אכזבה...

LoveRo

New member
אכזבה...

אני מאוהבת, מאוהבת במישהו שבהתחלה נתן לי להרגיש שיהייה משהו בינינו, ואחר כך החליט משהו אחר לגמרי, אמר שלא רצה לפגוע בי... אבל הוא פגע, ועוד איך, אני לא כועסת עליו, בכלל לא... להיפך הייתי שמחה אם הוא הייה מתקשר אלי ואומר לי "בואי ניפגש, אני מתגעגע", אבל זה לא יקרה, ואני יודעת את זה. אני רוצה אותו ולא משנה לי כלום... אבל הוא רחוק. אני רק נזכרת בנשיקות שלנו, באותו לילה שנפגשנו, זה הייה כל כך טוב, עדיף שזה לא הייה קורה כי ככה לא הייתי חיה באשליות. איזה חמוד הוא הייה בהתחלה, אמר לי שהוא כבר מחכה לרגע בו יראה אותי, ואחר כך כלום. שומדבר, הוא נלקח ממני ואני לא אראה אותו בקרוב... כל היום חושבת עליו ולא יכולה להפסיק להיזכר ברגע היחיד שהיינו יחד.

קצת עידוד...

אני יודעת שזה קשה נורא ומשהו בלב בטח מתפוצץ מכמיהה לשמוע ממנו... למרות זאת... הוא באמת באמת באמת לא שווה את זה וכעס יכול לעזור להפיג את האהבה או הרצון העז הזה לראות אותו ולדבר איתו... תנסי! זה עובד!!

LoveRo

New member
תודה על העצה אבל...

תאמיני לי שלכעוס עליו לא יעזור לי, אני כל פעם נזכרת בדברים שהוא אמר לי, וברגעים שהינו יחד כולל הרגע בו הוא בישר לי את הבשורה המרה... ולא עולה בי כעס אלא געגוע,ואני מתחילה לחשוב מה לא היה בסדר. הוא הסביר לי הכל בצורה כל כך יפה, ובחלק מזה הוא צודק אבל זה פגע בי. הוא לא היה צריך להתחיל את כל הסיפור הזה בכלל, ככה זה גברים אין להם שכל :) אני לא מפסיקה לחשוב עליו, אני צריכה תרופה מיוחדת כדי לשכוח ממנו, אולי יש לך מרשם?

אל תפסיקי לחשוב עליו

אבל אולי כדאי פשוט לחשוב עליו אחרת... אולי זה לא היה הגון מצידו לעודד אותך להרגיש ולהקשר אליו רגשית בזמן שהוא לא ממש הרגיש את אותו הדבר? אולי זה לא היה הוגן מצידו לחפש את האישור והמחמאה שהוא עושה לך את זה, ואז להרחיק אותך ולחפש אישורים ומחמאות מבנות אחרות שינפחו לו את האגו? ברגע שתביני שאותו מישהו שיחק ברגשות שלך כדי להשיג רווחים אישיים, רגשות שפתחת והם עלו לך ביוקר אך בעיניו לא נחשבים. ואז אולי תצליחי לראות את אותו הבחור באור אחר, באור אמיתי והמחשבות עליו פחות יכאיבו.... תזכרי, מי שמשחק ברגשות הוא לא אדם שבאמת יודע לפתח רגשות...

צודקת בהחלט

אני גם חושב שאת פשוט לא יכולה לראות בצורה אוביקטיבית את מה שהוא שיחק בך.בגלל שאת מאוהבת בו....למסתכל מהצד זה יותר קל לדבר .אך הוא רואה את הדברים בצורה נכונה.שיהיה לך בהצלחה בהמשך הדרך....ואל תדאגי יבא מישו אחר שבאמת יאהב ולא יצא סתם זבל איתך וישחק בך!!

למעלה