אכילה בעייתית

שניון

New member
אכילה בעייתית

התינוק שלי בן חודש.
לאחרונה הוא פיתח הרגל של לאכול בהפסקות- הוא מסרב לסיים את הבקבוק, הרבה פעמים נרדם עליו (ולא, גם אם אני מעוררת אותו זה לא עוזר) ואחרי שעה מתעורר ורוצה עוד אוכל.
יש לו ריפלוקס והרבה פעמים הוא מתעוותת מכאב אחרי האוכל. לא יודעת אם זה קשור או לא אבל אני גם מחזיקה אותו עם הידיים עוד כחצי שעה אחרי האוכל כדי למנוע פליטה.
יוצא מכך שממש אין לי מנוחה בין הארוחות.
עצות?

Clair24

New member
רפלוקס

אין לי ממש עצות חוץ מלומר שלביתי בת ה 6 חודשים היה רפלוקס סמוי, ומההתחלה היתה מתעוותת ובוכה אחרי האוכל (ללא פליטות והקאות) ולא ידענו למה. כמו אצל בנך היא היתה (ועדיין) אוכלת בהפסקות, ובהתחלה היא גם היתה אוכלת כל שעה. זה היה מתיש ומתסכל כי לא הבנו מה מפריע לה.

מה שעזר לנו זה לתת לה כמויות קטנות יותר של אוכל, לגשת לכל העניין האוכל וההאכלה סופר רגועים (שהיה קשה בהתחלה כי לא ידענו מה הבעיה והדבר האחרון שאני הייתי זה רגועה
) ולאפשר לה לאכול לאט. היא אוכלת קצת, עוצרת מתי שעוצרת, נחה 10-15 דקות ואז אנחנו מציעים עוד. לפעמים עוזר לשיר לה משהו רגוע בזמן האוכל בכדי להרגיע אותה באופן כללי. היא תינוקת רגועה אבל מההתחלה יש לה כאבים או חוסר מנוחה סביב האוכל.

עזר מאוד להפסיק לחשוב שהכמויות והלו"ז על הקופסא של מטרנה הם נכונים! היא אוכלת הרבה פחות מזה ונמצאת באחוזון גבוה במשקל כך שאין בעיה מהבחינה הזו. בהתחלה זה באמת מעייף מאוד אבל עם הזמן יש קצת יותר סדר וזמן בין ההאכלות.

אנחנו גם ניסינו פורמולה צמחית ופורמולה ללא לקטוז ועם הפורמולה ללא לקטוז היתה הקלה בסימפטומים ואיתה נשארנו. מחר אני לוקחת אותה לטיפול בקרניו עבור הרפלוקס, מקווה מאוד שיעזור.

בהצלחה

למעלה