אכסון אופניים

אכסון אופניים

אז זהו זה לאחר שקניתי אופניים הגיע הזמן לשים אותן במחסן (גם ככה המז"א אינו מאפשר רכיבה
) ורציתי לשאול האם יש איזה שהו סיכון בתליית האופניים במצב מאונך על הגלגל הקדמי? כמובן שהמוט עליו הן תלויות מרופד על מנת למנוע שריטות על הג'נט. האם זה עלול להזיק לבולם, לשילדה, או לכל רכיב אחר? תודה צחי

בתכל'ס---

אין בעיה לתלות את האופניים בצורה שכזו, ישנם רבים שעושים כך. אני אישיתיותר מעדיף שישארו באויר בצורה הטבעית שלהם ( שני הגלגלים בכיוון למטה ) אבל בתכל'ס- למה לתלות לא קשה לתלות- להוריד- לתלות- להוריד נשמע מעייף יותר מאשר רכיבה!!!

צורת התליה

הזו א. חוסכת לי המון מקום. ב. ממש לא קשה להניף אותן מאחר ואם תלחץ על המעצור האחורי ותסיע אותן אחורה הגלגל הקידמי יתרומם כמעט מעצמו כך שגם חלשלוש כמוני יכול להניף אותן.

דניאלמ

New member
אם זה במקרה בבית משותף אני לא../images/Emo150.gif

ממליץ להשאיר אותם שם גם אם לאופניים יש מנעול והמחסן נעול אם אתה לא רוצה להיות כמוני לפני כמה חודשים כששמרתי על האופניים מכל מיני שריטות ועוויתות ניקיתי וליטפתי אותם ותכננתי שיהיו בינינו יחסים ארוכים וטובים ובסוף איזה גנב מסריח נהנה איתם... היום אני מעלה את האופניים החדשות שלי הביתה במעלית וממליץ על זה מאד גם שזה קצת פחות נוח...

למעלה