אכזבה

אכזבה

עד לפני כחודש האמנתי שחלומות באמת מתגשמים היה לי את הזוגיות הכי טובה שיכולתי לבקש הייתי מאושרת היינו כחודשיים לפני חתונה, היה תאריך, אולם, שמלה, טבעות בקיצור הכל. ריחפתי בתוך עולם קסום ומתוק. הבעיה התחילה כשנודע לחבר "טוב" שלו שאנחנו מתחתנים. ולמה זה בעצם הפריע? כי חבר שלו לא מצליח לנהל אף מערכת יחסים רצינית והא קינא בזוגית שלנו, והוא כל הזמן טרח להגיד לאקס שלי כמה שאני לא בסדר וכמה שאני לא טובה בשבילו (לאקס שלי הייתה לפני חברה גרושה + 1 שמררו לו את החיים והוא היה כבר מיואש שהוא לא ימצא משהו טוב עד שמרוב יאוש הוא רצה להתחתן איתה - וכן אני הדבר הטוב שקרה לו בחיים) עד שפשוט החיים שלי הפכו ממושלמים לגיהנום, ולא עזרו כל השיחות כמה שניסיתי והשתדלתי שום דבר כבר לא עזר הוא היה אטום,אחרי שנפרדנו הוא התעורר ורצה לחזור וניסינו שוב ואז הוא אמר שהוא נוסע עם אותו חבר שלו לחו"ל והוא לא רוצה שהוא ידע שחזרנו - הוא עדיין בחו"ל עם החבר - אבל אני הולכת ואין חזרה אני יכולה לסבול כבר... החבר שלו ניצח... אבל יודעים מה... הרווחתי את החיים שלי בחזרה, כי לאדם כזה לא מגיעה בחורה כמוני...

ראשית ברוכה המצטרפת שנית

אני שמחה שהגעת למסקנה הנכונה "הרווחתי את החיים שלי בחזרה, כי לאדם כזה לא מגיעה בחורה כמוני...". אני יכולה לספר לך סיפור דומה של חברתי הטובה- לפני כשלוש שנים היא נכנסה להריון (לפני חתונה) מחבר שלה (8 שנים יחד) התחתנו ,ילדה בת, היו מאושרים לפני ואחרי, ואז הוא כבר הגיע לגיל 28 נשוי+1 כאשר חבריו רווקים- וכאן הם כבר התחילו "להרעיל" אותו שהיא גזלה לו את החופש, שהיא לא מאפשרת לו להיפגש איתם... כך במשך כל יום עד שהיום הם גרשוים בגלל אותם חברים. אני שמחה שהגעת לזו המסקנה שמגיע לך הרבה יותר מאחד שמפחד ולא רוצה לספר לחבר שלו שחזרתם. מי שאוהב מתעלה על כל המכשולים שבדרך ומגלה שהאהבה היא זו שנשארת איתו לכל חייו. אל תתאכזבי ואל תפגעי לדעתי הוא עדיין לא בשל לחתונה ולא לקשר ויהיה גילו אשר יהיה.

רד לייט1

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo127.gif

חבל שאינך יכולה לשמוע את המחיאות כפיים שאני מגדיש לך... אם את מתגברת בצורה כל כך יפה ובוגרת על "ילד" כי הוא פשוט ילד שעוזב כך סתם בגלל חבר, ואת מבינה ומשלימה, נותר לי רק לומר לך כל הכבוד!!! יישר כח הלוואי ואני יכלתי להתגבר כך על בחורה. בכל אופן אני בטוח שאם את מקבלת את זה בצורה כזאת אז את תמצאי את גבר חלומותיך מהר ממה שתחשבי בכלל. אני מאחל לך המון בהצלחה
ואוהב...

tali22

New member
יו כל הכבוד לך

הלוואי ואני ככה הייתי מגיבה למה שקרה לי לא מזמן עם חבר שלי כל הכבוד!

ניקולי

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

באמת!!!! כל הכבוד לך! אני חושבת שרבים ורבות במצב כגון זה צריכים לנהוג כמוך
אך את יודעת מתי המבחן האמיתי?? המבחן האמיתי שלך יהיה כאשר הוא יחזור ארצה..מה אז????
ואת יודעת מה אני מאחלת לך ??
אני מאחלת לך שתמצאי את האחד..שאיתו תחיי לנצח ושכל זה ועוד יקרה במהירות הבזק
את יודעת שאפשר להכיר ולהתחתן עם בחיר ליבך תוך זמן קצר מאוד..
ואז נראה את הפרצוף שלו
... חחחחחחחחחחחחחחח
ושוב כל הכבוד לך

tali22

New member
ניקולי זה בדיוק מה שגם אני מאחלת

לעצמי!!! שאני יחזור לארץ וימצא חבר חדש ואז לראות את הפרצוף של האקס שלי.....

ניקולי

New member
טלי יקרה

תראי בחיים זה או שזה שחור או שזה לבן..אין באמצע הצבעים נמצאים בידיים שלנו ואנחנו נחליט באיזה צבע לצבוע את השמיים ואיזה צבע לצבוע את הים, החולות, האדמה, הבית וכו'. מה שאני מנסה לאמר זה כמה שתאחלי לעצמך ולא תבצעי דברים לא יתגשמו! אך אם תקחי את עצמך בידיים לפתע תראי שהכל הולך בקלות.אולי לא כמו שאת היית רוצה שיתרחשו דברים אולי לא בקצב שאת היית מבקשת..אך הכל תלוי בך. ואני מאמינה שככל שתראי את החיים בצבע בהיר ככה גם חייך יראו כי את יודעת לא הכל ורוד ולא הכל שחור. אני מאחלת לך מכל ליבי שתצליחי בכל אשר תפני

נקודות למחשבה

להאשים את החבר של חברך זה להסיר אחריות מחברך . האם החולשה של חברך רק מתבטאת בנקודה הזאת ? או שזהית שגורמים חיצוניים אחרים נוספיים מאד משפיעים עליו ? האם האינוטאיציה שלך שידרה לך מסריים והתעלמת ? האם באמת את מתכוונת למה שאת כותבת בסוף ההודעה שקיבלת את חייך ? ואם כן מה גרם לך לרצות "למות" לפני ביטול החתונה ? שולחת לך חיבוק גדול גדול שתאהבי את עצמך שתתני זמן לעצמך לכעוס לצמוח ולאהב את עצמך

לינוי 24

New member
מחזקת!!

באמת לא מגיע לו אותך! אם הוא היה רציני הוא לא היה נותן לחבר צר עין להפריד אותו מהאהבה שלו! חיזוקים!!.........

למעלה