נסיכת אהבה
New member
אכזבות ../images/Emo10.gif
היו לי כל כך הרבה אכזבות, וכמובן שמשתדלת לקחת הכל בפורפורציות נכונות, אבל עדיין זה כואב: אם זה בתחום האהבה, שעדיין הבחור האחרון שרק היינו שבועיים ביחד עמוק תקוע לי בלב, למרות שעבר יותר מחודש. אם זה בתחום הלימודים- שיש המון לחץ והולך לי ממש לא טוב בתחום אחד מעצבן, שדווקא בתיכון הלך לי בו טוב ובכלל כל הלימודים פתאום נעשו מעיקים, אין לי חיים בכלל חוץ מהלימודים
. ואם זה אבא שלי, שלא מפסיק שבינו לבין אמא שלי הייתה מריבה ענקית ומכוערת לפני יומיים, היום יש לו יום הולדת ובין כל הלחץ האינסופי שיש לי רצתי לחפש לו מתנה וקניתי לו מתנה והכנתי לו ברכה וכל מה שהיה לו להגיד זה שהוא לא הולך עם עניבות <למרות שהוא הולך לאירועים עם עניבות> והתנהג לזה כאל מיותר, הוא אף פעם לא מעריך את המתנות, אף פעם לא אוהב שום דבר. פשוט נשבר לי. שנה הבאה לא טורחת לציין בכלל את היום הולדת שלו. לא מגיע לו.
היו לי כל כך הרבה אכזבות, וכמובן שמשתדלת לקחת הכל בפורפורציות נכונות, אבל עדיין זה כואב: אם זה בתחום האהבה, שעדיין הבחור האחרון שרק היינו שבועיים ביחד עמוק תקוע לי בלב, למרות שעבר יותר מחודש. אם זה בתחום הלימודים- שיש המון לחץ והולך לי ממש לא טוב בתחום אחד מעצבן, שדווקא בתיכון הלך לי בו טוב ובכלל כל הלימודים פתאום נעשו מעיקים, אין לי חיים בכלל חוץ מהלימודים