אכתוב לך

bomber888

New member
אלו חרדות ולחצים וכל השטויות האלו

אבל יותר גרועים מסתם OCD...
 

bomber888

New member
אני מביא את העומס על עצמי, לעזאזל

מה יהיה איתי... אני כבר לא יודע מה לחשוב. אני חושב כל כך הרבה על דברים מסוימים... אין מבין ואין עונה מי ידע ומי ייעץ מי יאהב ומי ירפא מכל מכאוב שאותי רודף תודעה מפותחת- מה המרכיב המתאים שיש להוסיף לה כדי לשמור על איזון נפשי?
 

bomber888

New member
אכתוב לך

אכתוב לך מחשבות על דפי שורות אכתוב לך הירהורים על פתקים קטנים אכתוב לך הגיגים על ניירות צבעוניים על אובדן הרגש אל מול רצון לפרוק לא אל תכאבי לא אל תלחצי אכתוב לך תחושות בתוך יומן אכתוב לך רגשות בתוך מחברת אכתוב לך בילבולים בתוך ניירת האם את לי דואגת הרי לך כבר הבטחתי ביחד את זה עוד נעבור את המחסומים נשבור אכתוב לך הזיות על קיר נטוש אכתוב לך הבנות על נייר שקוף אכתוב לך אותי על מי מעיין לא ניתן לחושך למשול לא ניתן לקושי לפעול יחד נשאף אוויר של תקווה אוויר של אחווה והבנה אוויר של שלווה
 

bomber888

New member
במרומים

אשייט לי במרומים בין עננים וציפורים כוכבים מנצנצים ובוהקים אינסוף רקיעים חלל שחור שלא נגמר עולמות אחרים חלומות מסתוריים הזיות נעימות ממעמקי נפשי אקרא אל בורא שמים וארץ אתפלל דבר יחידי לי אבקש שלוות הנפש עייפה כבר נפשי מלחץ וחרדה מבילבול ודאגה מחוסר בשלווה אשוב לשייט במרומים בין אינסוף הרקיעים אחפש את השלווה אולי אותה אמצא מסתתרת ונחבאת במקום לא נודע מציאות אבודה לאן הלכה לה התקווה האם המזור הוא אהבה?
 
למעלה