אכסניה בלונדון

אכסניה בלונדון

חשבתי שאולי לפני שאני אסע לסקוטלנד, אני כבר אשאר לילה אחד או שניים בלונדון. אז אני מבקשת המלצות, אם אתם מכירים אכסנייה בטוחה נקייה וזולה בלונדון, עדיף במיקום נוח - כי אני אצטרך לנייד את עצמי מהשדה תעופה לאכסניה עם התרמיל. כמו כן קחו בחשבון שאני בחורה שנוסעת לבד, אז עדיף לי להימנע מכל מיני אכסניות מפוקפקות...

ashmash

New member
נסי בקישורים...

יש הרבה אתרים שעשויים לעזור לך. בטח סלע ישמח לעזור לך, אבל מקורות יודעי דבר מוסרים שברגעים אלו ממש הוא דוהר ברחובות לונדון תוך כדי נהיגה ביגואר...

sela v

New member
לונדון מלאה באכסניות

באיזה שדה תעופה תנחתי, ומאיזה את ממריאה לסקוטלנד? האם התרמיל שלך עד כדי כך כבד? ראיתי שכתבת שאת נוסעת באוגוסט. אני מתכוון לסע דרך אגב באוגוסט לסקוטלנד להתנדב בשמורת טבע לשבוע, זה עוד לא ודאי ב-100%, אבל כמעט... במאמרי הפורום קיבצתי כמה המלצות לגבי אכסניות, ויש גם המלצה לאכסניה בלונדון. אני באוקטובר לנתי באכסניה, אבל היא קצת רחוקה לטעמי מהתחתית, לא במרכז, ולא הכי יפה-אז לא אמליץ עליה. המלצה אחרת הייתה על אכסניה. אזור Bayswater, ו-Earls court גם מפוצצים באכסניות.

תשובות

אני נוחתת בהית'רו, ולוקחת רכבת לאדינבורו מתחנת ויקטוריה. אגב, רציתי לשאול: חשבתי אולי לקצר את סקוטלנד לשלושה שבועות, ובשבוע האחרון של הטיול להיות בלונדון. אבל אמרו לי שאם אני אהייה לבד בלונדון אני ארגיש בודדה נורא בגלל הגודל שלה וכו'. מה אתה חושב? יש מצב להכיר אנשים באכסניה ולטייל איתם בלונדון במשך שבוע? באופן אישי אין לי בעיה לטייל לבד, גם אם אני לא אמצא שותפים באכסנייה, אבל בכל זאת מעולם לא הייתי בעיר כל כך גדולה לגמרי לבד.

תוספת

התרמיל לא יהיה כל כך כבד, אבל אני מניחה שאחרי יום של טיסות ונסיעות יהיה לי קשה להיסחב עם התיק ברחובות לונדון...

sela v

New member
בגלל שאת נעזרת בפורום

אני בטוח שאפילו תהיי במקום המסובך ביותר, לא תצטרכי ללכת יותר מ-10 דקות ברגל עם התרמיל שלך ברחובות לונדון. אני חושב שדי בקלות תוכלי לבלות שבוע בלונדון, גם לבד אם יהיה לך קשה למצא אנשים לטייל איתם באכסניה. לפי דעתי זה תלוי באיזה אכסניה, מכייון שיש אכסניות שמשמשות אנשים שבאים לחפש עבודה בלונדון, וגרים באכסניה, עד שימצאו עבודה, בעצם זה רוב האכסניות פה
אבל גם שם בטוח שתמצאי אנשים שסתם מטיילים פה. 3 שבועות בסקוטלנד זה יספיק להתרשמות, אבל אני לא יודע כמה תספיקי להכיר את המקומיים ב-3 שבועות.

לא יודעת,

שום דבר עדיין לא סופי. יכול להיות שאני כל כך אהנה בסקוטלנד שאני אשאר שם את כל החודש, ואולי בימים האחרונים אני ארצה לשנות אווירה ולנסוע ללונדון. זה הכל אופציות כדי שכשאהייה שם אוכל לבחור. תודה על העצות
אני גם מאוד בטוחה שאני אוכל להנות לבד. רק שמדי פעם אני מדברת עם אנשים שזה נורא משונה להם שאני נוסעת לבד, והתגובות שלהם גם גורמות לי לפעמים לפקפק קצת ברעיון הזה בעצמי. עוד כמה שאלות - באמצע ספטמבר צריך להזמין מראש מקומות באכסנייה? ואמרת שאחרי שאכתוב מאיפה אני מתכוונת להמשיך לנסוע לסקוטלנד (תחנת ויקטוריה) תוכל לתת לי המלצה על אכסנייה באיזור.. אז אשמח אם תוכל לכוון אותי קצת בעניין האכסנייה. את הלילה הראשון בלונדון לאחר הטיסה אני כן רוצה לשריין מראש.

sela v

New member
אכסניות ועוד...

יש רשת אכסניות שיש להן המלצה מחברה בפורום, אבל בסניף אחר שלהם ב-Bayswater. יש להם גם סניף בויקטוריה, ומיטה עולה מ-16 פאונד. יש כל כך הרבה אכסניות בלונדון. אני לנתי לתקופה מסויימת באכסניה יותר זולה, אבל היא בזון 2 כמה תחנות דרומה מויקטוריה, שליום יומיים זה לא שווה את זה. לגבי טיול לבד, את כבר תרגישי לבד אם את אוהבת את זה או לא. לפעמים לטייל לבד בעיר זה קצת מדכא, אבל זה תלוי באופי שלך, וקשה לתת תשובה שתתאים לכל אחד. אני חושב שבלונדון יש כל כך הרבה מה לעשות, שבאמת אין בעיה להסתדר לבד. לפי דעתי האנשים שמביעים פליאה אל זה שאת נוסעת לבד, פשוט מקנאים בך או שאין להם את האומץ לעשות את זה.

16 פאונד זה די יקר...

אבל בשביל לילה אחד זה לא כזה קריטי. תודה רבה על כל העזרה!
אתה חושב שבשביל מקום באכסנייה באמצע ספטמבר צריך להזמין מקומות מראש?

sela v

New member
יש את האכסניה

שהייתי בה כ-3 שבועות. המחיר לפני כחצי שנה היה 10 פאונד ללילה בחדר של 4, ואם משלמים שבוע מראש זה 50 פאונד לשבוע.

ashmash

New member
ומה רע בלהיות לבד בלונדון?

אפשר לעשות שם המון, אבל המון דברים!!! ודווקא בשל הגודל, קל מצוא אנשים ולהתובב איתם...

אני לא יודעת מה רע ../images/Emo13.gif

כמו שכתבתי עכשיו לסלע - הרבה אנשים חושבים שזה נורא מוזר שאני נוסעת לטייל לבד (ועוד לסקוטלנד במקום לתאילנד/הודו/אמריקה), והם מדי פעם מעלים אצלי קצת ספקות.

המשפחה דווקא מפרגנת

זה די מפתיע... אמא שלי אומנם נורא דואגת, אבל מפרגנת. אבא מארגן לי כרטיסי טיסה חינמיים, אז בכלל...
אבל יש לי כמה חברות שלא כל כך מפרגנות לעניין. אחת מהן היא השותפה שלי לרוב הטיולים שלי בארץ, והיא אחלה בנאדם. אני חושבת שפשוט היא בעצמה מפחדת לנסוע לבד, אולי זה סוג של קינאה שאני הולכת ליישם משהו שהיא מפחדת ממנו. תראה, גם כשבחרתי בתפקיד שאני נמצאת בו בצבא כולם אמרו לי שאני לא אהנה ולא כדאי לי. הלכתי בכל זאת כי פשוט ידעתי שזה יהיה לי טוב (וכך היה ועדיין). אותו דבר היה כשנרשמתי לאוניברסיטה לפקולטה הספציפית אליה אני הולכת (עבודה סוציאלית). כל כך הרבה אנשים אמרו לי דברים רעים על המקצוע... הקשבתי למה שיש להם להגיד, ולקחתי לתשומת ליבי את האזהרות, אבל אני יודעת שזה מה שיהיה לי טוב. כנ"ל לגביי הטיול. הבעיה היא שאני נורא נלהבת מהתיכנונים, ואני רוצה לשתף אנשים, אבל כל פעם זה מגיע חזרה לתהייה "אבל למה את נוסעת לבד??", וכבר אין לי כוח. לפעמים עולות לי ספקות שאולי באמת לא כדאי לי לנסוע לבד, אבל זה חולף מהר
אני מניחה שחלק מהעניין זה שאני לא נראית כמו מישהי שיכולה להסתדר לבד "בעולם הגדול". אולי אם הייתי בחור היו מפרגנים יותר.

Yo-man

New member
אין כמו לבד !!!

אני טיילתי לבד 9 חודשים באוסטרליה, ניו-זילנד, אינדונזיה ועוד, וזה היה הטיול הכי מוצלח. לא קרה שהייתי באמת לבד כמעט כל הטיול. זה ענין של אופי. אם את אוהבת להסתובב לבדך בארץ, אין שום הבדל בחו"ל. אם את טיפוס חברותי וכיף לך עם אחרים, את תמצאי בתחנת הרכבת, באוטובוס, באכסניה ובמסעדות אנשים שרק במקרה יווצר בינכם איזה קשר ("תעביר את המלח" למשל) ומשם את יכולה למצוא חבר לכל החיים. אני פגשתי בחורה הולנדית מאוד נחמדה באוסטרליה וטיילנו יחד 4 וחצי חודשים... תעשי מה שאת מרגישה. החבר'ה יכולים ליעץ, להזדעזע או למחות כמה שהם רוצים - רק את יודעת מה את צריכה עכשיו. ספרי איך היה כשתחזרי

natyh

New member
הנה מצאת נושא לשירשור חדש

איך מוצאים חברים בטיול

sela v

New member
אז לךמה לחכות ../images/Emo13.gif ../images/Emo35.gif

למה אתה לא פותח שרשור?

sela v

New member
יכול להיות שאם היית

בחור היו יותר פרגונים. יש שני דברים שאני יכול לחשוב עליהם שאלה שמביעים פליאה על זה שאת נוסעת לבד. 1. מקנאים בך. 2. מאד דואגים. הקטע שבאירופה לא חושב שיש מה לדאוג במיוחד לא במדינה כמו בריטניה, לא שאין בכלל פשע פה, אבל יחסית אפילו לארץ הרבה יותר בטוח פה, ואני בטוח שתסתדרי פה לבד.

למעלה