אכזבה

pixiepil

New member
אכזבה

אני כל כך מאוכזב מנשות המערב המודרני, ובמיוחד מבנות ישראל החסודות, אשר כל מה שברצונם הוא סלע של יציבות, קרי בור ללא תחתית עם כסף. הכל, אבל כל מה שתגידו כדי להתנער מהאכסיומה הזאת לא רלונטי. ככל שהגיל עולה, המדד "הגבר שלי והבן-אדם שהוא(כולל מראה ואופי) : ההכנסה שלו" נוטה יותר ויותר לכיוון ההכנסה. נראה לי שאני הולך להיות לא פופולרי פה :)

למה שלילי?

לא שונאים פה אנשים, לפעמים לא מסכימים איתם, וזה לגיטימי לי באופן אישי חשוב לדעת שבן הזוג שלי עובד/מפרנס את עצמו. אולי זה מתוך הניסיון הרע שהיה לי בתחום, אבל אני חושבת שזה מעיד על אופיו של אדם. לא כל-כך מעניין אותי מה המספר הנקוב בתלוש השכר שלו, העיקר שיש כזה. בדיוק באותה מידה כלפי עצמי, אני מפרנסת את עצמי ואת בן טיפוחי ומעולם לא ביקשתי דבר מאיש, ובטח שלא בניתי על בן זוגי שידאג לי...

danistar

New member
ידידי ... אני מסכים ולא מסכים איתך

אז נכון , יש הרבה כאלו אבל יש גם כאלו שאינן ככה . אותן צריך לדוג .. הן קיימות אבל בכדי להגיע אליהן אתה תיתקל בהרבה מסוג השני. שם המשחק ידידי , התמדה , לא להרים ידים ולהמשיך הלאה . דני

בגסות

אתם מזכירים לי קטע מהמופע של אדי מרפי. מי שראה ודאי מבין, מי שלא ראה, לעזוב הכל וללכת לראות מייד

אלדד26

New member
לגיטימי (עד כדי קבוע ../images/Emo8.gif)

לי זה חשוב מאוד שהבחורה שאני איתה תהיה בעלת אופק כלכלי יציב. שתדע לאן היא צועדת. כמו שהנקודה אמרה, לא כל כך משנה הסכום, כמו העובדה שהוא קיים. ונכון, יש אנשים שהם מטריאליסטיים מאוד, ומעניין אותם כמה *נכסים* יש לבן זוגם, אבל אני נוטה להאמין שאלו אינם רוב האנשים. אני חושב שבחורה אינטליגנטית לא תנהה אחר גבר רק בגלל שיש לו דירה והוא מחזיק מכונית.

יש לך דעה ממש טובה על בני האדם

אני הקיצוניות ההפוכה, זה לא שאין אנשים טובים שם בחוץ, אבל לצערי יש גם המון חארות שמשמשים להם הסוואה...

אלדד26

New member
את צודקת,

יש לי באמת דעה ממש טובה על בני אדם. אולי זה בגלל שהתרכזתי באפלטון ולא בניטשה? יכול להיות? אבל בכל מקרה, אני חושב שיש הרבה אנשים טובים שמפוספסים עקב חשדנות יתר, וזה מאוד עצוב לדעתי. אני חושב שלכל אחד מגיעה הזדמנות אחת לפחות להוכיח את עצמו, ואני נמנע לחלוטין מחריצת דעה על מישהו מראש.

למעלה