אכן, "יש שופטים בירושליים"

GreenMamba

New member
אכן, "יש שופטים בירושליים"

שופטת בבית המשפט המחוזי דחתה תביעה (אזרחית) של מתלוננות נגד כגבר שביצע בהן מעשים מיניים בכפיה, וטענותיה לקוחות הישר מהספרות המשפטית של שנות ה-50 המוקדמות.
בושה וחרפה שאלו השופטים היושבים על כס המשפט, ומה הפלא שנשים נמנעות, בגלל שופטים מביישים שכאלו להגיש תלונה על תוקפיהן? לאיזה סעד הן יכולות לצפות ממערכת ה"צדק" שלהם?
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4611364,00.html

תגידי

את לא חושבת שראוי להוסיף סמל טריגר?
&nbsp
אותי רוב הטוקבקים (כרגיל, נו) מזעזעים. בייחוד התגובה הזו:
(שלאחריה לא יכולתי להמשיך לפתוח ולקרוא את הבאות)
&nbsp
"בחורות זה דבר חולני, והחבר'ה מרשה להן ומטפחת זאת:
*רק מסתכלים עליהן, או מדברים איתן, או חיבוק, או נשיקה----וזה כבר הטרדה מינית פלילית,
*אם מקיימים יחסים בהסכמה, והיא כועסת על משהו ולא משנה מה---זה נהיה אונס,
*ואם גונבות זרע---הבחור אכל אותה בתשלומי מזונות אפילו שלא ביקש זאת,
&nbsp
תמיד הבחורה צודקת,,, ותמיד הבחור פושע פלילי,,,
איפה הצדק?"
&nbsp
להקיא, ממש.

GreenMamba

New member
לא חושבת שיש משהו מטרגר בהודעה ש ל י

וכל ברת דעת יכולה להבין שאם אני מקשרת לכתבה העוסקת באונס, הרי שיהיו שם תיאורים העוסקים באונס
&nbsp
אני מזמן הפסקתי לקרוא טוקבקים, כי:
א. הם מדכאים
ב. כל הסקרים שקראתי מראים שהטוקבקים הם בדרך כלל השוליים ההזויים והקיצוניים של החברה, והעמדה שהם מציגים שונה מאוד מהדעה הציבורית כפי שהיא משתקפת בסקרים
ג. אכן, להקיא.

18 פאולה

New member
בהקשר של אונס תמיד יש מקום לטריגר

אני כל כך מזדהה איתך בעניין הטוקבקים!!
השאלה היא האם את מצליחה להתאפק ולא לקרוא אותם.... זה הכוח האמיתי
אני גם מבטיחה לעצמי כל פעם מחדש שלא אקרא יותר טוקבקים לעולם!! (ואז אני לא מצליחה להתאפק, קוראת, מרגישה מזוהמת ומתחרטת עד עמקי נשמתי!).
&nbsp
ואני בשוק שיצא פסק דין כזה.... מייאש ומדכא כל כך....
&nbsp
אגב - ספציפית בעניין הטריגר, נראה לי שכשמדובר בטקסטים שעוסקים באונס, בגלל הרגישות הגדולה וההצפה הרגשית הקשה שזה יכול ליצור, תמיד יש מקום להוסיף איזה טריגר ליתר ביטחון... נגיד לטובת כאלה שממהרות וממהרים ללחוץ על הלינק לפני קריאת ההודעה (גם אני עושה את זה לפעמים....) או אפילו סתם כאלה שלא לגמרי הבינו.... נראה לי שזה מסוג הדברים שרגישות וזהירות יתר לא יכולים להזיק בהם.

GreenMamba

New member
המממ

אני חושבת שאם כך, כל פוסט שני יסומן בטריגר, וזה יהפוך את סימן הטריגר ללא משמעותי.
אבל לוקחת את ההערות שלכן לתשומת ליבי- אחשוב על זה שוב.
&nbsp
ובקשר לטוקבקים- מישהי חכמה הראתה לי פעם שבתקופת ההתנתקות אם היה צריך להתייחס לטוקבקים, 80-85% מהעם היה נגד ההתנתקות (ובצורה קיצונית) בעוד שכל הסקרים הראו שדעת העם הפוכה לחלוטין ותומכת במידה זו או אחרת בתהליך. אז ברגע שמבינים שהטוקבקים מייצגים תמיד מיעוט קיצוני ומתלהם- מה לי ולהם?
וזה מאוד עוזר להפסיק עם הרפש הזה (וגם לא מזהם את הנפש)

catchet

New member
הבעיה היא

שהטרדות מיניות כל כך נפוצות שלמדנו לא לייחס להן חשיבות. זה קורה כל הזמן וצריך להודות שיש נשים שמוחמאות מזה, כלומר לא מפרשות את הבוטות כהטרדה. השאלה היא היכן עובר הגבול בין מחמאה להטרדה, אני מכירה בעובדה שלא תמיד אני יודעת, לפעמים אני שואלת את עצמי "האם הייתה כאן הטרדה" ובסוף מחליטה לדלג על זה

כל כך נכון

להפתעתי אפילו להיות מאושפזת בבית חולים בשקט אי אפשר, כשמישהו מהמחלקה יושב בחוץ לעשן ונוצר דיבור ידידותי ונעים פתאום
הוא מרגיש שאיבד מפתחות, את מציעה לעזור לחפש והוא ישר נוגע באיברו ואומר :" אם את רוצה לעזור לי את יודעת מה את יכולה לעשות."
&nbsp
ואני עוד לא מדברת על סיפורים של שליחות ידיים.

חח, הסתפקתי בהבהרה לחמור,

"אפילו אחרי 20 שנה בלי ז לא הייתי נוגעת ב-ז כמו שלך."
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למקרים כאלה אשה צריכה לשאת איתה פּלאייר (הצבת הזו).

את מוציאה את הפלאייר ומשתעשעת בו לעיני הקוף.

סיכוי גבוה שהלה יחוויר ,לסתו תישמט. וגם, שהוא יקום ויברח משם.
ואת תוכלי לומר לעצמך בחיוך: ברוך שפטרנו.

אבל באותו רגע מה יותר כיף מלפגוע לאפס באגו?

את יודעת שהגיע לו לשמוע את זה.
ואין לי כזו יש לי רק מצבטים לפטמותיו חחחחחחח.

matteryou2

New member

להגיד לו "יאללה בוא" ולשבור לו את ה- ז' באיזשהו ארון.
נהיה לי שחור בעניים כשקראתי, בהתחלה עלה לי חיוך כי חשבתי שהכרת מישהו נחמד...

תודה:)

מישהו נחמד כבר יש לי רק שלא ישמע איך כלומניקים שם בחוץ פונים לבחורה כי הוא עלול לאבד את הנחמדות מולם,
ולא היה ממש מה לשבור שמה, if you catch my drift

&nbsp
&nbsp

למעלה