אלאניס בגראמי 2004?

ערן1987

New member
אלאניס בגראמי 2004?

עוד כשעתיים מכריזים על המועמדים.. מה אתם אומרים,היא תהיה מועמדת לפרס כלשהו?

Rוית

New member
אני בספק מאוד גדול...

נראה לי אפשר לספור בשתי ידים את מספר האיזכורים של אלאניס בערוץ בשנה האחרונה.. אבל היי אני תמיד מלאת תקווה בנושא

ערן1987

New member
מה הקשר לערוץ? ../images/Emo4.gif

זה הגראמי,זה לא קשור לערוץ(למקרה שלא ידעת
)

לא נראה לי...

אם אחרי שהיא הוציאה סינגל חזק ב2002 ולא היתה מועמדת לשום קטוגריה לא נראה שהשנה אחרי סינגל\ים כושלים היא תיהיה מועמדת...

ערן1987

New member
לך תדע

נורה ג'ונס זכתה לפני שנתיים באיזה מיליון וחצי אפילו שהסינגלים שלה דישדשו בתחתית של התחתית של הבילבורד(שזה אומר שהם קיבלו השמעה וחצי בערך)

כן אבל אתה שוכח שהביקורות שנורה

ג'ונס קיבלה על הדיסק הראשון שלה זה לא הביקורות שאלאניס קיבלה על ssc...

Rוית

New member
אתרץ בחוסר איפוס עצמי ../images/Emo9.gif

אבל בעיקפין זה קשור לזה שהיא לא קיבלה את הבאז שהיא היתה צריכה לקבל בשביל שהיא תהייה מועמדת בכלל.. בכל מקרה, הכריזו כבר את המועמדים לא? מישהו יודע?

ערן1987

New member
כן,התפרסם

היא לא מועמדת לכלום.. בערך הפסקול של "דה-לאבלי" מועמד,והמפיק של SCC מועמד באיזשהי קטגוריה כמפיק השנה על זה שהפיק כמה וכמה אלבומים ככה שזה,אממ.. משהו

Kill Bernard

New member
../images/Emo12.gif וואו. גדול. לא. ../images/Emo11.gif

אבל.. כן. כמו שאמרתם - למה אפשר לצפות?...
אלאניס ווי סטיל לוב יו
(במבטא מוזר, לא משנה, אני לא שפויה כרגע *חיוך מטומטם*)

Lotzifer

New member
מממממממ....

אני לא חושבת שאנחנו צריכים להיות לחוצים כל כך שהיא תהיה בטקס הזה... הטקס הפך בשנים האחרונות ליותר ויותר ממוסחר והמוזיקה שמוכרת היא שנבחרת לשם, ואולי אלאניס באמת לא מתאימה לשם.... זה לא כל כך מפריע לי שהיא לא תזכה בדברים האלו, גם לא מפריע לי שהיא לא מכרה יותר מידי עותקים מSCC. העיקר זה שהיא עושה מוזיקה ושאנחנו אוהבים את המוזיקה הזאת.

מסכים איתך

הטקס ניהיה פשוט כמו כול טקס טיפשי של אם טי וי. פעם הוא היה נחשב לאיכותי ומי שהיה זוכה בו באמת היה מגיע לו. למרות שבשנהב שנורה ג'ונס לקחה את כול הפרסים חשבתי שאולי זהו חזרנו לימים טובים אבל כנראה שטעיתי... הזוועה חוגגת שם.

j u n k

New member
../images/Emo45.gif

ובכל זאת לאלאניס לא מגיע לזכות, כך שבין כה וכה אין על מה לבכות.

למעלה