אלאניס היא גדולה!!!!!!!!

lybmann

New member
אלאניס היא גדולה!!!!!!!!

אבל אני לא מבין חוץ מהדיסק הענק של ג'גד ליטל פיל כמעט לא שמעתי ממנה. הדיסק האחרון שלה היה כישלון ואני מקווה שהדיסק החדש שלה יחזיר אותה למצעד ובגדול!! שמעתי שיר מהדיסק שלה שיצא כבר והוא נשמע להיט!!! אבל אם כבר הזכרתי את הדיסק ההוא שלה שזה להצלחה מרובה יש לי איפה שהו בבית גם את הדוידי של אחת מן ההופעות שלה וגם סט שיצא במהדורה מיוחדת(ואני חושב שגם ממוספרת) של כול הסינגלים של אותו דיסק מפורסם. אבל האמת הכי אהבהתי את הדיוידי מההופעה בעיקר את המאוחרי הקלעים... מישהו פה מבין על מה אני מדבר בכלל???..!!

no pressure

New member
היי היי היי

קודם כל הדיסק האחרון שלה בהחלט לא היה כשלון!!! , אתה שמעת אותו בכלל? וחוץ מג'אגד היא הוציאה את ג'אנקי , אנפלאגד , u r s (זה בטח דיסק הכשלון שאתה מדבר עליו) ועוד דיסק שהגיע עם די וי די עם שירים שלא נכנסו לאחרון, שגם הוא מאוד מוצלח דרך אגב. אם לא שמעת את שאר השירים שלה משאר הדיסקים, חבל, רוץ במהרה לחנות הדיסקים הקרובה אליך ורכוש אותם!!! :)

Rוית

New member
ברוך הבא..

קצת קשה להגיד שחוץ מJLP לא שמעו ממנה, מי שאהב ידע למצוא אותה בדיסקים כגון SFIJ וURS וכמובן האנפלגד והדיוידים.. ניסיתי להבין על איזה דיוידי אתה מדבר, אולי על FOS? שיצא גם דיוידי וגם דיסק בי-סיידים של URS?

lybmann

New member
ברור שמי שרצה מצא...

תראו אני אוהב אותה ואת המוסיקה שלה היא זמרת נפלאה אפילו הייתי בהופעה שלה בארץ ומאוד מאוד נהניתי! ובקשר לדיסקים שיש ליאחרי חיפוש קצר מצאתי אותם והדיוידי הוא נקרא גאגד ליטל פיל לייב. ואוסף סינגלים נקרא בעברית קופסת הסינגלים ורשום פה שזו מהדורה מוגבלת.... אני ינסה לצלם לכם רגע כמה תמונות כדי שתאמינו לי...

Rוית

New member
../images/Emo70.gif

קופסת הסינגלים זה משהו יחסית יקר ושווה, כל הכבוד יש לך אחלה דברים שם

AlanisJunkie

New member
לא חשבנו שאתה מבלף...

וקופסת הסינגלים זה אחד הדברים היותר שווים שאפשר לאחוז בהם כמעריץ של אלאניס. :)

LIOREDEN

New member
../images/Emo35.gifשאלה../images/Emo35.gif

מישהו יכול לספר לי משהו על המשו הזה (התכוונתי לקופסת הסינגלים) מה יש בזה, ולמה זה כזה שווה?

Rוית

New member
בגדול-

זה בדיוק מה שזה נשמע:) קופסא עם מספר לא מבוטל של סינגלים (5? אני כבר לא זוכרת) מתקופות JLP בעיקר. אם אני זוכרת נכון.. וlybmann מוזמן לפרט כי אני לא ממש זוכרת, ראיתי את זה פעם אחת באמת רק באיזה קניון בחיפה (חבל שזה עלה איזה 250 שקל או משהו כזה
)

lybmann

New member
טוב הפרור המלא ....:

Disk 1 1. You oughta know (album version). 2. You oughta know (clean album version). 3. Perfect (studio acoustic version). 4. You oughta know (live from the grammy's) Disc 2 1.Ironic (album version). 2.Forgiven (live from tokyo). 3.Not the doctor (modern rock live from L.A.). 4.wake up (modern rock live from L.A.). Disk 3 1. You learn (album version). 2.Your house (live from tokyo). 3.wake up (modern rock live from L.A.). 4.Hand in my pocket (album version). Disk 4 1.Hand in my pocket (clean version). 2.Head over feet (live from holland). 3.Not the doctor (live from holland). Disk 5 1.Head over feet (album version). 2.You learn (live from michigan). 3.Right through you (live from michigan). 4.Hand in my pocket (live from brisbane). 5.Ironic (live from sydney).

LIOREDEN

New member
אז למה

קוראים לזה "קופסת סינגלים" אם יש בזה את כל השירים שיש ב jlp ואה כן רציתי לשאול גם אם זה DVD או שרק קטעי שמע.

AlanisJunkie

New member
יש בקופסא את כל הסינגלים שיצאו

מהדיסק JLP. כידוע, כשסינגל יוצא, ישנן חנויות שמוכרות דיסקים שמכילים רק את השיר שיצא (להלן, סינגל). כך ,למשל, כשיצא "איירוניק", נמכר דיסק שהכיל את השיר "איירוניק" בלבד בגירסת סטודיו, וכדי שהמחיר והקנייה יהיו משתלמים לכולם (גם לכאלה שלא מעוניינים בשאר השירים באלבום אלא רק בשיר הבודד שמשך אותם וגם לכאלה שכבר יש להם את הדיסק המלא עם השיר הזה, אבל הם אספנים) מוסיפים לאותו דיסק שנקרא "סינגל" רצועות נוספות בדמות בי-סיידס או גירסאות לייב\אקוסטיות וכו'. בכל הסינגלים שיצאו מJLP מצורפות גירסאות אקוסטיות וחיות לשירים של אלאניס, שלא קיימות באלבום JLP. את הגירסאות המצורפות פירטו לך למעלה, קרא שנית.

gggrrr

New member
no avalon

יש לי אותו שיר חביב (power balled)מי שלא יודע זה שיר שהוקלט לjlp ובסוף לא נכנס לאלבום מי שרוצה יש ב-am.info המילים מאוד יפות(כרגיל)

LIOREDEN

New member
בקשר ל DVD

איזה מן דיסק זה FOS זה DVD או אלבום (sorry שאני נודניק בקשר לשאלות שלי אבל אני חייב לדעת)

Not The Doctor

New member
FOS הינו...

אלבום+DVD האלבום כולל רק 9 שירים
אבל הDVD שווה ביותר
רק חבל שאין לי מכשיר DVD בבית... xox NTD.

LIOREDEN

New member
ברוכה הבאה למועדון../images/Emo26.gif

"אין לי DVD בבית" גם לי אין האמת חשבתי שאני היחיד בעולם שאין לו. אם יש בעולם מועדון כזה נראה לי שאני הותיק ביותר

למעלה