אלאניס בגראמי 2004?

j u n k

New member
בעיקר?!

אני לא אתחיל פה ויכוח מיותר, בסופו של דבר אלו באמת דעות. אבל truth be told, זאת דעה די סוחפת, אם נצלוב את כל הנתונים: נתוני מכירות, נתוני מבקרים, והעובדה שאף אחד כבר לא שומע יותר על אלאניס מוריסט. ואם האלבום הזה היה באמת טוב לדעתי , כל השטויות האלה לא היו מעניינים אותי, אבל לצערי כל הנתונים האלה מוצדקים לחלוטין (אתה רוצה שאני אדגיש את הלדעתי שוב? אז זאת דעתי, אבל שוב פעם, גם דעתו של עולם המוזיקה). משהו חסר,נקודה. זה מתבטא בהופעות, זה מתבטא במוזיקה, זה מתבטא בניצוץ שכבר לא קיים בעיניה ממזמן. אלאניס מוריסט תשאר חלק גדול ממני, אך לצערי השנים האחרונות יצטרכו להשאר אצלי כחור שחור. פעם חשבתי שזה בגלל שהיא מתמסחרת, עכשיו הבנתי שזה בגלל שהיא משתנה, אבל בכל מקרה, עליי היא לא משפיעה יותר. אני שמחה שאתה נהנה גם מהחומרים החדשים. אבל עולם המוזיקה, העדיף משהו אחר, פעם היא הייתה משהו חדש, היו לה דעות נחרצות שהיא לא התביישה להגיד בקול רם וברור, פעם הייתה לה נוכחות במתית, פעם זה היה לה בנשמה, זורם כמו מים בדם. עכשיו, זאת העבודה שלה. זאת ללא ספק דעתי האישית. ואני לא מתבכיינת, פשוט מחפשת משהו שנעלם. הפסקתי לחפש.אבל תמיד אוכל למצוא בלחיצת כפתור על ה PLAY כשהאנפלאגד מושמע לו ברקע. אין הרגשה טובה מזו, ואת שהיה אי אפשר למחוק- מוזיקה זה לתמיד.

ערן1987

New member
בערך

כי היא השתתפה בפסקול של "דה לאבלי",ועובדה שהמפיק שהפיק איתה את האלבום מועמד(אבל גם על זה שהוא הפיק עוד אמנים)

למעלה