אכן

ll Princess ll

New member
אכן

תוכנית הולכת ומשתפרת! היה ממש תענוג לראות! כשאסף במצב רוח טוב גם התוכנית ב"מצב רוח טוב"! נ.ב. מישהו שם לב שהתזמורת החליפה מוסיקה או שזה רק נדמה לי? שיהיה לכם לילה טוב חברים! ומחר יום מקסים!

too much tv

New member
זה מאד מדויק .

ואני חושבת שעכשיו הוא רק צריך למצוא דרך להפטר מהכרטיסיות האלה שנדמה שהן רק מבלבלות אותו, והכל יזרום סבבה....הוא הכי טוב שהוא מתפרע חופשי. (ורק אני חשבתי שהסאונד של רוקפור היה ממש בלתי נסבל וממש הרס שיר יפה?)

eyalros123

New member
חסרות פרובוקציות

זה רק אני ויכול להיות שאני טועה, אבל חסרות ה-"נשיכות" של אסף אבל כמובן אם היו "נשיכות" אז לא הייתה תוכנית, אבל היא הולכת בכיוון הנכון.

dht160

New member
התכונית של הערב

הייתה מעולה. אחת היותר טובות בעיקר במזמן האחרון ואפילו בכלל מאז עלייתה לאוויר. היו אחלה אורחים אבל הקטע עם יאיר ניצני היה כל כך מבוים שזה אבסודר. חוץ מזה יחסית לאיש מצחיק הוא היה יכול להתאמץ יותר. הוא נראה קצת עדיש (כל היום היה בצילומים מסכן). הקטע של הטלמסר ההפוך היה קצת מוזר ונראה לי שהם שחכו את ה'10' אבל נוותר להם. חוץ מזה באמת תוכנית חזקה והיה תענוג גיא

ll Princess ll

New member
כן,../images/Emo98.gif אה!

גם אני חושבת שיאיר ניצני יכל "לדפוק" משהו יותר מצחיק...טוב, באמת נוותר, בסך הכל יש לו תוכנית משלו-שידאג לה ואסף ידאג להצחיק אותנו!
תוכנית יוצאת מן הכלל!א=ח=ל=ה!

למעלה