אכזבה

Yisca

New member
אכזבה

לא התקבלתי לעבודה ששנים אני כבר חולמת להתקבל. איזה יאוש ,ביזבזתי ארבעה חודשים מחיי בתקוה שאני אתקבל. עכשיו אין לי כבר יותר תקוה וכסף...

איתמר.א

New member
תקווה תמיד יש ...

כי את בחיים , ואת אפילו חכמה יותר בארבעה חודשים ממה שהיית לפני 4 חודשים ... מובנת האכזבה , אבל תני לה להשפיע יום או יומיים ואז תתפסי את עצמך בידיים (בזהירות כי לרוב נופלים כשהרגליים לא על הרצפה..) ותמצאי לך עבודה במקום אחר , אולי אפילו את אותה עבודה רק בחברה אחרת , ואולי עבודה אחרת , מאתגרת יותר , מעניינת יותר . אני "מושבת" כבר 5 חודשים (עולם ה HITECH מה לעשות...) יש לי מספיק סיבות לקבור את עצמי אבל אני עדיין פה . ואם אני יכול - תאמיני לי - קטן עלייך
בהצלחה .

J-סיקה

New member
תאמיני לו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

מלה של איתמר ברזל אם הוא יכול כולנו יכולים תגיד יש לך עדין את אותו דיסקוטק נייד שאתה קורא לו

טל-יה

New member
איתמר????

אני מבינה שיש כאן פגישת מחזור מדורי דורות של האקווריום ז"ל האם אתה זוכר אותי אני הג´ינג´ית החייכנית?? איתוש היית שולח לי המון מחוות זוכר???? יא איזה עולם קטן... יא וואלייייייי

טל-יה

New member
איתוש ../images/Emo24.gif

אני התכוונתי לפגישת מחזור כאן בפורום של ג´סי כן אלה משורדי האקווריום שנפטר מזמן ושעדיין נשארו בקשרים... והגיעו ונפגשו כאן בכיכר האכזבות אצל ג´סי בבית החדש שלה כאן.. . אז יש לך ד"ש גם מגלית, וגם מקימבל אם אתה זוכר אותם... יאללה יום טוף

לומבינה מה זה לחלום "שנים" על

עבודה. האם למדת במשך שנים מקצוע כלשהו- ולא הצלחת להתקבל לעבודה במקצוע? ומה עניין ה-4 חודשים ש"בזבזת" - האם חיכית לתוצאות מכרז? אני גורסת שמי שבאמת רוצה לעבוד - מוצא עבודה. אלא מאי - לעיתים צריך להתפשר בין הרצוי למצוי.. וזה לא קל. מקווה שתיתעשתי מהר ככל האפשר ותצאי במהירות לציד בשוק העבודה. וסבתא שלי היתה אומרת : ש"זו תהיה האכזבה האחרונה בחיים שלך".

Yisca

New member
למדתי משפטים ורציתי להתקבל לחברה מסוימת

וכן,חיכיתי ארבעה חודשים להחלטה שלהם.דרך אגב ,אני לא מובטלת . רק שרציתי נורא לעבוד בחברה הזאת. תודה רבה על העידוד

למעלה