אכן, "יש שופטים בירושליים"

Berethor

New member
"Hair-Trigger Temper"

ברכות, זכיתה בתואר חולה נפש הכי גדול של השבוע, הצלחתה לעבור את פלסטלינה ופנתרית, אתה מציע לגרום לחבלה חמורה באיבר המין של אדם שלא אהבתה את מה שהוא אמר, ללא ספק "תגובה ראויה".

"A character with a hair-trigger temper flies into a rage at the slightest provocation. Masters of Disproportionate Retribution, they react explosively to the slightest annoyance. Unlike someone with a Berserk Button, who is generally calm until a specific button is pressed, characters with a hair-trigger temper can be set off by anything. This makes them far less predictable — and far more dangerous."

http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/DisproportionateRetribution

וואי הוא מגביר את שטף ההודעות שלו, ה' ירחם..

יקירי הוא מחלה חשוכת מרפא הבלתי נסבל הזה, גם התעלמות ממנו

בסוף מורטת עצבים.
חבל שבתפוז אין לחצן כזה שישר מלקיקים עליו וההודעות של היצור מסתננות.
&nbsp

אממ.. כל ביקורת על הטימטום שלו לא עושה עליו רושם ורק מדרבנת

אותו להציף עוד ועוד.

Berethor

New member
אין בזה גבולות ברורים, משום "שהטרדה" היא למעשה גם "הצעה"

או בדיחה מינית, או "סתם" נושא שיחה מיני שכולל את האדם שמולך. מישהי או מישהו שמעוניין בהצעה או בשיחה יפרש את זה כמחמאה, ומי שלא מעוניינת או מעוניין כהטרדה. אם גבר שואל את האישה האם היא רוצה, אם היא לא מעוניינת היא יכולה לטעון שהוא מטריד אותה, ואם היא כן מעוניינת אז היא תגיד לו "סבבה, אצלי או אצלך". בעצם כל אדם שיוזם משהו מיני עם הצד השני יכול להחשב למטריד, הדרך היחידה לא להיות "מטריד" היא לא "להתחיל" עם אף אחת, ולא לדבר על נושאים מיניים, במיוחד כאלה שנושא השיחה שלהם הוא אדם ספציפי, אף פעם. לגבי נושא הבוטות, מצד אחד מי שההצעה שלו בוטה יש יותר סיכוי שיאשימו אותו בהטרדה, מצד שני אדם בוטה הוא גם אדם כנה ולא רמאי, מה עדיף הגברים שמזמינים אישה "לקפה" או "לסרט" אבל זוממים מין? או גבר שאומר ישירות שהוא מעוניין במין, ונותן לאישה להחליט בצורה מודעת אם היא גם מעוניינת מצידה במין איתו.

[URL]http://milog.co.il/%D7%A8%D7%9E%D7%90%D7%99/e_47016/%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9F-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99-%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%99[/URL]

ברור.כי גבר זר שבא לשאול:"סליחה אפשר לחפון לך את השד?"

זו מחמאה ואף הצעה שכל אישה שניה ברחוב עשויה "להיות מעוניינת" לשמוע!

matteryou2

New member
אני לא הייתי נותן לאישה לחפון לי את השד

1. אין לי שד
2. זה מטריד
אז למה לי להציע זאת לאישה?
&nbsp
זה הכל. היגיון פשוט. הכל הברטור השוביניסט הזה מתפלצף ומסלף.

Berethor

New member
אתם צריכים להיות שם גם ככה, אני רק הייתי שולח אותכם לשם

אפילו פסיכולוג צמרת כמוני, לא יכול לעזור לפלסטלינה1021 וmatteryou2, אתם חשוכי מרפא.

Berethor

New member
ואת בטוחה שיש לך מה "לחפון" בעוד שאת כמו matter גם בנושא הזה

בהתחלה האמנתי שהוא סתם חנפן, אבל מסתבר שזאת תחפושת, בדיוק כמו ההתקרבנות שלך.

למעלה