אכלתם אותה מבג"ץ

REHVOT

New member
אכלתם אותה מבג"ץ

בפרשת יצחק הנגבי. אל תתעסקו עם הזוטרים, הדג מסריח מהראש , אתם גוננתם על משפחת שרון. כעת מגוננים על אהוד אולמרט. ורק יואב יצחק העיתונאי האמיץ יחד עם אריה אבנרי יור תנועת אמץ נלחמים בסנדק אולמרט.

mirkuz

New member
מי זה "אתם" ?

נילישש ? קיותי ? יעלי ? או שוקי ?

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ראי.. ראי... ../images/Emo6.gif

והרבה אומץ

גל ים..

New member
רחובצ'יק אני חושבת שאתה טועה..

איש לא מגן על איש,יסתיימו הבחירות ואז הציבור יומר את דברו ומי שצריך להינזף ומי שצריך לעוף יעוף. הציבור לא מטומטם הוא יודע היטב מי מושחת ומי לא. השאלה מי באמת נקי כפיים? היש לך בכל 120 חברי הכנסת אנשים נקיי כפיים? היש לך בכל 120 חברי הכנסת אנשים שאיכפת להם ממך ממני מהציבור? היש לך בכל 120 חברי הכנסת אנשים שמוכנים להקריב את כסאם ואת הוולבו שלהם כדי להושיט יד למסכן ברחוב. עם ישראל נמצא במצב מאוד קשה ואפילו אפשר לקרוא לו פרשת דרכים,כי המנהיג שיבחר ויצטרך להנהיג את העם הוא גם זה שיצטרך לתת מענה לחמאס ולג'יהאד. הוא זה שיצטרך לתת לנו פתרונות איך מסיימים את הסכסוך ישראלי ערבי,ובעיקר אם חלילה פנינו למלחמה או לשלום. נקווה שהמנהיג הנכון יבחר ויצליח לסחוף את העם ולהגיע להחלטות נכונות. מיהו?? אין לי ספק קל שבקלים שאף אחד לא יצליח להנהיג את העם לבדו ויצטרך לקחת עוד מפלגה גדולה איתו,אם זה קדימה + מערך או הליכוד והמפלגות הדתיות. שיהיה לכולנו ועל כולנו בוקר טוב

טלי06

New member
לדעתי את לא ממש מתייחסת למה שרחובות

כתב. לא נוגעת בנקודה.

גל ים..

New member
אני חושבת שאנחנו מסיקים מסקנות

מהירות מידיי,יואב יצחק הוא עיתונאי שלא בוחל בשום דבר כדי לחפש את האמת,עדיין זוכרת לו את מה שהוא עשה לעייזר ז'ל. קשה לי לסמפט אדם שחי מרדיפה כמו צייד אחרי הציד שלו ולכן אמרתי העם לא מטומטם ויגיע הרגע האמיתי ואנשים יומרו את דבריהם.. כולנו יודעים את האמת גם ללא העיתונאים הרבים ששורצים בכל מיני ביבים כצלמי פאפרצי.. שיהיה לך בוקר טוב

טלי06

New member
"לא בוחל באמצעים כדי לרדוף את האמת"

מה רע בזה? אגב, גם שרון לא בחל באמצעים, כדי לבצע את תוכניתו האומללה. זוכרת?

למעלה