אלאניס והניגודים

קטנה - גדולה ?

Fear of bliss - "נסיתי להיות קטנה, נסיתי להיות חסומה..." או This grudge - "אני רוצה להיות גדולה ולהשתחרר מהטינה שגוברת..."

אהבה - שנאה 2

You oughta know - "וכל פעם שאני נסגרת על קשר, מישהי באה וגונבת אני מקווה שתרגיש את זה..." (לא התרגום המדויק אבל נראה לי שזו הפואנטה...) או Everyhing - "אתה רואה כל דבר, אתה רואה כל חלק, אתה רואה את האור שבי ואוהב גם את האופל, אתה רואה כל דבר שבו אני מתביישת, אתה לא מצליח להתסגל לכל דבר, אבל בכל זאת אתה עדיין כאן..."

Rוית

New member
אף אחד מאלו..

YOK (דר"א אמיל, איזה שורה לכל הרוחות ניסתה לתרגם?! אין כזו שורה בכל תרגום שלא יהיה...) ובקשר לEVERYTHING, אני לא רואה שום שנאה בשיר...

gggrrr

New member
../images/Emo6.gif שיגעת אותי

בזבזתי חמש דקות בלנסות להבין איך יש רוה שאני לא מכיר בyok בכל אופן אחרי זה נזכרתי לקרוא את הסוגריים

Rוית

New member
So unsexy

כבר השם אומר הכל... בHIMP זו סתם עוד שורה שמראה ניגודים, כמו כל השיר.. לעומת SO UNSEXY שמדבר ממש על איך שהיא לא מרגישה סקסית אפילו שאין לה סיבה להרגיש ככה... אמיל תודה, זה ממש כיף לענות על זה!

Kill Bernard

New member
מסכימה על so unsexy, אבל..

בHIMP זה לא סתם ניגוד. זה לא כמו כל השיר, אפשר לראות משהו אחר בכל אחת מהשורות. סתם ניגודים גם יכולים ללכת כמו.. אממ.. לא משנה. איבדתי את הרעיון.. ושוב, רצוי שאני אשתוק

למעלה