אלאניס בסימס... סתם משהו חמוד
J j u n k New member 28/6/03 #3 אכן מפחיד במידת מה ../images/Emo67.gif עשו ממנה חזיר עם שיער...פחח סתם אבל האף הזה ממש נוראי חייבים להודות
אכן מפחיד במידת מה ../images/Emo67.gif עשו ממנה חזיר עם שיער...פחח סתם אבל האף הזה ממש נוראי חייבים להודות
R Rוית New member 28/6/03 #8 אין לי שמץ אם זה אמיתי ואיך אפשר לשלב את זה במשחק אם בכלל אבל מה שכן, האף שעשו לה פה איום ונורא, זה נכון....
אין לי שמץ אם זה אמיתי ואיך אפשר לשלב את זה במשחק אם בכלל אבל מה שכן, האף שעשו לה פה איום ונורא, זה נכון....
A avivs New member 28/6/03 #9 עכשיו כשאני חושב על זה.... קניתי השבוע את ראש 1, יש שם פרסומת לתוספת חדשה של סימס (נראה לי ה60 במספר) קוראים לזה סימס סלבריטי נראה לי. אפשר לשחק שם עם מפורסמים שונים, אז יכול להיות שזה משם. אם כן ואני אוכל לשחק את אלאניס שם אני ישר מסדר הופעה בארץ.
עכשיו כשאני חושב על זה.... קניתי השבוע את ראש 1, יש שם פרסומת לתוספת חדשה של סימס (נראה לי ה60 במספר) קוראים לזה סימס סלבריטי נראה לי. אפשר לשחק שם עם מפורסמים שונים, אז יכול להיות שזה משם. אם כן ואני אוכל לשחק את אלאניס שם אני ישר מסדר הופעה בארץ.