אלאנור ריגבי

100police

New member
אלאנור ריגבי

סיפור לא מצחיק במיוחד למרות הניסיון הנואש- אבל יהיה נחמד אם יהיה במאמרים. לכל חתונה יש שני צדדים. יש את הצד השמח- כל המוזמנים, החתן, הכלה, ויש את החלק המרושע של חתונה. הכומר מגיע רק בשביל הכסף, מנהגים טיפשיים, אנשים שמחברים בקבוקים למכוניות כדי שבדרך לירח הדבש אנשים יתעוררו משנתם הערבה, והאורז. האורז הוא מקור כל הרשע- הניסיון בתחונה להתנקש בכלה, או בחתן. ולכן תמיד יש את הפראייר שאוסף את האורז. מי שאוסף את האורז חייב להיות איזה איש בודד וריקני. הרי אם לאותו איש או אישה היה (או הייתה) משפחה, הכל היה שונה. הוא בטח היה עובד באיזה מפעל רדיואקטיבי או עובד לשירות הרוסים. אלאנור ריגבי הייתה עוד אחת מאותם אנשים בודדים. לא מהסוג הפסיכופטי שמתעורר בלילות והולך לשחק ביער עם זאבים לאור ירח מלא, אלא סתם אנשים בודדים. חוץ מהמשפחה המוקטנת, אף אחד לא דיבר אליה חוץ מהשוטרים או הסוהרים בכלא. היא הייתה 5 שנים בכלא, אחרי שהאיש עם הכפפות והכובע גרב עם האקדח ביד הלשין עליה שהיא זו ששדדה את הבנק. שלא יהיה רושם מוטעה, היא לא באמת שדדה את הבנק, והמשטרה אף פעם לא הבינה מי באמת שדד את הבנק. אלאנור שנאה חתונות. סתם זוג אנשים שתוך 4 שנים נוטשים את ילדיהם, מתדרדרים לסמים, מפברקים תעודות זהות ויורדים למחתרת. מה שבאמת אלאנור לא הבינה, זה את המנהג המטופש עם האורז. כל רגע שאספה את האורז היא רק שאלה את עצמה: "למה עושים את השטויות האלה?", והרי היא ידעה שגם ככה חצי מהירח דבש מתבזבז על הכלה שמנסה להוריד את כל האורז משיערה. עוד שלב בתוכנית הדיכוי של המעמד הקפיטליסטי על חיינו האומללים. אלאנור הייתה סתם זקנה. הרי אם הצליחה להכניס את הפרצוף שלה לצנצנת, היא באמת במצב גרוע (
). דינג דונג! "מישהו בא לכנסייה? בשעה כזאת?" שאלה את עצמה אלאנור. היא התקרבה לדלת הכנסייה. והנה היא מגיעה... היא פתחה את הדלת לאט לאט... מישהו עם לבוש שחור היה שם. "ילד, הלואין זה רק עוד 3 חודשים." אמרה אלאנור וסגרה את הדלת. דינג דונג! "גם פורים." אמרה אלאנור וסגרה את הדלת שוב. "קיבינימאט תפתחי כבר!!!" צעק האיש בלבוש השחור. "תגיד ילד, ההורים שלך לא לימדו אותך לדבר יפה?" אלאנור פתחה את הדלת שוב. "שקט!!!" צרח האיש והדליק מאחוריו חומה של אש. "ילד, זה מסוכן לשחק עם חפצים חדים ביד." הפעם אלאנור הצביעה על החרמש. "אני לא ילד!!! אני מלאך המוות!!! גרים ריפר!!! ואני רוצה אותך, אלאנור ריגבי!" אמר מלאך המוות. "אבל יש לי עבודה." היא ענתה. "דיר בלעק עבודה!!! את גם ככה עומדת למות עוד רגע!!!" צעק מלאך המוות. "למות???" אמרה אלאנור. "ברור שלא, מלאך המוות זה רק כינוי!" אמר מלאך המוות בציניות. "בואי אחריי." אלאנור הלכה אחריו בלית ברירה. ליד הכנסייה, היה בית קברות קטן לתושבי העיירה שהגיעו למנוחה. מלאך המוות לקח את אלאנור לנקודה קטנה בקצה בית הקברות. "אני רוצה להראות לך... את העתיד." אמר מלאך המוות. "קול!!! הרובוטים השתלטו על העולם?" שאלה אלאנור. "לא כל כך רחוק, טיפשה!" ענה מלאך המוות. "אני רוצה להביא אותך, בואי נאמר... לעוד שבוע." שוואנג! "נו נו, אז מה קורה פה? אפוקליפסה? מוות המוני? החייזרים השתלטו על כדור הארץ?" שאלה אלאנור. "לא. אבל דבר אחד השתנה מאוד... את." אמר מלאך המוות. "הגיע תורך למות!" הוא הניף את חרמשו, וכיוון אותו לליבה של אלאנור, ואז עצר. "רגע... יש לך משאלה אחרונה?" הוא שאל. "הממ... בוא נראה. אני רוצה שלום עולמי, ו..." "תבקשי משהו שיכול להתקיים!" צרח מלאך המוות. "טוב, אז אני רוצה פוני." אמרה אלאנור. "מה פוני?! מה פוני?! את מתה עוד 5 דקות, מה פוני עכשיו?!" צעק מלאך המוות. "בכל מקרה, תסתכלי על הקבר שלך." אמר מלאך המוות. אלאנור הסתכלה. עכשיו היא באמת הבינה את חומרת הדבר. "לא... לא.... הוא רשם את השם שלי עם שגיאת כתיב!" היא התייפחה. "כפרית טפשה!" מלאך המוות היה תוקע את חרמשו בליבה של אלאנור, לולא ההיא התחמקה. "לא תתפוס אותי!" אלאנור רצה, החליקה על אבן ושברה את הגולגולת. היא איבדה רוח חיים. "עבודתי הסתיימה כאן... ועכשיו למשכורת!" מלאך המוות נעלם. לאחר יום, בבוקר אביבי אחד, טייל לו האב מקאנזי בבית הקברות השקט. קרני שמש ירדו עליו, הוא שמע את צפצוף הציפורים, הכל היה נפלא. בסוף בית הקברות, הוא ראה את גופתה של אלאנור. "לא... לא..." הוא מילמל. "לא עוד אחת שצריך לקבור!" ביום שישי, הייתה הלוויה לאלאנור. אף נפש חיה לא הגיע. האב מאקנזי סתם שרף שעה. ==הסוף.==

100police

New member
אוקיי חברים זה אולי נראה קצר...

אבל אני השקעתי בדבר הזה! מצידי אל תקראו אבל תגיבו!

tin ker bell

New member
../images/Emo12.gif

אני פשוט נורא נורא נורא לוקחת הכל קשה.. שברה ת'גולגולת?! אוי לי...

100police

New member
צפו בקרוב (כל רגע שישעמם לי...)

לסיפור "ליידי מדונה" ו"ילוו סאבמרין".

100police

New member
תודה, באמת תודה.

אתם יכולים גם לקרוא את הסיפור המושקע בגרוש השני בטרילוגיה "הצוללת הצהובה" ובקרוב האחרון בטרילוגיה- "טמגוצ'י סיטי".

100police

New member
הצוללת הצהובה- סיפור חדש.

סליחה אם הייתי צריך לרשום את הסיפור בשרשור של הסיפור הקודם... פשוט לא נראה לי יאה ו\או מכובד לעשות זאת. בכל מקרה- בפעם הבאה זה לא יקרה. ובפעם הבאה אני הולך לחצות את הגבול אל השיר המטורף ביותר שאפשר- איי אם דה וורלוס! יש אנשים בני מזל. רוג'ר היה אחד כזה. לא רוג'ר רביט, למרות שגם הוא בר מזל אם הוא התחתן למצויירת כזאתי כוסית, אבל היום אנחנו לא מדברים על רוג'ר ראביט אלא על רוג'ר. סתם רוג'ר- לא רוג'ר עם שם משפחה או משהו, הוא לא אהב להיכנס לפרטים שוליים. סתם רוג'ר. רוג'ר אף-שם. אז מה טוב בלהיות איש ללא שם משפחה, ללא היסטוריה, ללא עבר? זה לא טוב. אבל למי באמת אכפת? רוג'ר גר באחוזה. אחוזה גדולה ויפה ליד הים. אבל סה"כ זה היה סתם בית, מה שרוג'ר אהב היה את הסוד שבבית שלו. זה היה במוסך. במוסך יכול היה להיות לו סוד כמוס, כמו מרצדס דגם 2006 או אפילו... פיגווין!!! אבל לא, היה לו משהו יותר מסתורי מזה. מה יותר מסתורי מפינגווין? אתם תראו. למעשה- למרות שלרוג'ר היה כזה מזל בחיים, הוא לא באמת אהב את החיים שלו. הוא אהב את החיים הישנים שלו. לא את החיים שהוא היה גר באיזה דיר חזירים עם הורים ושלטון אימפריאליסטי נוקב, מה הוא פראייר? רוג'ר התגעגע לתקופה שבה הוא עבד לשירות החשאי של הרוסים. הוא תמיד אהב את זה. רוג'ר נכנס למוסך, והתחיל להבריק את מה שחב לו את כל חייו- שגם ככה היה מבריק. הוא פנה אל הצוללת שלו.... הצוללת הצהובה. צוללת יפהפייה וצבעונית- ובעיקר צהובה. צהוב... צבעים כל כך מחרידים, כמו בית"ר, פתאום התחילו להראות משמעות קיום. רוג'ר היה מתחיל לחשוב מחשבות פסיכודליות וחסרות טעם על משמעות החיים, אלא שצפצוף מטריד הפסיק את מחשבותיו. ביפ ביפ! רוג'ר חיפש את מקור הצפצוף. ביפ ביפ! הוא המשיך לחפש ברחבי עכו העתיקה. ואז נזכר שהוא אפילו לא גר באסיה. רוג'ר ידע שהרעש לא בא מהצוללת- וגם אם היה מגיע משם, רוג'ר לא היה מעז להיכנס. אחרי כל מה שקרה לו שם, תוכן הצוללת היה קדוש לדעתו. אז הוא פשוט הלך לישון עם הצפצוף המעצבן. הוא לקח כמה גלולות שינה ונפל לתרדמת עמוקה. כשהתעורר, הסתכל על השעון. הצפצוף לא בא גם מהשעון. עברו כמעט 24 שעות מאז אותו צפצוף מטריד. רוג'ר פתח את הדלת לקחת את העיתון, ובדלת במקום עיתון מצא מחשב כף יד קטן. "אל מר. רוג'ר היקר, מדברים מהשירות הרוסי אליך. למרות שפרשת כבר לפני שנים, חשבנו שאולי בכל זאת נוכל להודיע לך. האמריקאים הטילו עלינו מחשב כף יד קטן, שבעצם הוא אחלה-בחלה סופר-דופר פצצה. אז הצלחנו להשתמש בטכנולוגיה החכמה שלנו לשלוט במחשב ולרשום מכתב זה. שלח מכתב זה ל-5 אנשים לפחות, ו-5 אנשים ישנאו אותך. שים לב! אם לא תשלח מכתב זה, עד גיל 200 תמות. נ.ב. ספירה לאחור מתחת." ברגעים כאלה חושבים על משמעות החיים או משהו, אבל רוג'ר רק חשב למה הם לא יכלו פשוט לנטרל את הפצצה. הוא הסתכל על הספירה לאחור. 00:00:10, 00:00:09, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 748, 15, 76, 858... "נדפקה הספירה. אני מבין שיש לי קצת זמן..." רוג'ר היה בטוח שהצוללת קוראת לו. הוא רץ אל המוסך, נכנס לצוללת, לחץ על כמה כפתורים... פתח נפתח מתחת לצוללת והיא ירדה למעמקים. "שלום לך שוב, סר רוג'ר." אמר המחשב. "שלום גם לך, אה..." "בטי, אדיוט, בטי!" "הממ, כן, ידעתי את זה כל הזמן." "אני מבין שקיבלת את הפצצה שלנו... אה, של כוחות האויב!!! כמובן!!! למה שנשלח לך פצצה? רק כדי להביא לך את המשימה? לאאאאאא בטח שלא!!!" "מה המסיבה, בטי?" ענה רוג'ר כשחרק את שיניו. "הממ כן, עליך... לעקוב אחרי ההוראות שלנו! תתחיל ככה, תשים את הצוללת על נהג אוטומטי." "אני לא יכול לעשות את זה עד שלא אומרים לי לאיפה לשים את הצוללת!" "פשוט שים על נהג אוטומטי! אני יודעת על מה אני מדברת!" רוג'ר הדליק את הנהג האוטומטי. נורה אדומה היבהבה, אזעקה ועל המסך הופיע שלט ענק: סכנה! סכנה! הפעלת נהג אוטומטי ללא איזור מדוייק! נראה כאילו אתה עומד למות! רוג'ר וויתר על החלום שלו. בדמעות הוא לקח קסדה וחליפה וירד מהצוללת הצהובה, שהתרסקה והתפוצצה. "היה שלום", אמר רוג'ר למשמעות הקיום שלו. בעצם, היא הייתה סתם גרוטאת מתכת צבועה. רוג'ר חשב על זה כמה שניות, התקדם הלאה ועלה מעל המים. השקיעה... הים הירוק... זה היה כל כך יפה. הוא שחה בערך קילומטר, מה לעשות, ככה זה כשאתה סוכן חשאי, לוקחים אותך כמו משוגע ונותנים לך לשחות קילומטרים, אהבל הרוג'ר הזה אני אומר לך, אהבל! אבל זה לא לענייננו. רוג'ר ראה אי, הוא עלה עליו, ושבט של קניבלים פראיים בישל אותו והכין סעודה. ==הסוף.==

גרמה

New member
../images/Emo6.gif

חיחיחי...:) חוץ מכמה שגיאות כתיב.. אהבתי..:) אחלה הומור...

100police

New member
טמגוצ'י סיטי- סוגר את הטרילוגיה.

בעולם רחוק ומרוחק, עולם אידיאלי ויפהפה, היה מעגל של הרים. אל הבקעה שבתוכם היה אפשרות להיכנס רק דרך מנהרות- והיו 4 כאלה, כל אחת מכיוון אחר בשושנת הרוחות. צפון, דרום, מזרח ומערב- אלה היו הדרכים להיכנס לגן העדן הזה. מאחורי זה היו הרבה שדות, ופרחים, וסתם שטחים יפים- אבל לא לשם הכבישים הובילו. הם הובילו לטמגוצ'י סיטי. טמגוצ'י סיטי הייתה עיר צעקנית וצפופה- כל כך צפופה שכדי להיכנס לשם צריך... הממ... צריך... *תזכורת לעצמי: צריך לחשוב על בדיחות הגיוניות.* טמגוצ'י סיטי לא הייתה עיר ססגונית במיוחד, למעשה כולם היו שם יצורים עגולים ומכוערים שכל מה שהם יודעים להגיד זה "ג'ובה ג'ובה ג'ובה ג'ובה ג'ובה". טוב, זה לפחות מה שהם אהבו להגיד. אם נסכם את זה ככה- טמגוצ'י סיטי הייתה העיר של יצורי ה-EGGMAN. והנה עוד יום רגיל אחד בטמגוצ'י סיטי. האומנם...? והנה עוד EGGMAN הולך לתחנת הPOLICEMAN. נכנס לו הEGGMAN ואומר: "ג'ובה ג'ובה, היום הWARLUS התחמן ביצע עוד פשע". למרות שזה נשמע כמו בדיחה זולה של ננסי ברנדס- לסיפור הזה יש תפנית דרמטית (...). "או, אני יודע. כבר 30 אנשים אמרו לי את זה." אמר הPOLICEMAN, "חבל שאף אחד לא טרח להזכיר מה הוא בעצם עשה!!!". "הממ... הוא שוב רקד את הריקוד הביזארי הזה." "תן לי להבין. אתה הולך לתבוע מישהו בגלל שהוא רקד?!" "בפומבי! בפומבי הוא רקד!" "לך מכאן! תסתלק! אני לא רוצה לראות אותך!" "זה לא יגמר ככה... זה לא יגמר ככה!" צעק הEGGMAN ויצא. ואז הוא הלך אחורנית, הסתכל אל הPOLICEMAN ובמבט מאיים אמר לו את המילים האכזריות: "ג'ובה!". הPOLICEMAN גיחך. כאילו- מה כבר יכול לעשות EGGMAN טיפש אחד? פתאום הוא שמע צעקות מחוץ לתחנה. הPOLICEMAN קרא לשני חבריו, ששם האחד היה POLICEMAN והאחר POLICEMAN. שלושתם יצאו החוצה וראו מאות תושבי העיר של טמגוצ'י סיטי צועקים "ג'ובה ג'ובה ג'ובה ג'ובה!" בצורה זועמת במיוחד. אחד הPOLICEMAN התעצבן וירה באחד מהEGGMAN, שנפל שדוד על הרצפה. כל הEGGMAN ברחו כמו חזירים מאקדח. אלא שבעצם הכל פעל לפי התוכנית- כי EGGMAN נועז אחד התחבא מאחורי התחנה והפיירמניאק הקטן רק חיכה להצית את כל התחנה!!! הוא הבעיר את התחנה, אלא שבמקרה התקבל בטעות משלוח של 15 טון חומר נפץ לתחנה, והתחנה התפוצצה יחד עם העיר. למזלנו תושבי העיר והעיר עצמה אוכלים אקטימל- ששומרת על בועת ההגנה הטבעית שלך!!! יא יא גם לי מותר לעשות פרסומות סמויות!!! אלא שבניין אחד עשה דווקא ונפל והתרסק, ולצערנו בדיוק הגיע לשם קינג קונג עם השבוי שלו שהיה EGGMAN, התנפץ וכל הקרביים שלו יצאו החוצה. לזכר הEGGMAN ההוא הכין אחד מהתושבים נר זיכרון ובשביל שיהיה ריח טוב הקיף את הנר בכמויות של בנזין, אשלגן וניטרו-גליצרין. משום מה הכל התפוצץ, והפעם העיר לא שרדה. והנה העיר עולה לה בלהבות, אותה טמגוצ'י סיטי שהדרך באה מכל צד בשושנת הרוחות והייתה מוקפת בהרים- וכל מה שיכולתם לראות זה מטוס עובר מעל, ועל גג המטוס רוקד לו הWARLUS ריקוד ביזארי ומטופש. ==*הסוף*==

100police

New member
נו תקראו! השקעתי! באמת שהשקעתי!

אחרי אלאנור ריגבי זה הכי מושקע שלי! אני השקעתי!

למעלה