אכילה

אכילה

היום נתתי לנחש שלי עכבר. הנחש חנק את העכבר והכל הלך מצויין עד האכילה. כשהנחש התחיל לאכול הוא התקשה למצוא את הראש של העכבר ועד עכשיו הוא עוד לא מצא. מה יכול להיות הגורם לזה? נ.ב- אני לא יודע אם מידע זה יעזור אבל הנחש השיל לפני שבועיים ומאז לא אכל.

dudy555

New member
אחי!!

תיתן לו עוד כמה זמן הוא כבר ימצא לבד את הראש והוא יתחיל לאכול אל תילחץ!!

gaichuk

New member
אחי!!!!!! אחי!!!!!!!!!!!!!

אחי,אחותי,אחותו,אחותך... מישהו כאן היה עסוק... אפשר להרגיע את הקטע הזה של ה"אחי" הזה קצת???

dudy555

New member
חחחחחחחחח

חחחחחחח עד כדי כך מפריע לך לראות את המילה "אחי"??????

gaichuk

New member
כן, מפריע לי.

מפריע לי לראות את ה'אחי' המטופש הזה בכל הודעה, מפריע לי לראות את כל סימני השאלה???????????????????? מפריע לי לראות את כל סימני הקריאה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מפריע לי לראות את כל ה"חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" הדביליים האלו שאפשר לשים אייקון אחד קטן כזה
או אם זה לא כל כך מצחיק ,אפשר גם כזה
. אם אתה גולש מפלאפון,אתה יכול גם לרשום ככה :) ובכלל,רצוי שבכותרת יהיה רשום הנושא או משהו שיקשר ולא סתם "חחחחחחחחחחחחח" שלא מפשר לך להחליט אם אתה רוצה להכנס ולקרוא או לוותר... "אחי"...

dudy555

New member
שמע שמע ושמע טוב!!!

מי שלא תיהיה את העצבים שלך אל תוציא עלי אני לא אחד החברים שלך!!! דיברתי איתך יפה ואני לא שואל אותך מה לכתוב מי שירצה יכנס להודעה ומי שלא לא יכנס... הוא שאל שאלה כתבתי בכותרת "אחי" הוא ניכנס וקיבל את התשובה שלו להודעות שלך אני לא עונה ולא יענה אז כול עוד זה לא קשור אלייך אל תיכנס לתגובה עם אתה לא רוצה...

gaichuk

New member
אחי כנס ../images/Emo8.gif

עצבים? אני? ממש לא... כשאני אתעצבן אתה כבר תדע... לא קשור אלי? מה זאת אומרת? כל מה שקורה כאן בפורום קשור אלי. אני גולש כאן וכל מה שאתה כותב מופיע וזה לא משנה אם הבחור השני החבר הכי טוב שלך או אפילו אחיך האמיתי (ואז "מישהו" באמת "היה עסוק"...) מדובר על התחשבות. אם אין לך את זה, אתה יכול מבחינתי להמשיך איפה ששיחקת לפני זה... אתה גם לא חייב לענות לתגובה שלי אם אתה לא רוצה... חברים?

555 כנס...

לדעתי יש הרבה במה שאמר לך,אם אתה או אתם רוצים שהפורום הזה ימשיך להיתרומם כלפי מעלה,כמו שהוא עד עכשיו אז רצוי בלי אחי ו-חחח,וכל השאר,זה מתאים לגנון ולא לרמה שלנו אז אני ממליץ לכולם לחזור לתלם ולהיות רציניים אם הפורום חשוב לכם,גם אם יש פה אנשים בני 13 ,אם הם רציניים,מקומם כאן...קח את זה לתשומת ליבך.

dudy555

New member
אין בעיה הבנתי אותכם!!

קודם כול אני בן 19 ולא 13... דבר שני אני מאוד רציני בקשר לפורום הזה.. ושטויות אני בהחלט לא כותב פה.. ואני שאלתי אותך עם זה מפריע ופשוט היית יכול להגיד שזה מפריע למהלך התקין של הפורום וזה מוריד ברמה וזה הכול!! אבל אתה ראית איך ענית לי על זה "בעצבים" בקיצור לא חשוב סגרנו את זה וזה לא יחזור שנית אההההההה וחברים סבבה?

רן333

New member
במקום להתרגז, אני במקומך הייתי

מקדיש כמה דקות של מחשבה לנקודות שהעלה gaichuk. אולי באמת כדאי לחסוך קצת בסימני שאלה??????? גם שימוש יתר בסימני קריאה לא מוסיף שום דבר!!!!!!!!!!! וכשחושבים על זה, חחחחחח, אחי, במה תורמות שורות כמו השורה הקודמת? לי נראה שהן מתאימות אולי לצ'טים, ופחות לכתיבת הודעות בפורום שלנו.

לירון25

New member
אחים יקרים כנסו!

הפורום הזה הוא פורום מעולה וצריך לזכור שהוא דן בתחביב ושהוא נועד לגרום לנו להנות מהתחביב שלנו כמה שאפשר. לא צריך לקחת דברים ברצינות יתר, כן אחי, לא אחי, סימן שאלה, לא סמין שאלה. קחו הכל בפורורציה זהו טבעו של האינטרנט ובסך הכל הפורום הזה הוא ממלא יפה מאד את יעודו. ישנם פורומים שאלוהים ישמור מניבולי פה וממופרעות של אנשים, תודה לאל המצב פה איננו כזה. גלישה נעימה לכולם.

רן333

New member
אולי זה "בסך הכל פורום",

אבל קח בחשבון את הדבר הבא: אם הפורום הזה מעולה (כמו שאתה אומר), זה רק בגלל שיש כאלה שלוקחים אותו ב"רצינות יתר", ומשקיעים זמן בקריאת הודעות ובכתיבת תגובות אינפורמטיביות. אני מקווה שהפורום יישאר פורום מעולה, ולא ידרדר כמו שקורה לפעמים בפורומים שונים.

למעלה