אכסניות ומלונות

lady mika

New member
אכסניות ומלונות

שלום לכולם, אני חיפאית שמכירה אמנם את תל אביב והייתה בה מאה פעם (בלי להגזים) אבל... תמיד מרגישה בה כמו תיירת... אני אשמח אם תמליצו לי על בתי מלון, אכסניות וכיוב' שהם לא יקרים ולא ממש מרוחקים מהכל... אני מתכוונת להיות שבוע הבא בגני התערוכה ואני רוצה אחר כך להתאכסן עם חבר במקום לא ממש רחוק... אבל גם ... לא יקר (בגדול אנחנו מתכוונים לא להוציא יותר מ150 ש"ח על העניין) כל הצעה תתקבל בברכה

מתלהב

New member
יש את מלון גנים ברמת אביב, סמוך

למוזיאון א"י - לא מכיר, אבל מניח שגם קרוב וגם לא מאד יקר. לגבי אכסניה, בכיכר דיזנגוף יש משהו. שווה לחפש בארכיון הפורום, אני זוכר לינק עם אכסניות רבות בעיר.

danezeq

Member
אני יודע שיש אכסניית נוער ברחוב

בני דן ליד הירקון זה יוצא לא כ"כ רחוק מגני התערוכה.

four seasons

New member
במחירים שהצגת יש רק הוסטלים...

אבל אם את מוכנה לשלם כפול (עד שלוש מאות ש"ח) תוכלי למצוא, בכל אופן להנות ממש מלינה וחופשה בתל אביב, אני לא יכול לחשוב על מלון טוב יותר ממלון "סינמה" (קולנוע אסתר לשעבר, מול רב חן) המלון נמצא ממש על כיכר דיזיזנגוב, לצאת מהמלון ישר לכיכר ולרחוב המרכזי בעיר שכל רחוב שתברחי יובל אותך הישר לכיכר רבין או לים, או לפארק הירקון, או לשנקין ונחלת בינימין, למירב בתי הקולנוע, מרכזי הקניות, מועדונים, המסעדות ובתי הקפה והכל במרחק נוח בהליכה, תענוג שיש למעט תל אביביים. בכל אופן את יכולה להכנס לגוגל, להקיש בתי מלון, הוסטלים, אכסניות, וחפשי משהו במחיר שאת יכולה להרשות לעצמך (בדרך כלל יש מחירים), כל מלון מערבית לאבן גבירול נחשב למקום מרכזי, דעתי האישית שהמלונות לאורך רצועת החוף רחוקים מידי למרות שאלו שסמוכים לכיכר אתרים עדיין מאפשרים הגעה למרכז העיר דרך שד' בן גוריון שהרחובות שחוצים את השדרה הם בן יהודה, דיזינגוף ואבן גבירול, אבל השאלה היא מה החשוב בביקור והיכן תבלי יותר בים או בעיר.

למעלה