אלאניס בראש 1...

אלאניס בראש 1...

יש תמונה. יש שאלה - מתי יוצא הדיסק הבא של אלאניס מוריסט. ענו - ייצא ב- 18 במאי יקרא "סו קולד כאוס... ויש את התמונה של העטיפה. נ.ב. שמתם לב לתרגום של האלבום י'עני כאוס ... גלולה קטנה ומשוננת לכאורה נרקומנית לשעבר לאהבה מעוורת מתחת לשטיח מטואטא להעתנג משאריות כביכול כאוס אני אוהב ת'שמות של האלבומים שלה........

AlanisJunkie

New member
לאט לאט העיתונים מתחילים להתמלא ב

ידיעות על האלבום החדש. זה טוב. :)

מלכוש

New member
למה זה טוב?

נושא מעניין, אני בדיוק מתדיינת על זה עם חברה שלי... משהו על האם זה טוב או לא שיש פירסומים על אלאניס. מה אתה אומר? מה אתם אומרים?

AlanisJunkie

New member
לא חושב שיש פסול בפרסום.

שהרי בלעדיו אלאניס לא היתה קיימת, כמו שאר הכוכבים שקיימים.

מלכוש

New member
אני גם לא חושבת שיש בזה פסול,

אבל מצד שני יש גם את הקטע של להיות מפורסמת אומר שגם יש ביקורות רדודות, רכילויות סתמיות, שליליות או שקריות.. מצד שלישי, אני חושבת שלי לפחות זה לא צריך להיות כ"כ אכפת.. אז כתבו שהיא עשתה ככה וככה וזה לא נכון.. הו קרס? לא יודעת.. זה מסובך, יש לזה הרבה היבטים

Rוית

New member
נראה לי אלאניס היא מהבודדים

שנותנים לדברים כאלו לעבור אותם.. כלומר תחשבו על זה, ה"רכילות" הכי אחרונה שיש על אלאניס זה שבהופעה ב..אממ.. לא זכור לי כבר איפה (פרו או משהו כזה?!) היא אמרה כביכול "תודה ברזיל". רק במקום אחד ראיתי שרשמו שהיא להגנתה אמרה שהיא צעקה להם שם "תודה, תבורכו" (BLASS YOU נשמע כמו BRAZIL כאילו) אבל זהו. היא לא הלכה לכל העיתונים האלו שהפיצו את זה, ולא נראה לי שזה כזה הפריע לה בסופו של דבר.. גם לא נראה לי העיתונים מוצאים את זה כזה מעניין לדוש בחיים שלה, כי אם בתקופת JLP היא היתה יותר חדשנית ופורוקטיבית, הלוא עכשיו היא הרבה יותר רגועה ומיושבת.. ובקשר לשאלה המקורית שלך, זה באמת מוזר לקשר את אלאניס לפירסום עצבני ("מה? ממתי היא התמסחרה לנו?!!?") אבל ברור שבא פרסום עם המקצוע הזה.. איך אלאניס מנצלת אותו ואיך הפרסום הזה באמת עוזר לה - זה משהו אחר.

Rוית

New member
אין ספק

שהשמות שלה מיוחדים.. אני אוהבת שהיא שומרת על מסורת ה"מילים מתוך השיר" שהם הטייטלים של האלבום..

מלכוש

New member
גם אני אוהבת את זה

זה נותן (לי לפחות) הרגשה של ציפייה גדולה יותר לדיסק (במקרה שהוא לא ייצא) ואם יש לי אותו, זה גרום לי לרצון ולדחף לחקור אותו ולגלות אותו עוד יותר, לנסות להבין את המשמעות מאחורי המילים, לנסות להבין למה היא בחרה דווקא בשורה המסויימת הזאת מתוך השיר המסויים הזה... בכלל, השמות מאוד יפים והכתיבה.. אין מה לדבר (בעצם יש.. המון =) חח) היום שכבתי בחדר והקשבתי לאנפלאגד... איזו חוויה... אני טחנתי את הדיסק הזה כ"כ הרבה פעמים ואיך זה כל פעם מחדש מדהים אותי הביצועים... הקול... וואו

למעלה