השירים שהיא שרה...
אני הייתי רק בהופעה בראשון לציון...הייתי בן 12 ואפילו לא היית מכיר את כל המילים כל כך טוב... אבל ככה זה ששאיפה של ילד בן 12 זה "לראות את אלאניס מוריסט במציאות..."
קיצור-
קיסריה 19.7.2000 1 - Baba 2 - All I really want 3 - Joining you 4 - Would not come 5 - Hand in my pocket 6 - Head over feet 7 - So pure 8 - Sympathetic character 9 - You learn 10 - Forgiven 11 - These R the thoughts 12 - You oughta know 13 - Uninvited 14 - Thank you 15 - Wake up 16 - That I would be good 17 - Ironic
ראשל"צ 20.7.2000 1 - Baba 2 - All I really want 3 - Joining you 4 - Right through you 5 - Hand in my pocket 6 - Head over feet 7 - So pure 8 - Sympathetic character 9 - You learn 10 - Forgiven 11 - Your house 12 - You oughta know 13 - Uninvited 14 - Thank you 15 - Not the doctor 16 - That I would be good 17 - Ironic כמו שאת/ה רואה, בהופעה בקיסריה היו יותר שירים מתקופת האלבום השני, ומראשל"צ יותר מהאלבום הראשון, בגלל זה, הביקורות בעיתונים, אמרו שההופעה בראשל"צ היתה טובה יותר. את שתי ההופעות חיממו
סופרגראס. כרטיס ממוצע עלה 200 שקל. ברשת אפשר להשיג ב-mp3 את ההופעה מראשל"צ (חוץ מ-baba ו-forgiven) ועוד שבעה שירים מקיסריה (baba, hand in my pocket, sympathetic character, would not come, thank u, wake up, that i would be good)