אכלנו
מאוד טעים!

SaintJohn

New member
אכלנו ../images/Emo32.gif מאוד טעים!

חזרנו מסיני, גיא ואני, אני וגיא, אולי היה קצר מידי. נחזור? בטוח! השאלה מתי... היה כזה תענוג, אללי! והנה תקציר קורותינו בחופשה שלנו, ונקרא לזה: "עלילות נועם וגיא בארץ מצרים, או: תקריות דיפלומטיות באפריקה". מקדש. רק כך אפשר להגדיר את החדר של גיא בדירה שלו בבאר-שבע. שם נפגשנו בדרך דרומה. אני לא יתחיל להקריא את הרשימה המלאה של כל החפצים, הדיסקים, התקליטים, הסינגלים, הממרוביליה, המרצ'נדייז, התמונות ופרטי הלבוש שנמצאים במקדש הזה, כי זה לא מתאים לבעלי לב חלש ולנשים בהריון מתקדם. וגם בגלל שאני לא זוכר את הרשימה המלאה... הגענו לביר סוור (אומרים את זה בדיוק כמו: I swear I didn't know that 45 was loaded וכותבים איך שרוצים) ביום שישי בשעה 6 בבוקר לאחר נסיעה לילית ארוכה. סדר היום שלנו כלל המון דברים, אבל אפשר לסכם אותם במילה אחת: כלום. שינה, אוכל, שש-בש, ים, ערסל, טאקי, דיסקים, וזה בערך סבב של 3 פעמים ביום למשך 3 וחצי ימים. פשוט תענוג צרוף. כדי לשים קצת פילפל ברוטינה היומית שלנו, פצחנו בסדרת פעילויות אירוסמיתיות שהעלו את רמת המורל הכללית בחושה מספר 17, ומאוחר יותר בחושה מס' 21. גיא הראה כישרון לא רע בכלל בניגון על גיטרה, ונהנתי מאוד להצטרף בשירה של שירי אירוסמית' לניגון החביב שהוא גילה. עשינו הופעה שכללה את Train Kept A Rollin', Seasons Of Wither, One Way Street, Love In An Elevator ועוד רבים וטובים. אחרי כמה שירי בלוז נחמדים שכללו את ה"ביר סוור בלוז" ואת ה"באראקה ביץ' בלוז", עברנו למיטב שירי הפופ המתקתקים והממוסחרים של אירוסמית' - בסגנון בלוז, בליווי גיא על הגיטרה. מאוד מאוד משעשע. מומלץ לנסות בבית! בנוסף, חיפשנו את המילה LOVE בכל אלבום ואלבום - ומצאנו בהצלחה. יצרנו את הסט-ליסט האולטימטיבי עבור כל אחד מאיתנו - ובהשוואה בין שתי הרשימות גילינו דברים מאוד מעניינים. והנה מגיע שיא החופשה - הצלחנו להשמיע ברחבת הזולה המרכזית של החוף את הדיסק הראשון מתוך Pandora's Box - בשלמותו! הצלחנו לעורר התעניינות חלקית אצל כמה מהנוכחים, והחלטנו ללכת בגדול על מחטף - לשים את הדיסק השני אחרי שמסתיים הראשון מבלי שאף אחד ישים לב, וזה אמנם הצליח, אבל הקהל הרחב שכלל כמה אנשי דממה, אנשי ירח ומאזיני אנסטסיה-מריה קארי-סלין דיון אינטרסנטים למיניהם החליטו ש"זה לא מתאים לאווירה שבמקום" והמוזיקה כבתה כשהגענו לסוויט אמושן. בכל זאת אנחנו עדיין מאוד גאים בעצמנו על ההישג הזה. לגבי תוצאות המשחק השישי ב"אירו-ליג" - קיבלנו דיווחים ברגעי אמת על מצב הקולות ובלשון המעטה - התאכזבנו. אמנם נאמרו דברים, אבל יש לציין שהם נאמרו בעת סערת רגשות. יש גם לציין שהם נאמרו לאחר צינזור של כמה מהביטויים שנפלטו לאוויר המצרי... חם במידבר! לכן שתינו המון (מים, מים...), והקפדנו לברך "לחיים", ולא שכחנו לברך לחיי אירוסמית' וכל הסובבים את הלהקה לאורך כל ההסטוריה - מפאדג' סקוט ועד ג'ים ואלאנס (כולל), והיינו יכולים להמשיך עוד הרבה, אבל החופשה היתה קצרה מידי... עזבנו את סיני ביום שני בצהריים, ולפני שהספקנו לעזוב היתה לנו חוויה מאוד מאוד משובבת רוח וחיננית מאוד, בלשון המעטה: אותה חבורה של חבר'ה שהתעניינו לגבי אירוסמית' כשהשמענו להם את פנדורה התחילו לשיר ולנגן בגיטרה באקורדים מושלמים שירים של אירוסמית'! אז אמנם זה לא היה טריין ומובין אאוט וסוויט אמושן, אבל בכל זאת הצטרפנו אנחנו בשירה לנגינה שלהם שככלה את אמייזינג, ליבינג און דה אדג' וקרייזי! הנגינה שלהם הסתיימה במחיאות כפיים סוערות מצידנו, ואני חושב שגם אנחנו קיבלנו איזה כמה מחיאות כפיים על השירה. אם החופשה שלי היתה נפלאה - באותם רגעים היא פשוט קיבלה שידרוג מאסיבי ביותר! פשוט כיף לא נורמלי. כמו שאתם כבר יכולים להבין מהכותרת, אז גם מאוד מאוד נהננו מהאוכל ובאמת הופתענו ממנו לטובה. אה, כן, ועוד פרט קטן ושולי - היכולת האמיתית שלי בטאקי כנראה שלא בדיוק הצליחה לעבור את הגבול. יכול להיות שLady Luck לא ישבה על כתפי לאורך המשחקים. רק זה יכולת להסביר חלק מההפסדים המפתיעים שלי לגיא בטאקי. יש לציין - היו גם כאלה שניצחתי, אבל ציפיתי מעצמי ליותר. כנראה שזה מוכיח את האימרה הידועה - Nice guys finish last, but Aeroguys finish first... lol לסיכום - היה ענק, היה גדול מהחיים, נורא נהננו, אנחנו נעשה את זה שוב, ואולי בפעם הבאה תהיה הצטרפות של לפחות עוד שני חברי פורום, ויהיה לנו את מפגש פורום אירוסמית' הבינלאומי הראשון! We're back in the saddle again!!!

AeroTom

New member
Welcome To home sweet home...

פעם הבאה אולי באמת עוד Aero מהפורום יצטרף ואז משחקי הטאקי ישתדרגו בשחיתות ובזולה המרכזית Nine Lives יתנגן ויהי מה!. ולא הזכרת גם את הביקור הקצר שלכם בדיסק קלאב באילת שלפי הפרטים היא נותנת Fight רציני מאוד לדיסק סנטר.אני לא זוכר את כל מה שציינת שיש כרגע אז אם אתה זוכר ציין זאת לשאר חברי הפורום. וגם טוב לדעת שבמקום מגירת קסמים של דיסק סנטר יש להם חדר אחורי קסום של דיסק קלאב שאם תשאל את השאלות הנכונות יוציאו לך ממנו עוד כמה פריטים חביבים... בקיצר,באמת נראה שעשיתם חיים.אולי בזכותכם איזה מישהו שחזר היום גם מסיני פתאום מזמזם לו בראש בלי ידיעתו כמה שירים מהדיסק הראשון של פנדורה ויתחיל לשמוע גם את הלהקה הטובה ביותר שיש...אז יש סיכוי שהחזרתם מישהו בתשובה... ואני כבר חודשים מכין את עצמי לקראת פסיעתי בחדרו הקסום של גיא אבל זה יהיה כנראה רק במעונם החדש של אירו-בחור ואירו-בחורה.אבל זה יגיע.

rocket

New member
../images/Emo24.gif

ברוכים השבים ! אני נורא שמחה לשמוע שנהנתם !! נב - נכון שזה כיף להתעורר בבוקר עם רדיו-שעון לצלילים של קרייזי ? :)

Xboy123

New member
האמת היא שזה אחד הטיולים/מסעות

הכי מרתקים ששמעתי עליהם בחיי..... והייתי מת להיות בטיול שכזה
טיול אירוסמית'י בסיני.....
(לא שהאייקון הזה קשור) בכל מקרה שמחים שנהנית ומקווים שגם לנו יהיו טיולים כאלה
בינתיים אני פה שברתי את הראש בבחירות השירים באירו' ליגה.... וואל... אבל באחרון.. של DONE WITH MIRRORS קשה לי להחליט.. אבל זה קשה לא כי אני אוהב את כל השירים.. אלא כי אני אוהב רק שיר אחד.. נכון שזה נשמע לא יפה.. מה לעשות.. התחברתי רק לזה
בכל מקרה אני צריך האזנה נוספת לאלבום.. או פשוט לא לבחור הפעם ***(מה פתאום אני מדבר על זה עכשיו?!!?)***

Aeroguy

New member
נועם, שוב שכחת להוריד כפכפים?

שכחת פרט מאוד חשוב, שבלעדיו חופשתינו בביר-סוויר היתה חסרה: דמותו הססגונית והרבגונית של מוחמד, המלצר ועוזרו הנעמד של יוסוף: "קשקושה, מי רצה קשקושה בלי עגבנייה?" "בנקייק הרבה שוקולד קצת קוקס? בנקייק קצת שוקולד הרבה קוקס?" "מי הזמין אייס קפה חם?" "(בשירה ומקצב מחיאות כפיים) שייח' סעודי! יא שייח' סעודי!" ובנימה רצינית יותר למישהו ששכח להוריד סנדלים בכניסתו לשטיחים בזולת המסעדה: "תביא את הסנדל... תביא גם את השני..." והופ - הסנדלים מתעופפות מהמסעדה

SaintJohn

New member
LMMFAO!!!

ידעתי ששכחתי כמה פרטים, וטוב שיש פה מישהו פחות סנילי ממני... איך יכולתי לשכוח את מוחמד? הליצן הזה היה כל כך מצחיק! אבל הליצן מחק את החיוך מיד כשהוא ראה מישהו לא מוריד כפכפים בכניסה לאיזור השטיחים. היה לי מזל שהוא לא נקט בסנקציות נגדי... אבל הוא באמת היה הרוח החיה במקום ותמיד דאג לבדר את כולם, אם זה בבדיחה, הפרחת בלוני-סבון או סתם מחיאות כפיים. איש טוב. גבר-גבר. ואיך יכולתי לשכוח את דיסק קלאב בקניון מול הים? הנה פירוט: GAG, פאמפ, DWM ב40 ש"ח כל אחד 9 לייבס - 50 ש"ח רוקס (בגרסה ישנה יותר של העטיפה האחורית) וטויז - 30 ש"ח כל אחד והיהלום שבכתר - קופסה מיוחדת ויפהפיה שכוללת את טויז, רוקס וDTL ב80 ש"ח. אם לא היה לי את האלבומים האלה הייתי קונה על בליינד. אני ממליץ לקנות, למי שאין, לפני שזה ייעלם. זה באמת פריט מאוד מאוד מיוחד! אם אתם שם ומחפשים משהו ספציפי אז תמיד שווה לשאול, כי יכול להיות שזה נמצא בחדר הקסמים מאחורי הקופה. המוכרת בחנות - חובבת אירוסמית' לא קטנה בכלל, בחורה מקסימה! הזמנתי אותה לפורומינו, ולפי דעתי זה יהיה מאוד נחמד אם לפורום תהיה נציגות בדיסק קלאב באילת. האם לפורום יש יקירה חדשה? יכול מאוד להיות. אה, כן, וגם הזמנתי אצלם את פנדור'ז בוקס בשביל מי שירצה לקנות, אבל לא נראה לי שזה יגיע.

AeroTom

New member
נועם יא מושחת. ואני גם יוסיף-

שבאמת שווה המארז של: Rocks\Toys\DTL למי שאין. מחירים ממש טובים גם. ואומנם היא נותנת fight רציני לדיסק סנטר,אבל דיסק סנטר תמיד תהיה במקום הראשון לא רק בגלל המבחר אלא בגלל ה-29 במרץ ו-בובו... ומי יודע,אם היית שואל אולי אם יש להם את Box of fire פתאום הם היו מוציאים לך את זה מהחדר האחורי... But i doubt it...

Aeroguy

New member
Lady Luck

Conscience was related Man he was created Lady luck took him by surprise A sweet and bitter fruit it surely opened his eyes

SaintJohn

New member
לא לזה התכוונתי

אתה זוכר איך שרתי את זה, וזה בטוח לא אדאמ'ס אפל. אני די בטוח שזה מתוך אחד האלבומים החדשים. אולי פאמפ, אבל אני לא זוכר. למי שאולי יכול לעזור, אז שאלתי את גיא בסיני באיזה שירים מופיע הביטוי LADY LUCK. כל עזרה תתקבל בברכה

Speed King

New member
דרושים מתופף וסולן!

בסיסט וגיטריסט מחפשים מתופף וסולן כדי להקים להקת קאברים ללד זפלין בטווח הגילאים של 15-17 מאיזור המרכז (עדיפות לאיזור חולון) למי שמעוניין צרו קשר בפרטי.

בינג

New member
יש לך טעות בחתימה...

זה אמור להיות You! Yes You!! Stand Still Laddie!!! ולא With It ....[כמובן אם הכוונה היא לHappiest Days Of Our Lives של פינק פלויד...]

למעלה