אכזבה

DaNiDiN 123

New member
אכזבה

אני בטיסה להודו מושב 28 G,אין לי מושג מה אני עושה פה או שבעצם כן,אני נוסע לחפש משהו אחר,משהו יותר אמיתי מהחיים העלובים שלי. נוחת בהודו מחליט לנסוע לגואה,לא יודע למה אבל ככה החלטתי,פוגש כמה אנשים לוקחים ג'יפ ,הנסיעה מתישה עם האנשים אני לא מתחבר,בערך כמו שאני לא מתחבר עם רוב האנשים כזה אני. מגיעים לגואה המצב איום ונורא אני שוכב על המיטה מרגיש כל כך אבוד,אני רוצה הבייתה כל כך רוצה הבייתה ולא יכול אני מפחד,מפחד מכל דבר שזז,מפחד לצאת מהחדר שאני נמצא בו,מפחד להכיר אנשים פשוט מפחד אני רוצה הבייתה. שואלים אותי מה שלומי אני עונה שבסדר,ממש לא נכון שום דבר לא בסדר אני אבוד וחרד לעצמי,לנפש שלי,רוצה שמישהו יבוא לעזור לי,יקח אותי ביד ויוביל אותי כל הדרך,רוצה לעצום את העיניים ולא לפתוח אותן אף פעם קשה לי. חושב וחושב כל הזמן במחשבות הן כל כך חזקות אני לא מצליח להיפטר מהן תקועות לי כל כך חזק בראש,מחשבות רעות שליליות,לא מצליח לחזק את עצמי,להכניס לעצמי קצת טוב,רע לי. שונא את כולם את האנשים, הבתים,המכוניות,החיות הכל,אבל בעיקר אני שונא את עצמי אני לא חזק מספיק אין בי כח לשנות דברים,מה אני יעשה? תקוע בסוף העולם רוצה שיחזיקו לי ביד ויובילו אותי כל הדרך ושלא יעזבו שאני לא יפול,לבד אני כל הזמן נופל. כלום לא עוזר לי כל מה שאני יעשה לא ישנה,בסוף הכל חוזר להיות רע,הרגשה של אבדון אין לי מושג מה אני עושה,אז למה אני ממשיך לעשות את זה?תקוע בסוף העולם לא יכול לזוז מהמיטה הראש כל כך כבד לי רוצה להגיע הבייתה אין לי מושג איך אני יעשה את זה.

smily639

New member
הי הי בן אדם!

מה קורה? חייב להיות משהו שמוביל לדיכאון הזה. הכל טוב?

lior07

New member
דבר ראשון.

סע הביתה, אין כמו בבית לברוח מכל רק גורם להרגשה יותר רעה,להתמודד עם הפחדים והקשיים בחיים תתחיל בבית.

moran25

New member
גואה מדהימה! כרגע חזרתי משם

אז יש לי איך לעודד אותך,אני הייתי באותה תחושה לפני חצי שנה וכמוך חשבתי שהודו תעזור לי...ונחש מה, היא עזרה, חזרתי אחרי חצי שנה בן אדם אחר לחלוטין, יותר ממוקדת יותר ביטחון עצמי לדבר עם אנשים בלי לפחד מהצל של עצמי. תנצל את ההזדמנות הזו שלך להכיר אנשים חדשים אתה חייב - זה בין הדברים הכי משחררים וכיפיים שיש. חזרתי משם כשאני מסתכלת אחרת לחלוטין על קשרים בני בני אדם, או בכלל על הישראליות... בארץ קצת קשה להכיר אנשים ושם בהודו- זה היה כ"כ כיף וכ"כ פשוט. ויצא לי להכיר אנשים מדהימים מכל קצוות הארץ. אז אל תתיאש, בסוף זה מגיע, ותפרוץ החוצה עם כל הבטחון.אל תפחד לדבר עם אנשים, מה כבר יכול לקרות...לך תשחרר, קרא ספר על החוף בארמבול...ותחיל קצת עם בחורות:)

למעלה