אכן זוגיות במשבר

o s h o

New member
אכן זוגיות במשבר

הנני בת 43 לפני 3 שנים ניפגשתי עם בחור צעיר ממני ב- 13 שנים בערב חברתי..היה ערב נחמד ולא חשבתי לרגע שיצא מזה משהו אבל אחרי מספר מפגשים של חברות קלילה הבנו יש לנו עניין אחד בשני. בשנה הראשונה היה קשה וכל הקשר כלכלית נפל עלי מפני שהיו לו חובות שנצטברו לו. לא יכולנו לצאת לבלות וכו', לאחר שהתישרו אצלו ההדורים מעט הגיע תקופת שפל במקום עבודתו...ויחד עם זאת התחילו כל מיני רגרסיות על חייו לצאת החוצה...וזה התבטא לא פעם במילים קשות ועלבונות כלפי..ואני תמיד עצמתי עין וניסיתי להבין מהיכן באים העקיצות ותמיד סלחתי...כי תמיד לאחד יום או יומיים היה מתקשר שוב בוכה לי כמה קשה לו בלעדי ושוב חוזרים וחוזר חלילה. היו לי הרבה רגעים שלא פעם נשברתי ורציתי לברוח מהקשר אך מה שהחזיק אותי תמיד הידיעה שהוא אוהב וכל יציאה לא במקום היא בעצם פלטית פה ואין הוא מתכוון לכך. הדבר הנוסף הקשה שהיה ביננו שהוא בעצם לא הגיש נוח להיות עימי מול חבריו או אנשים מסוימיים כגון אביו..או חברים מהמכללה בה למד, ואני בעצמי וויתרתי על הרעיון כי אלך עימו שמה הוא לא ירגיש בנוח ואולי מאחורי גבו יקנטו אותו, אז העדפתי לא להיות. אבל עם הזמן הרגשתי שבעצם אולי הוא זה שלא מגיש בנוח ומי שלא שלם בקשר זה הוא ולא האחרים אשמים. בכל אופן בחצי שנה האחרונה הוכיח עצמו כאדם ניפלא בן זוג עם רצון שתצמח מכך זוגיות ממוסדת על אף כל החיצים באוויר עזר לי כלכלית כי הייתי מובטלת חודשיים...והנה ממש לפני כחודשיים יום אחד קם ועזב מבלי להסביר מה קרה ממשיך לחפשני בטלפון לומר לי עד כמה אני חסרה לו...אבל מבקש לא לראותני עד שהוא יבין כי ברצונו לחזור..בשבועות הראשונים עדיין חשבתי כי יש תקווה לקשר אבל היום כבר חודשיים לא ראה אותי ולא ניראה לי כי מבין שאני חסרה לו על אף כל הטלפונים המרוגשים שלו. אשמח לקבל תגובות אפילו מכאיבות

seeyou

New member
חשבת לרגע שיצא מזה משהו ?

אז לא טעית! כן יצא לך,אומנם לא 100% כפי שרצית. זה נכון,ישנם מערכות יחסים טובות בין גבר צעיר לאישה יותר גדולה בגיל ממנו אבל מבחינה סטטיסטית-לא. רק במצבים קיצונים זה קורה,כאשר היא עשירה או מפורסמת. אני חושב,שאת חייבת לעצמך "בירור" מעמיק וכואב,בין הרגשות לבין המצב בשטח. זה התחיל לפני 3 שנים ואם לא קרה משהו כמו בסרטים אז הסימן הוא-לדעתי-שאת חייבת להמשיך את החיים שלך אחרת. נראה לי שאצלו האהבה כלפיך כרוכה בעוד שיקולים. keep smiling יוסי

o s h o

New member
ליוסי תגובה

עכשיו אני צריכה למעשה עזרה להבין כיצד להשתחרר מזה...אני חושבת ששנינו מפחדים מהנטישה ובכל זאת מנסים לשמור קצה חוט. אני מעדיפה להיות אמיצה ולהצליח ללכת בדרך מבלי להסתכל לאחור. האם באמת עדיף עכשיו שאני לא אתן סימן חיים וכך הוא יתנתק...או שכמו בפעמים האחרות כאשר הייתי בשקט הוא לא יכל בזה ותמיד חזר אני מחכה לתגובתך שוב...ואני מודה לך על תשובתך...נהדר לדעת שקשובים פה

meshi4

New member
לדעתי.היתה

צריכה להידלק אצלך נורה אדומה, כשהוא הרגיש לא נוח להיות בחברתך ליד חברים,או משפחה.איך הרגשת עם זה? אם את מחפשת קשר יציב לעתיד.לא נראה לי שילך עם גבר שצעיר ממך כל כך. כדי להשתחרר את צריכה לנתק קשר.יכאב מאוד בהתחלה.אבל אם תהיי חזקה ותמשיכי הלאה בחייך.את תצליחי להשתחרר. בהצלחה.

o s h o

New member
אני מודה על התגובה

אני מודה על התגובה וכל תגובה כאן הבהירה לי בדיוק את שעלי להשלים עם זה.תודה שוב

seeyou

New member
כיצד להשתחרר מזה?../images/Emo178.gif

A broken heart is like a dog bite. The pain will go away, but the scar will last forever לכן ,אני חושב שאת חייבת לקצר את הזמן לפרק נוסף בחיים. מאופן מעשי איך לעשות? סיפור קטן... פגשתי את השכנה מקומה 4,גרושה+....וכמעט לא זהיתי אותה, כול כך השתנתה...תספורת,ליבוש...ממש זוהרת מה קרה לך,שוש,שאלתי אתה... סיימתי קשר של שנתיים עם גבר ואני מוכנה נפשית להתחיל מחדש... אני מניח שלנשים יותר קשה להתנתק ממערכת יחסים משמעותית מאשר לגברים אבל רק את יכולה לעזור לעצמך בהצלחה יוסי ותמיד,לא לשכוח... keep smiling יוסי

SIRI41

New member
תקראי

קודם כל שמחתי שכתבת בסוף שאת מוכנה גם לתגובות מכאיבות. אז ברשותך - אני גרושה 6 שנים קודם לכן הייתי פרודה 3 שנים, מכך את מבינה שאני עברתי לא מעט בתקופה הזו, אהבות ואכזבות - אבל הספיקה לי פעם אחת שהייתי בגיל שלושים, מצב דומה לשלך, רק שאני לא קיבלתי שום תירוץ, כשנתתי מעצמי, מזמני, וכיבדתי ובסוף הפנו לי גב בדרך בה את מספרת, למרות האהבה נפרדתי, לא מקובל עלי שבחור בן 30 לא יודע מה הוא רוצה מעצמו, זה בולשיט, זה ניצול העובדה שאת יכולה לתמוך בו וזה פשוט מגעיל, אני מכירה לע מעט שמחפשים רק לנצל, בין אם אשה או גבר, לא משנה, החוכמה שאשה בת 43 קיבינימט, תשים לב לכך ותעיף אותו. אם את רווקה, תעשי מה שאת חושבת כאילו "תסבלי לבד" אבל אם את אמא לילדים, תעשי לי טובה קומי ותלכי ושהוא ילך קיבינימט - אין הרבה מה להגיד, בחור לאחר זמן שאומר שהוא אוהב, ואת עזרת לו כלכלית וכו', לא צריך להתבייש בך. אני מרגישה שאני עדינה, לא מצליחה לומר לך מה שאני רוצה לומר - אבל פשוט מאוד, תפרדי, חפשי אהבה אחרת אמיתית וכנה, אני לא עושה לאף אחד הנחות, אני נותנת מעצמי המון, ואם זה לא הדדי, אף אחד לא יקבל ממני משהו ללא נתינה מצידו, שכן זה גם בא על חשבון הילדים שלי שאף אחד לא שווה אותם. אין לי ספק שהוא יתחנן ויבכה וירצה לחזור ולא יודעת עוד מה - אבל עזבי, תהיי חזקה, אין לך ברירה. בהצלחה.

o s h o

New member
את פשוט נהדרת

אהבתי את תגותך האמיתית...ואין לך מושג כמה כוח נטעת בי... ובאמת מדוע לא להאמין שאני שווה יותר ומדוע באמת להתבייש בי...אחרי שקראתי את מכתבך החלטתי לסגור לו את האפשרות להשיג אותי בשלב ראשון בנייד וכשיתקשר יאמרו לו כבר אמא לא עבורך! כי זה הכוח שנתת לי! אני מודה לך מאוד מאוד, ועדיין מה שכתבתי כאן זה כעין וכאפס לעומת ימים לא נעימים שעברתי איתו, ותמיד הייתי שוב ושוב סבלנתי אוהבת או מבינה מהיכן כל התפרציותיו שלו עלי, ובזמן שכזה שקצת נעמד על רגליו הוכיח לי שבעצם לא האמין בקשר וכל ההבטחות היו לשווא! אגב זאת לא הפעם הראשונה שהוא מסיים קשר בצורה מכוערת,זה דפוס התנהגותי קבוע אצלו. אולי היה רוצה להצליח לשנות דפוס התנהגות זה ואולי בכל זאת קשה לו מהפרידה אך חוסר ההחלטה הסופי שלו ועוד רעיונות שרצים לו בראש משבשים לו את התנהגותו,ובחודש האחרון הוכיח שהחבר שלו חשוב ממני,בתרוץ שהוא חבר 17 שנים ואנו מכירים רק 3 שנים, האם בכלל ניתן להשוות בין חבר לבת זוג? אבל שוב נתתי לו את ההרגשה שהוא חופשי לבחור רק שכחתי לציין שאם זה מנוגד לקשר ביננו אני לא אהייה שם עבורו יותר וזה באמת לא מה שמגיע לי. אני לא מרגישה שאני מוכנה להיות בת יענה ודיי התחבטתי אמנם איך להצליח לסיים את הקשר סופית! אבל תאמיני לי אחרי תגובתך הבנתי הרבה מאוד,,,כבוד ויחס הולם נותנים לכל אדם באשר הוא בפרט לאדם שבשום רגע לא שכח אותך, ואם נגמרה האהבה שם...עם כל הכאב והצער צריך לדעת לומר יפה שלום! אם כתבתי שאני ערוכה לתגובות כואבות משמע שלא עשיתי לעצמי הנחות על אף הלב שלא אוהב לשמוע את השכל. אני מודה לך שוב ושוב...אני יודעת בתוך תוכי שאני אדם ניפלא ורק חבל שעדיין לא ניפגשתי את האדם הנכון. איני מצטערת על ה-3 שנים הללו הם היו עבורי שעור ניכבד לחיים. אני מודה לך על תשומת הלב..שולחת לך פרח

o s h o

New member
כנראה התרגשתי

טעיתי במילה תגובתך...ולקראת סיום הכתוב...אני יודעת שאני אדם ניפלא ורק חבך שעדיין לא פגשתי באדם הנכון...סלחי לי

אושו יקרה

אני לא אתמקד בהבדל הגילים ביניכם יתר על המידה משום שאם הכל היה זורם כראוי אין לו משמעות. התנהגותו הנצלנית, הילדותית היא שמחייבת אותך להחליט שזה סוף הסיפור שלכם. אין לך על מי לסמוך מלבד על עצמך. נתקי ממנו קשר מיידי והמשיכי בחייך. אל תתייאשי, כי יום אחד תפגשי גבר אמין ואוהב שתוכלי לחלוק עימו את חייך. ראי את הפרק הזה בחייך כסגור. חשבי עליו כעוד תקופה שחווית. יצאת נשכרת. למדת פרק בחיים. וכעת צעדי קדימה לעבר היותר טוב. בתקווה שיהיה לך בהצלחה. היי חזקה והחלטית, כי ביננו, מה את צריכה ילד לגדל? ולחנך? את בגיל הכי יפה לאשה ומגיע לך להנות ולא להתייסר. תצליחי. וקחי
כח ממני.

o s h o

New member
תודה גבי

אשמח לקבל מכוחך...ובכלל מכל התגובות שהגיעו...אתם אמתיים...תודה לך ולכלום בכלל

כאשר התחלתי לקרוא את התגובה

הראשונה שלך , היה ברור לי לצערי , מה יהיה בסופו , ואכן לא התבדיתי . לצערי , קשר כזה , סופו להסתיים בצורה כזאת . אלא שאת נשמעת לי מאוד אינטילגנטית כדי להבין שיש עוד גברים בעולם , ומתוכם אני משוכנעת שתוכלי למצוא מישהו שמתאים לך . אם את כותבת שהוא חש אי נוחות בקשר בינכם , ולא היה מעונין להציגך ברבים , אז מגיע לך מישהו שלא יתבייש בך , את לא בצעת שום חטא ופשע . יש אנשים שמקבלים קשר כזה באופן ליברלי , ויש כאלו שאפילו ומקיימים מערכת זוגית ש"מקובלת" מבחינת הגילאים , אך לא חווים מה שחווית איתו . אני חושבת שכמו שאומרת הקלישאה - זה לא את - זה הוא , כך היה . אז אל תתיאשי , ואני בטוחה שתמצאי אדם שתוכלי לקיים איתו מערכת זוגית מתאימה - יש הרבה דגים בים . בהצלחה

o s h o לא פער הגילים אלא האופי

היא הסיבה להתנהגותו. הגיל אולי טריגר, אבל כל מה שקרה ביניכם לא קרה בגלל הפרש הגיל אלא בגלל אופיו המכוער (נצלן וגס רוח). תשמחי שהלך וצאי לדרך חדשה עם תקוות חדשות ואני מאחלת לך אדם שיהיה ראוי לך.

למעלה