אלאניס בVH1

Rוית

New member
אלאניס בVH1

אמרו לי שבVH1 היה את אלאניס-ראו קליפ והיה ראיון קצרצר.. זה היה במסגרת 100 אלבומים הטובים ביותר-תוכנית שעכשיו רצה בVH1 מישהו ראה??

AdiBaba

New member
פיספסתי אותה, אבל...

מחר יש שידור חוזר ולפי החישובים שלי היא צריכה להיות בערך בשעה 18:30.

Rוית

New member
סחה על החישוב!

זה באמת היה באיזה 6 ו27 דקות או משהו כזה
בכל מקרה, זה היה מאוד חמוד, אבל למה לכל האלבומים האחרים דיברו על השירים והראו קליפ אחד מלא בסוף, ואצל אלאניס לא הראו בסוף קליפ שלם...
אבל אהבתי איך השוו בין הצעקה של הקרנבריס בזומבי´ס לבין הצעקה של אלאניס בUOK...

j u n k

New member
מזלי העצוב..

אתמול פתחתי ראיתי שהיא במקום 44 (מכובד אך לא מספק לטעמי) בקיצר פתחתי היום בתקווה לראות את הקטע עליה וכשפתחתי זה היה בדיוק במקום ה43!!!!!!!!!!!!!!! !@@$% אני לא מאחלת לאף אחד את מזלי העגום.

AdiBaba

New member
בגלל האוניברסיטה המפגרת הזאת...

...פיספסתי את אלאניס. המבחן שלי היה צריך להתחיל ב-15:30 ולהמשך עד 17:30. מה שאומר שהייתי מספיקה להגיע הביתה ולראות את אלאניס. אבל הסתומים האלה טעו והביאו לנו מבחן של קורס אחר. ורק בשעה 16:00 מישהו הואיל בטובו לתת לנו את המבחן הנכון. בקיצר פיספסתי בגללם. שהגעתי היה מקום 42. ג´אנק, לשתינו כנראה יש מזל עגום.

Rוית

New member
אם זה מעודד אותכם

זה היה בדיוק 3-4 דקות ואלאניס הופיע לאיזה שניה כל השאר זה שראינו את הבמאית של UOK ואז הקרנבריס שאמרו שהם הושפעו מהצעקה שלה בUOK.. וכל השאר היה זה שהקריין דיבר ברקע בזמן שראות בהתחלה את UOK ואח"כ את U LEARN ואח"כ את HEAND IN MY POUCKT אבל שוב, כל קליפ ראו ממש קטע קצרצר ממנו...

Rוית

New member
היא כן, אבל 2 מילים ככה

וזה נראה לי היה מראיון שלא היה קשור לתוכנית ופשוט התאים לנושא של האלבום זה מקום 44 (זה הכל?????, מגיע לה מקום 1
טוב נו, אני לא הכי אובייקטיבית..
) מישהו יודע איזה אלבום הגיע למקום 1?

למעלה