אכזבות קטנטנות

Crossface

New member
אכזבות קטנטנות

טוב, אז יש כמה, קודם כל, אני עובר מרשת פלאפון לרשת אורנג´ ואני ממש לא רוצה, כל החברים שלי הם או בפלאפון או בסלקום ויהיה להם ממש יקר להתקשר אליי. אין לי ברירה להחליף כי המכשיר שלי הוא בעצם של מקום העבודה של אבא שלי והם החליטו להחליף. מה גם שהם נותנים לנו מחשירים מעפנים, מילא היו נותנים מכשירים חדשים דבר שני, הזמנתי בתחילת החודש קו ADSL מ"קווי זהב" והם אמרו שתוך 14 ימי עבודה יהיה לי קו. ה14 ימים עברו מזמן ואני לא רואה שום התקדמות למרות שאני מתקשר לנזוף בהם, היום נתתי להם הזדמנות אחרונה!!! יש עוד כמה, אבל כבר פעם אחרת ביי ביי

ניקולי

New member
אביחיצ´וק ../images/Emo24.gif

נכון זה מעצבן אבל זאת לא אכזבה.. ישנם דברים בחיים שהם כ"כ מעצבנים שבא לך ... מישהו.. בקשר לפלאפון אני לא רואה זאת כבעיה כי אם יש לך חברים (וראיתי שיש) הם יתקשרו אלייך גם אם יהיה לך צ´וצ´י (פלאפון יפני)... אז שכח מזה כי אני בטוחה שלמרות שיהיה יקר יתקשרו. בקשר לקויי זהב מה אתה מצפה מכל החברות האלו???? אף פעם הם לא עומדים אחרי מה שהם אומרים (בעצם אולי כן) אבל לא תמיד בזמן.. דרך אגב גם אני רוצה לעבור למהיר מה אתה אומר??? (נראה לך שזה יותר איטי מאיטי אה??? אביחי חמודי יהיה בסדר תאמין לי... ניקול*

קנגורית

New member
עוגי אל דאגה../images/Emo99.gif

לפעמים דברים מתעכבים ולפעמים משתבשים אבל צריך תמיד לזכור שיש מסביבך אשנים שאותך אוהבים!!! אז שנס מותניים והחזק מעמד המצבים האלה לא נמשכים לעד!!! אוהבת מאוד מאוד מאוד מאוד!!!! קנגורית

black ross

New member
../images/Emo6.gif

סליחה שאני צוחקת אבל ...... בוא נתחלף אני אקח את הצרות שלך ואתה את שלי מה אתה אומר ? הלוואי שתסכים ...... קח את החיים בקלות זה באמת אכזבות קטנות עד קטנטנות ... אבל אתה תמיד מוזמן לקבל
לעידוד ... שירן

*rinat*

New member
היי

אל תדאג מי שאוהב אותך יתקשר אליך גם עם יעלה לו שקל לדקה אז תתגאה במכשיר החדש שלך !!! לא לכולנו יש הזדמנות לקבל כזה בחינם מאבא
בקשר לקווי זהב גם אני מחוברת אליהם ותאמין לי אני חיכיצי חודש שלם עד שבאו נם יבשו אותי כל יום הייתי מתקשרת לצרוח עליהם שייהייה בהצלחה בי ביי

Crossface

New member
טוב....

אז כמו שכתבתי אלו היו אכזבות קטנות. ממש אבל ממש לא כל הצרות שלי, יש לי עוד כמה צרות טובות. אני פשוט מעדיף לא לתת להם יותר מידי תשומת לב. ואני כבן אדם שאוהב להתלונן, מעדיף להתלונן על הקטנות

GALI02

New member
תפסתי אותך../images/Emo8.gif

מה שלומך איש? (אני הולכת לעשות טיולון עם ה
כבר חוזרת!)

GALI02

New member
חשבתי שתשאר אחרי שכתבת

את ההודעה האחרונה שלך. אבל ברחת...
ועכשיו אני הולכת לישון. והמבחן אגב הלך לי לא רע. תודה על ההתעניינות(קראתי את ההודעה שכתבת לי) לילה טוב וחלומות פז

Crossface

New member
טוב....

אז כמו שכתבתי אלו היו אכזבות קטנות. ממש אבל ממש לא כל הצרות שלי, יש לי עוד כמה צרות טובות. אני פשוט מעדיף לא לתת להם יותר מידי תשומת לב. ואני כבן אדם שאוהב להתלונן, מעדיף להתלונן על הקטנות

snowe

New member
תתחדש הגיע היום ה- 14../images/Emo24.gif

תתחדש ותדע להשתמש בקו בחוכמה... אתה רואה שבכל זאת התגברת על אכבה אחת איזה כייף הצלחת בגדול!!! בקרוב ובסבלנות יהיו גם הדברים האחרים ביי

למעלה