Jagged chaos
New member
אלאניס ב-R ../images/Emo151.gifolling stone
לא הלהקה, המגזין. יש איתה ראיון על האלבום הבא ועל הספר. האלבום ישוחרר ב-2007
, שלדעתי זה טוב, היא תעבוד עליו קצת יותר משנה ואולי תיהיה קצת יותר נוקשה עם החומר שלה, מקווה שאליזונדו יעשה לה עבודה טובה. המילה Memoir מופיעה פה הרבה ואין לה מילה בעברית. בעיקרון זה "זכרון" אבל שמדברים עליו כשם עצם ולא משהו מופשט. אלאניס כותבת זיכרון, אלבום Alanis Writing Memoir, Album
בין כתיבה אינטסיבית על אלבום הסטודיו הבא שצפוי לצאת ב-2007, אלאניס מוריסט תשקיע השנה בכתיבת ספר. "הוא יהיה כל התבונות שצברתי בשנה ה-31 לחיי" אומרת הזמרת-כותבת שירים עם צחוק. "הרבה על מערכות יחסים, תהילה, מסע, בעיות בדימוי הגוף, רוח... בביטוי של שנאה עצמית הומוריסטית שתיהיה בכולו, אני לא יכולה לשלוט בזה..." מוריסט רצתה לכתוב ספר הרבה זמן. כעת, היא החליטה להשליך את כל התוכניות שלה ולעבוד עליו. "כתיבת ספר הפכה אצלי לאחרונה משהו חשוב, להניח את הצפיה הלא ריאליסטית על עצמי שעליי להתנתק לא רק מהעבר שלי, אלה גם כל 40 שנות חיי הבאות" היא אומרת. "זה מגוחך , אני אסיים לכתוב את הספר בגיל 95" (אם הבנתי נכון, כנראה שזה יהיה ספר עלילתי, ובשביל לעשות את זה היא צריכה להתנתק מכל העבר שלה ומהעתיד שלה, כי אם לא, היא בחיים לא תסיים את הספר הזה, בגלל זה היא דחתה את החתונה, האלבום וכל התוכניות שלה בשביל לכתוב אותו..). בביצוע המשימה המוכרת לה יותר - כתיבת שירים, היא כבר מוכנה ליצור את האלבום הבא אחרי אלבומה מ-2004 so called chaos. "אני שופעת רעיונות כרגע בגלל שלא כתבתי שום אלבום בשלוש שנים האחרונות" היא אומרת "יש לי די והותר מחשבות שעליי 'להקריש' ביחד" (congeal אלאניס אומרת
, ראה לי הכוונה - "יש לי המון מחשבות שאני צריכה לחבר בינהן") לאלבומה הבא, היא גייסה כמה שיתופי פעולה, בינהם - מייק אליזונדו (פיונה אפל, אמינם), שאיתו עבדה על "wunderkind" - מועמד לפרס גלובוס הזהב. אלאניס גילתה על המועמדות מארוסה, ראיין ריינולדס, לאחר שצלצל לטלפון. "העובדה שהטלפון צלצל בשעה לא נורמטיבית הכניסה אותי לפחד" היא אומרת. "התגובה הראשונית שלי היתה 'אלוהים! משהו רע קרה!'.." יש עוד קטע בכתבה שאין לי כוח לתרגם..: She will indeed be in the house at the Beverly Hilton on Monday night. "I look forward to getting all cleaned up," she says. "The entertainment industry is filled with really wild, creative, expressive people, so I'll be on all night."
אוקיי, שימו לב למשפט הזה בכתבה -"she is enlisting a few collaborators, among them Mike Elizondo". שימו לב ל-few collabortors, כנראה אלאניס תשתף כמה אומנים או מפיקים באלבום. ועכשיו, שהשאלה הזאת לא כך כך היפותטית, עם מי הייתם רוצים שאלאניס תעשה שיתוף פעולה (לא בהכרח דווקא אומנים.. אלה גם מפיקים או מעבדים שונים..
.. גו פור איט..)
לא הלהקה, המגזין. יש איתה ראיון על האלבום הבא ועל הספר. האלבום ישוחרר ב-2007