אלאדין!

על הדין

New member
אלאדין!

קודם כל מנהל הפורום היקר, מדוע מחקת את הודעתי?? זכותי לרשום ביקורת ולהשתמש במילה בושה.אתה לא בסדר שמחקת! אלאדין, בן 32, נשוי. אומר שרוצה לשמור על העוגה שלמה. רוצה גבר?? קודם כל תהיה גבר ותספר לאישתך מה אתה חושב! אל תשאיר אותה באפלה!

MARMELAD

New member
אל תקרא לי מנהל יקר

כי אני בטח שלא חבר שלך. מחקתי את ההודעה הקודמת שלך כי היא השתלחה בחבר פורום. מאחר וההודעה הנוכחית עוד איכשהוא עוברת (ובכנות, בא לי למחוק גם אותה), היא תישאר בפורום עד שאלאדין יחליט מה לעשות איתה. ירצה למחוק - היא תימחק. ירצה להגיב - יגיב. ואני אנצל את ההזדמנות כדי להזהיר אותך בצורה חד משמעית: מי שלא יודע לדבר - לא כותב כאן. בפעם הבאה שתכתוב הודעה מסוג ההודעה שנמחקה מהפורום - היא תימחק. קאפיש?

תחזיקו אותי ! תחזיקו אותי!!!

hello Judge Doom ! וויתרתי על יצוג של עורך דין (רוברט דאוני ג´וניור היה עסוק) ואני אגן על עצמי. גבירותי ורבותי, חבר המושבעים, התובע צודק! האמת המוחלטת היא הדבר היחיד החשוב בחיים, כל השאר אינו משנה כלל וכלל. כדי להגיע לאמת, שווה להרוס חיים של שלושה אנשים למען האמת. התלבטויות ולבטי הנפש שלי היו מיותרים. אני מודה באשמה : רציתי לאכול את העוגי ולהשאיר אותו שלם - לא עוד! (בעיקר מאז שהתגלה שבתוך העוגי מסתתר עכביש). לסיכום, אני מבקש שתתחשבו בעברי ה(כמעט) נקי (שתי מציצות ופעם אחת אי-עצירה ב"עצור") ותקלו בעונשי. אני מבקש כעונש טיפול פסיכיאטרי שיוציא לי את הסטיה מראש ויחזיר אותי בע"ה להיות גבר נורמלי. מבקש בהכנעה את חסדי השופט. ההגנה נחה אחה"צ. תודה. אלאדין. נ.ב. תודה לסגן השופט שצעק objection על השימוש במילה בושה.

ugi

New member
../images/Emo46.gif

זה תמנון
לא עכביש
ובכל זאת...
עוגי

עדכונים מהחזית

לבקשת הקהל, עדכונים משדה הקרב (רציתי לחכות עד שבוע הבא, אבל לאור הנסיבות החדשות הוקדם מועד שחרור הידיעה. תודה לפואד). א. לכבוד פורים החלטתי להוריד את המסכה וסיפרתי לאישה. ב. היא סיפרה שהיא יודעת שנים אבל מדחיקה. ממש לא לקחה את זה קשה. מצד שני, לא ממש אמרה לי: "אהובי - לך תקרע את התחת של גברברי הארץ". ג. לא החלטנו מה יהיה בעתיד, אבל הכל יהיה במסגרת הנישואין (אם זה יתאפשר, כמובן. אלוהים גדול). מישהו יודע איך אפשר לרבע את המעגל? ד. לא יודע אם זה היה הצעד הנכון, אבל אין טעם לבכות על זרע שנשפך. ה. בכל מקרה, כרגע אני מרגיש הרבה יותר טוב. מקווה שימשיך ככה. נורא מצטער שהדיווח לקוני, אבל בעוד שאין לי בעיה עם חשיפה נפשית אישית (כולכם כבר ראיתם וסבלתם), כאן מדובר בזוג ולכן לא פייר לחשוף יותר מידי דברים בפורום. sorry. זה עבר מתחום הפרט לתחום הרבים. באמת תודה לחברי הפורום על תמיכתכם ועזרתכם. בלעדיכם לא הייתי מסוגל לעשות את זה. אוהב אוהב אוהב. (ממממ... לא אותך "על הדין". אתה ממש לא קשור).

ugi

New member
שיואו, די...

ברכות, איחולים, צהלולים (עוגי מניח). כל הכבוד
- עוגי ממש בשוק. מקווה שעכשיו תרגיש יותר טוב ושזה היה לטובה. העם איתך. ומי זה ה"על הזין" הזה?
עוגי

MARMELAD

New member
../images/Emo140.gif אלאדין......

אני מאחל לך שההחלטה שלך הייתה נכונה, ושמשם תגיע רק רחוק יותר

אלדין יקר, לא ממש הבנתי מה קורה כאן

(אולי כי אני לא פה יותר מדי, צבא, אתה יודע...אוףףףף) אבל! אם אני מבין נכון, הגעת להשלמה עם נטייתך ואפילו סיפרת לאשתך! לעניות דעתי (הקובעת) זה בהחלט ארוע משמעותי וגם משמח. יפה לאשתך. שקבלה הכל בצורה מכובדת. יפה לשניכם. בכל מקרה, אם יש כאן איזשהו אדיוט שחושב שהוא יודע הכל יותר טוב מכולם, אז הוא ממש לא רלוונטי. סתם אחד. אני שמח בשבילך

למעלה