אלאניס וראין מאורסים !!!!!!

• פותח הנושא bmk
  • פורסם בתאריך

Not The Doctor

New member
לא...

אבל יואו! זה מרגששש... ועם זאת עצוב... כי מצד אחד אני כלכך מתרגשת בשבילה! ומצד שני, המוזיקה שלה כבר לא תהיה אותו דבר בטוח, נקווה שהיא לא תרד ברמה... (למרות שכמו שאני מכירה את עצמי גם אם היא תתחיל לשיר מזרחית <בעעעעעעע> אני אעריץ את זה, היא פשוט גורמת להכל להיות מושלם...) xox NTD.

dilan angel

New member
לא נראה לי שהנישואים ישפיעו

על המוזיקה שלה..או על העיסוק במוזיקה.

Rוית

New member
לא חצי

אבל רבע.. היא אמרה פעם באיזה ראיון שהיא גילתה שיש בה איזה רבע או שמינית של יהדות... ככה, בקטנה

ערן1987

New member
ככה היא תוכל לעזור לנו,היהודים

להשתלט על העולם כמו שאומרים עלינו

ללללללללללללללללללללללללללללא!../images/Emo7.gif

לללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללא מאוהבת עיוורת לא תוכל לשיר בחיים את wake up, you oughta know, all i really want, היא לא תוכל!!!!!!!!!!!!!
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! שמעו זה מניאק ובנזונ# וזבל של נאצי להגיד דבר כזה.... אבל נו להיות ריאליים - מישהו בעד שראיין יבגוד באלאניס 2 דקות לפני החתונה ..... היא גם תיהיה מתוסכלת, עצובה של SUPPOSED אבל שונאת שונאת בוגדים של JLP............ נו אז אני בנזונ$... סה"כ זה לא מה שאני מאחל לה... אבל תחשבו על זה....

meinhoney

New member
אלאניס ב"דודידו"

(או משהו כזה) נקווה שאחרי שהיא תתחתן ויוולדו לה ילדים היא לא תתפתה לעשות קלטות ילדים כמו "חיבוקי" וכזה....... איחס..........ונסיים בתמונה של אלאניס מזמן........

למעלה