אכזבה....

אכזבה....

השיר אמריקה נכנס רק למקום 16 ברשת ג...(הכניסה הגבוה ביותר....)מישהוא יודע אם הוא נכנס למצעד של גלגלץ??? ועוד דבר...יותר משמח אז השיר נמצא ומושמע בפליליסט של גלגלץ(כן!!!! גלגלץ...) ושל רשת ג וגם של רדיו ת"א....ועוד משהוא...נוסף...אבל נדמה ונראה שלהקתנו האהובה סיימה את הקריירה שלה...מרות ההשמעות הרבות נדמה כבר שמשהוא חסר אין שום התלהבות,כבר לא תמצאו אנשים שיזמזו את השירים החדשים....וההוכחה הכי "יפה" היא של מתאם הקהל של יצפאן....שאמר"מה יש מעריצים לאתניקס.."...לצער נראה לי שצריכים להשליםם אם העובדה שאנחנו בעצם המוהיקנים האחרונים...שעוד אוהבים את הלהקה הזאת....מקווה שלא הכנסתי אותכם לדיכאון,אבל סתם רציתי לתאר את ההרגשה שלי,לגבי המצב של אתניקס כיום...

KeLeMeNcY

New member
לא מסכימה איתך

זה אולי לא אופנתי כל-כך להגיד שאתה אוהב את אתניקס- אז אנשים לא אומרים את זה אבל יש עוד הרבה שאוהבים אותם.. ועובדה שהופעות כמו זו בחיפה היו מלאות עד אפס מקום.. אל תדאג :)

גם אם...

ההופעה בחיפה הייתה הופעה בחינם ואני מבטיח לך גם אם סתם זמרים היו מופעים שם...אז המקום היה מפוצץ.....

רינקון

New member
ממש לא מדויק

יש מה שנקרא רוב דומם ופאסיבי שמתעורר רק אם יש להיט חדש. אני למשל נכחתי במופע של אתניקס במקום בצפון שנקרא אולטראסאונד או משהו והיו למעלה מאלף איש ששילמו במיטב כספם. לפי תגובת הקהל למופע ניתן היה לחשוב שמדובר בלהקה החמה בשוק!!! אתניקס קימים הרבה שנים וטבעי שיהיו עליות וירידות. זה לא עושה אותם פחות טובים או להקה מסכנה שאין לה קהל! אם הם לא נכנסים לדיכאון ומסוגלים להמציא שירים ברמה של אמריקה, אז שאני אהיה בדיכאון??? מה , הם צריכים להתפרק ולהתאחד שוב כדי שיכירו בגדולתם?

שבוע הבא בעשירייה הראשונה

עם עוד קצת "אמונה". והצבעות שלכן, השיר "אמריקה" ייכנס בשבוע הבא בקלות לעשירייה הראשונה עם לא לחמישייה של רשת ג'. אני מודה ש"אמריקה" הוא לא להיט המונים, אבל הוא מראה ניצוץ של חזרה למכונת הלהיטים של אתניקס. קצת שיווק אף פעם לא מזיק וזה טוב שהוא בפלייליסט של גלגל"צ ורדיו ת"א. מקווה ומאמין שהסינגל הבא, יהיה יותר חזק ויותר המוני.

ZGala

New member
זה לא כך

ידוע לי שאתניקס די הרבה מופיעים מול קהל מוסגר בהזמנות של ועדי פועלים. חוץ מזה אני כבר כמה פעמים שמעתי איך אנשים סתם מזמזמים את "אמריקה" והם לא מעריצים. אז שומעים ואוהבים אותם לא רק אנחנו פה... בנוסף אגיד ששמי בעבודה שלי "אתניקס" , אנשים יודעים שאני מתה על אתניקס והם מחבבים את זה לשמחתי. הרבה אנשים אוהבים את אתניקס זאת העובדה. אין עוד להקה כמו אתניקס ואין עוד זמר כמו זאב נחמה מבחינת האיכות של שירים ושל ביצוע. ומאזינים יודעים את זה. כן, שירים של אתניקס לא באופנה אבל מכיוון שהם לא בשביל להיות יום-יומיים באופנה ולהיות נשכחים, אך השירים האלה ישארו אהובים הרבה זמן בלי קשר לאופנה. חבל רק שיש הרבה שירים לא פחות טובים מידועים אבל לא ברדיו.

צודקת...

צודקת לגבי השירים הטובים,אני קורא להם שירי צד ב..שאם עורכי המוזיקה היו מאזינים להם אז הם היו מבינים שאתניקס זה הרבה יותר מכפיים וגסיקה,והיו משמעים את השירים האלה ברדיו...(יש הרבה אבל רשימה חלקית שלהדברים הגדולים של הלהקה: פרחים,לילה קר,שדות שיפון ,מתחת לעור(ענק!!) מאה חטאים,צל כבד,לודידו,הכאב,אילולא,עד מתי ,נובמבר,מוהיקני זקן,אהבהתה של תרזה,ימי ניסים ,לפעמיים ,תם..(שדרך אגב אני לא יודע אם שמעתם אבל שהדיסק יצא אז השיר היה מושמע מידי פעם בגלגלץ..מבלי שיצא על גבי סינגל..)גן עדן,אם רק תגידי כן,כמעט כל הדיסק תראה עולם...ועוד.....בסוף יצא לי רשימה ארוכה....

GalaZus

New member
אני הגעתי לאתניקס דרך חנות מוזיקה

ולא דרך רדיו, אז קשה לי לדון מה אוהבים ברדיו למשל אני אף פעם לא שמעתי תם ברדיו או איזה שיר מאלבום מוריס. איך אפשר להתעלם משירי אלבום מוריס אני באמת לא מבסינה. פעם אחת שמעתי שיר אחדות ברדיו אז עוד לא ידעתי שזה שיר של אתניקס אבל זה נכנס לי לאוזניים ואני לא שכחתי על הפעם הזה. וזה היה רק פעם אחד. חבל... ואני מתאכזבת מרדיו... הייתי מוכנה להאזין לאתניקס ברדיו ללא הרף... יש אנשים ששמעו שירים וזוכרים אותם ולא יודעים שהם שירים של אתניקס. שירים טובים אי אפשר לשכוח...

בגלגל"צ מקום 14

לסיכום אמריקה נכנס לרשת ג' למקום ה-16 בשבוע הראשון. ובגלג"צ למקום ה-14 בשבוע הראשון. שבוע הבא בשני המצעדים אני מאמין שהם יהיו בעשירייה אם לא בחמישייה הראשונה. בגלגל"צ וברדיו ת"א, אכן השיר מושמע לא מעט פעמים ביום.

למעלה