אלאניס במקום הראשון

אלאניס במקום הראשון

במצעד המכירות במיוזק נטו
מגיעה לה, באמת שמגיע לה! כנסו לראות את הרשימה המלאה!

BaBa LiVe

New member
וואו! כניסה ישר למקום הראשון!

באמזון היא עדיין ראשונה! שאחריה במקום השני פעם נורה ג'ונס, פעם אבריל... היא משם לא זזה :)

Lotzifer

New member
באמת מפתיעים!

ידעתי שאוהבים כאן את אלאניס, אבל לא עד כדי כך! כבוד!!!

Rוית

New member
כל הכבוד לה~!

אז מה אתם אומרים, כמה ימכר האלבום?! אני בזמנו אמרתי שהוא יעשה את ה5 מיליון שלו בעולם, כמה אתם חושבים? מישהו יודע בכלל כמה הוא מכר עד עכשיו?

BaBa LiVe

New member
אל תשוו את הדיסקים לקודמים..

כי מי ששמע את YOK או איירוניק ב95....ורצה לשמוע אותם שוב ושוב היה צריך לקנות את הדיסק! ומי שרוצה לשמוע את אבריטינג שוב ושוב (אם יש דבר כזה) פשוט מוריד! וככה זה גם היה עם URS...אז אל תתנו למספרים להטעות אתכם! מלא אנשים מורידים, לא? אפילו יוסי התוודה בפנינו...

Rוית

New member
אתה צודק אבל עדין,

באמת מעניין אותי לדעת כמה הצלחה הדיסק יגרוף בפני עצמו..

BaBa LiVe

New member
זה נכון...זה כמו שURS

הוא הצלחה...אם קנו את כל האלובומים של אלאניס ביותר מ15,000 עותקים זה ממש יפה.. בערך 15,000 קנו את URS המקורי אז תחשבו כמה הורידו... ככה שאלאניס ממש אהובה והאמת שהמספר באמת מעניין...

AlanisJunkie

New member
חח...אני הורדתי, אבל אני מתכוון

לקנות, שזה פרט די חשוב. אין מצב שלא יהיה לי את הדיסק, כי אז זה יהיה ממש חסר במעמד הדיסקים - מבין כל הדיסקים האחרים של אלאניס שיש לי.

באנגליה scc נכנס למקום ה8

וזה די מובן למה, everything בקושי שודר שם ולא נתנו לאלאניס שם את היחס שמגיע לה! הנה הרשימת הדיסקים הנמכרים בבריטניה TW LW Title Artist Label 1 (1) Hopes And Fears Keane Island 2 ( ) You Are The Quarry Morrissey Attack 3 (2) A Grand Don't Come For Free Streets 679/Locked On 4 (6) Hurt No More Mario Winans Bad Boy 5 ( ) Meltdown Ash Infectious 6 (7) The Soul Sessions Joss Stone Relentless/Virgin 7 (3) Anastacia Anastacia Epic 8 ( ) So-Called Chaos Alanis Morissette Maverick 9 (8) Scissor Sisters Scissor Sisters Polydor 10 ( ) Play To Win Gabrielle Go Beat

gggrrr

New member
זה סדר היא אף פעם

לא הצליחה שם במיוחד הבריטים ידועים בזה שיש שם מוזיקה טובה אבל מה שמצליח זה רק החרא לרוב

BaBa LiVe

New member
באמזון היא כבר 3..במיוזיק נטו עדיין

ראשונה ואחריה כל מיני זמרים ישראלים בהנחה!

sephia

New member
סליחה אבל...

אני מוחה על הביטוי "כל מיני זמרים ישראלים בהנחה"... אחד הדיסקים שהוא בין המקומות הראשונים שם הוא הדיסק המדהים והמומלץ של הזמרת המוכשרת רונה קינן והיא רחוקה מלהיות "סתם זמרת ישראלית"...

למעלה