אכזבה..

angel enamorado

New member
אכזבה..

אחרי קשר ארוך (שנתיים +) זה נגמר. אני לא מלאה בחברות, אפשר לומר שאין לי חברות, יש לי מכרות, חברות מהבסיס וכדומה, מהסיבה שבמהלך יא-יב הסתכסכתי עם חברה טובה, שאיכשהו השתיים האחרות לקחו ת'צד שלה. נותרתי דיי לבד, ולאחר התיכון כבר עברתי דירה לעיר אחרת אך קרובה , נשארתי בקשר פחות או יותר עם 2 חברות מהתיכון(לא אותן 2 מקודם).. בקיצור, לאחרונה אני והחבר נפרדנו- אחרי הקשר הארוך- ציפיתי שאחת מהן, מאלה שנשארתי איתן בקשר תפגין קצת יותר אכפתיות. ז"א, כמה ימים אחרי הפרידה ,אחרי העיכול וכל זה קבענו להפגש ("כדי שאני אוכל לפרוק") נפגשנו אך אני מצידי הרגשתי שעם כל המילים הטובות, לא עמדה הנשמה, ושהיא איכשהו דיברה מהפה של החבר לשעבר (הם ידידים, והיא ידעה על כך עוד לפני שסיפרתי לה, ולפניי בכלל). אחרי שנפגשנו היא אמרה כמובן שאני יכולה לצלצל בכל שעה ובלה בלה בלה ציפיתי, באמת שציפיתי, שהיא סוג של תנסה להוציא אותי קצת, שתשאל אותי אם אני רוצה להצטרף לבילויים של החבר'ה שלה שלא יודעת, תדאג לחברה אחרי פרידה. מצד אחד אני באמת מאוכזבת. בכלל מרגישה תחושה של "יצאתי קרחת מכל הכיוונים" (חברות/חבר) מצד שני, אנחנו אומנם חברות, אבל אולי היא לא חושבת שאני מצפה? אולי לא גרמתי לה להבין שאני כן צריכה עכשיו חברה שמכירה אותי מאז שיצאנו, חברה שמכירה מהתיכון ולא חדשה מהצבא...... פעם הייתי אומרת שאדם שהוא לבד לא בהכרח בודד.. ואילו אדם בודד לא בהכרח לבד.. היום, אני מרגישה גם את הלבד, וגם את הבדידות.. כבר 4 שבתות ברצף שאני לא מבלה מחוץ לבית 4 שבועות שמתוכם שבועיים אני בבית(לא בבסיס) ולא יצאתי (מלבד פעם אחת) אני רוצה.. ובאמת ניסיתי ליזום עם החברות האלה המתיכון, אבל הן נתנו תחושה של עושות לי טובה אני אסביר, אחת מהן שאלה אם אני יכולה שישי בבוקר, ואמרתי שלא כי היה לי תוכנית כבר( מתחילת השבוע) שאלתי מה קורה עם שישי בערב, אז היא ענתה שהיא לא יודעת, כי אולי היא יוצאת עם החבר'ה שלה רק בשישי לקראת 11 בערב/לילה היא שלחה לי הודעה ש"סורי אנחנו נפגשים עם X, מה קורה עםשבת בצהריים?" הרגשתי באותו רגע ממש רע, כאילו אני אי-שם בתחתית הסולם, הן חיכו לראות מה החברים שלהן עושים ואם זה לא משהו שווה אז אולי איתי.. התאכזבתי מהן, מאוד.. רע לי..

sh53

New member
בחברות צריך להשקיע וזה לוקח זמן

יכול להיות שכאשר היית עם החבר התרחקתן ופחות השקעתן בקשר וכתוצאה מכך הוא "התקרר" ואז נוצר מצב שאת זקוקה להן, אבל הן מצידן לא זקוקות לחברות הזאת כמוך (עם הידידה שהיא ידידה גם של האקס, יכול להיות שהיא באמצע ולא כל כך מעוניינת להביע עמדה או ליטול בכך חלק או שהיא יותר בצד של האקס אז היא לא תוכל לעזור לך כל כך בכל הקשור לכאב הלב עם האקס) . אני חושבת שאת התקופה הקרובה כדאי לך להשקיע בתיקון מה שקרה, מה שקרה קרה ואי אפשר להחזיר את הגלגל לאחור, הציעו לך לצאת בשישי בבוקר ואת לא יכולת, הצעת את שישי בערב ואני מניחה שמראש הן קבעו עם חברות שלהן ולא היה להן נעים להגיד לך לא ישר או לא רצו שתבואי איתן אבל בכל זאת הציעו את שישי בבוקר, אז אני מציעה לנסות לבנות את הכל מחדש, בינתיים ללכת על מה שיש (מבינה בהחלט שזו לא הרגשה הכי טובה להסתפק במועט ובמה שיש, אבל אולי לאט לאט תוכלי להכיר גם את שאר החבר'ה? אולי זה פשוט יקח זמן? לדעתי שווה לנסות). כמובן שאפשר לנסות לחדש קשרים ישנים, לא להתבייש ולהתקשר - יאמרו לא? תמשיכי לכיוון הטלפון הבא. אני מניחה שיש בת או שתיים ללא חבר ותשמח לצאת בשישי.

mirit111

New member
אממ....

בס"ד לדעתי, זה לא שאותה חברה רצתה לקחת חלק בהגנה על אחד מהצדדים. יוכל להיות שהיא פשוט לא רוצה להתערב ובגלל זה היא מראה לך חוץ מהצד שלך(הפגוע) גם את הצד השני. לגבי החברות, תראי, הן הציעו ךל להפגש איתן וגם כשהם בטלו את שישי בערב הן הציעו לך את שבת בצהריים. אז יכול להיות שאת כרגע בעדיפות שניה אצלהן אבל זה לא נראה לי מתוך כוונה רעה. אתן פשוט התרחקתן והיא לא רוצה לבטל את מה שהיא כבר קבעה לעצמה, אל תנסי לחשוב שאת לא רצויה. תנסי לברר ולתקן את מה שנפגם.

תקופות רעות עוברות על כל אחד..

אולי זו הזדמנות ליצור קשרים חדשים... או לנסות "לשחזר" קשרים ישנים.. אלה שלא זמינים כשאת צריכה אותם, הם לא באמת חברים.. לפחות ככה אני חושבת.. אני מקווה שיהיה לך רק טוב. קרן.

למעלה