אלאאן!

jonnieblue

New member
לא, הם לא בודקים בקופה אלא רק

ביציאה במסלול הירוק (גם בד"כ לא).

cloclo

New member
אתה מתכוון שבמסלול הירוק

לא בודקים... כמובן שלא בודקים בקופות. אף אחד לא יגיד לך, כמובן, לקנות פחות כי יש מכס. האינטרס של החנות - למכור. האינטרס של המכס - שתשלם. מה גם שאם הקופאית היתה מתעמקת בקניות שלך ומודיעה לך האם אתה צריך לשלם או לא, זאת היתה חדירה בלתי נסבלת לפרטיות. כשאתה נכנס בחזרה לארץ, אתה אמור לעבור במסלול האדום אם ברשותך דברים שצריך לשלם עליהם מכס, ובמסלול הירוק אם אין לך. הבדיקה היא מדגמית בלבד - מבין העוברים במסלול הירוק, המוכסים עוצרים מדי פעם אנשים לבדיקה. אם אתה מכניס יותר מליטר כהיל ולא מצהיר אלא עובר במסלול הירוק, אתה למעשה מבריח סחורה בלי מכס. מהכמויות שאנשים מביאים פה, אני מסיקה שזה נפוץ מאוד.

אלאאן!

לאחר חזרה מהפלגה לטורקיה (ובחזרה דאא...!) קניתי שבעה בקבוקים בדיוטי וויפי לי ועכשיו הרשימה: 1.קארוו גולד 750 מ"ל 2.דרמבוי - ליטר 3.קאוונטרו - כנ"ל (כל השאר כך) 4.סאוטרן קומפורט 5.יעקוב (ג'ק) דניאל 6.קלאוה! כל אלו במחיר של 93 $ (ד"א שאותם הרווחתי בקזינו) ובקבוק בלק ליבל (שאבא קנה לי מתנה) ב 27 $.... תהנו הסיפתח בקרוב...

לדוגמא:

משפחתי ואני נסענו לשייט מחיפה לטורקיה.... היינו 6 אנשים
(כלומר מותר לנו להביא 6 ליטר כהילים) אני הבאתי לעצמי 7 בקבוקים (כבר חריגה מן המותר) ואבי הביא לחברו 6 בקבוקים כלומר 13 ביציאה מין הנמל עברנו במסלול הירוק (אני רק חושב מה היה קורה אם היו תופסים אותנו
) וזהו ככה הברחנו להנאתנו 7 בקבוקים

Javelin

New member
הי אביאל

תגיד לי איך ההגבלה של המסלול הירוק, כמה מותר להכניס לאדם ?

cloclo

New member
מותר? 1 ליטר כהיל, שני בקבוקי יין.

יש לך עסק פה עם כריש הברחות רציני...

למעלה