אכן קזינו בשוק זה

leatherface12

New member
אכן קזינו בשוק זה

אני טוען שכל השוק הזה הוא משחק ססטיסטי משמע הימור אבל אני גם טוען כי חברות הפורקס למיניהן שולחות אותנו הסוחרים כצאן לטבח שהרי הן מלמדות אותנו לשים סטופים קצרים וטייק פרופיטים גדולים אם בכלל מה שנקרא תן לרווחיך לרוץ אבל כל הקטע כאן שכל הסיסטמים הם בולשיט והסיכוי שלנו להיות ברווח או הפסד הסתברותית היא פיפטי פיפטי ואולי קצת לרעתנו בגלל העמלות זה בדיוק קזינו והם אומרים לנו לשים סטופים קצרים כשברור לעלק מכללות האלה ועלק מומחים שכשהסטופ לימיט נמצא ביחס 1ל2 או 1 ל3 שהסיכוי שלנו להפסד גדול פי 2 או 3 מהסיכוי לרווח כלשהו ומי שלמד קצת סטטיסטיקה וקומבינטוריקה יודע את זה וכך מתאפס לכם החשבון מהר

הכל טוב ויפה אבל אתם עושים סלט

מסחר יומי..פורקס..מט"ח..אופציות דיגיטליות..פיפסים..סטופים..מינוף.. וכולי וכולי עד שמישהו לא יעשה סדר בכל המונחים, השיטות, המשמעויות - הכל זה סתם ברבורים. גילוי נאות: הכותב הוא ייקה.

libertycm

New member
ממש לא קזינו

כמה כללים: 1) בשום פנים ואופן אל תלמד אצל חברות המט"ח. 2) מסחר יומי = התאבדות (במיוחד בתחום המט"ח). 3) אל תמנף את עצמך יותר ממה שאתה יכול להרשות לעצמך 4) תסכן מקגימום אחוז עד שניים מסך התיק שלך 5) תשב, תלמד ותשקיע קצת זמן ותפתח שיטה (או שתלמד ממישהו שזו הפרנסה שלו או שתמצא שיטה לבד), אחרי שתמצא תעשה את השלבים 1-4 ותראה שתהיה רווחי.

leatherface12

New member
עזוב אותך

לא אמרתי קזינו שלא ניתן להרוויח בו וגם אני עדיין מחפש שיטה אך לא מאמין לניתוחים טכניים מבחינתי זו הסתברות סטטיסטית

libertycm

New member
ניתוח טכני עובד ואני אסביר למה

במיוחד בתחום המט"ח, כי ככה חדרי עסקאות עובדים, רק שהם לא עובדים עם מתנדים וכל הזבל שאתה רואה אצל אנשים על המסך, הם לא עובדים עם פיבונאצי, קלשונים או כל השטויות האלה :). חדרי עסקאות עובדים פשוט מאוד וככה גם אתה צריך לעבוד. זה עובד גם במניות, סוחרות ומה שלא תרצה (רק שבמט"ח אני יודע את זה בוודאות כי עבדתי באחד מחדרי העסקאות).

חדרי עסקאות ברובם לא עובדים בניתוח טכני

מהסיבה הפשוטה שהם לא צריכים לעבוד בכלל. חדר טיפוסי הוא קודם כל בפוזיציה הפוכה ללקוחות שלו בנוסטרו וזה עיקר הרווח. הרי המהמר הממוצע בפורקס לא מפסיד עמלות או ספרדים, אלא את כל או רוב כספו וההפסד הזה הוא הרווח של החדר. חדרי ההימורים מבצעים אולי ניהול סיכונים של גידור הפוזיציות שלהם אבל לא מעבר לזה. לא ניתוח טכני (שממילא לא עובד) ולא שום אסטרטגיה מתוחכמת אחרת.

libertycm

New member
אידיוט, פשוט אידיוט

אני מדבר על חדרי עסקאות שמבצעים המרות, סליקה וגידורים לחברות מסחריות ולא לזבל שאתה מתכוון.

איזה קשקשן. אני עבדתי כמעט עם כל חדרי העסקאות

במט"ח בגידורי מטבע של החברה שאני מנהל - אלאונורה בגיפט (ועכשיו ב-IBI), אורן קפלן במיטב, חיסונים פיננסים וכו'...אף אחד מהם לא מתעסק בניתוח טכני. בתחום הזה אני יכול ללמד אותך עוד הרבה דברים, תאמין לי

libertycm

New member
ואתה יודע איך הם עובדים כי....

בטח אתה שואל אותם איך הם עובדים, אה. אז מה, הם סתם קמים יום אחד בבוקר ואומרים בוא נמיר שקלים? צריכה להיות להם תוכנית עבודה מוגדרת, אז גאון של אימא, איך הם עובדים, תגידי לי! אפס מאופס. איזו חברה אתה מנהל?, אם אתה מנהל אני מרחם על העובדים שלך.

אני רואה שאתה ממשיך במסורת הקשקושים

אז הנה כמה עובדות כדי שלא תתבלבל: 1. מרבית חדרי העסקאות של בתי ההשקעות לא מנהלים נוסטרו (להבדיל מאלה של הבנקים שמנהלים באופן חלקי פוזיציות נוסטרו כחלק מהפוזיציה הכוללת של הבנק, ולהבדיל מחדרי ההימורים של חברות הפורקס). 2. חדרי העסקאות של הגופים שציינתי ואחרים (אופקים של בני, הראל, ועוד) הם ברוקרים, לא לוקחי פוזיציות. לכן הם ממש לא צריכים תוכנית עבודה מוגדרת. תוכנית העבודה שהם בונים ללקוחות שלהם, כולל החברה שאני מנהל (אל תרחם על העובדים שלי, היית מת להתחלף איתם, הם דווקא מאוד מרוצים, תודה שהתעניינת) היא תוכנית גידור רבעונית של הכנסות מט"חיות ולעיתים חשיפות לחומרי גלם מהסוג של הנפט, פלסטיק, סוכר וכו' דרך חוזים עתידיים בסחורות. זה גידור, לא ספקולציה. אף מנהל או מנהל כספים של חברה תעשייתית או מסחרית נורמלית, לא ייהמר על כספי החברה עם כיוון הדולר, האירו או כל מטבע אחר. כולנו מגדרים במידה כזו או אחרת את סיכוני המטבע ומחירי חומרי הגלם. אנחנו לא ספוקלנטים בניגוד אליך (ובתחום הפורקס, ספוקלנט=מחוק כלכלית). 3. ברוקרים לא צריכים לגדר את הפוזיציה שלהם - הם בסה"כ מביאים ציטוטים מבנקים בארץ או בחו"ל ומבצעים עסקאות. תמשיך לעקוב, ילד, בסוף גם תבין.

libertycm

New member
עוד לא ראיתי מנהל אחד

חסר חיים שיושב ככה על הפורומים, חוץ מאידיוט כמוך. אני אולי ילד אבל מרוויח הרבה הרבה יותר ממך חחחחחחחחחחח

עזוב ש/אתה ילד, גם אני לא זקן

אבל לגבי המרוויח הרבה יותר ממני...בבקשה בלי בדיחות.עזוב רגע את עלות השכר שלי, מהפורק'ס אתה לא מתפרנס. כי ת'כלס כמו כולם גם אתה מפסיד ואתה יכול לקשקש על רווחים מהבוקר עד הלילה, עד שלא תסכים להראות הוכחות ברטוב (חשבון בנק שנוהל) אתה מבחינתי עוד לוזר טיפוסי בפורקס בשלב ההדחקה .

jokeror

New member
בפעם המאה מה עם "המקרים האקדמיים"

שציינת, מבחינתי גם את קשקשן אתה לא מביא שום ראיות, תתחיל גם להראות הוכחות בזמן שאתה מבקש מאנשים שיראו לך את החשבון שלהם

תקרא את זה שליברטי הביא

שלמעשה אני פרסמתי כאן כבר לפני חודש וחצי ותזכור לאתר לי משקיע פורקס פעיל 3-5 שנים שהרוויח כסף כי החיפושים נמשכים אבל כנראה שאין כזה.

libertycm

New member
אתה פרסמת?????

אפשר לינק לראות שאתה פרסמת את אותו מאמר לפני חודש וחצי???????

אתה כזה ילד נודניק

עכשיו תטען שגם אמרתי שכתבתי את המאמר. הכוונה הייתה (וכל לא-טמבל הבין) שפרסמתי לינק למאמר הזה מחו"ל. והנה הוא מלפני חודשיים וחצי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1490&MessageId=130004951 ויש גם אחרים (http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1490&MessageId=129740430) אבל אני אחסוך מעצמי לעבוד בשבילך יותר.

libertycm

New member
כשאתה צודק אתה צודק ../images/Emo13.gif

ביקשו ממך בימים האחרונים לפרסם את הלינק , לא מבין למה לא עשית את זה שוב... דרך אגב, קראתי את הכותרת של המאמר וסגרתי :). ניתוח טכני כמו שמלמדים במכללות לא עובד, אני מסכים. דרך אגב, כשאנליסט בא לעשות הערכת שווי לחברה, הוא משתמש בנתונים מהעבר (צמיחה, לקוחות וכו'), ככה שאני לא רואה שוני בין זה לבין טכני שמסתכל על העבר (תמיכה והתנגדות). אני זוכר שאיזה בית השקעות נתן מחיר יעד מפוצץ לכי"ל, רק שאז התחיל המשבר ואיפה המחיר של כי"ל ואיפה אותה המלצה..... הייתי אנליסט, אנליסטים לא מבינים מהחיים שלהם בשוק ההון (אולי התותחים ומנהלים כן), הם עובדים לפי תבנית שאומרים להם לעבוד לפיה ואין להם שום שיקול דעת. אתה רוצה לומר לי שניתוח כלכלי זה דבר שהוא נקי??, אני צריך להזכיר פה לכולם את אנרון וכל שאר החברות ששיחקו עם הדוחות שלהם? בבקשה תקרא : http://www.bizportal.co.il/shukhahon/biznews02.shtml?mid=209987 תהיה בטוח בדבר אחד, ניתוח טכני הרבה יותר טוב מאשר לקנות (מנייה,סחורה, מטבע) כמו שקונה מר ישראל ישראלי מחדרה.

jokeror

New member
לא זה לא מספיק אתה ציינת כמה אל תתעצל

וחוץ מזה אני רוצה הוכחה מוצקת על כל מה שאתה אומר פה, וזה ש90 אחוז מפסידים תודה רבה זה כבר ידוע לכולם אתה לא מחדש בזה כלום

libertycm

New member
הוא אכן פרסם את המאמר הזה ראשון

ואני חושב שזה מספיק בשביל להבהיר את הנקודה שהוא רוצה להבהיר. דרך אגב, המאמר לא קובע שמי שמבצע ניתוח טכני מפסיד, אלא שניתוח טכני לא מביא שום ערך מוסף. אני חושב שניתוח טכני הרבה יותר טוב מאשר לקנות ולקוות שהנכס שנקנה יעלה. אני עדיין מחכה לתגובה שלו לגבי מה שפרסמתי כאן : http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1648&MessageId=132616346.

למעלה