אכזבה

zataomm

New member
אכזבה

עמותת רוכבי השטח, עמותת המוטוקרוס הישראלי, עמותת רוכבי האנדורו, עמותת, עמותת, עמותת... מרוב עמותות לא רואים את השטח
נכנסתי לפורום עמותת רוכבי השטח בישראל וחשכו עיניי, הכנסת זה מוזיאון השעווה לעומת מה שקורה שם. שלא לדבר על זה שהאתר והפורום הינם פתוחים לציבור והם פני קהילת רוכבי השטח (לפחות מתיימרים להיות) בישראל וכל אדם מן הציבור יכול לחזות במחזה הנורא הזה. כווווולם מלכלכים על כולם, כאילו שהעוגה כ"כ גדולה שכל אחד מפחד להפסיד את הנתח שלו. במקום לאחד כוחות של כל עשרת, עשרים רוכבי השטח בישראל כל יומיים פותחים עמותה חדשה ואת התוצאות לכך אנחנו קוראים במוטו מידי חודש בחודשו: מריבות, עימותים ולפעמים אפילו תגרות. והשאלה שלי שנשאלת בעצב רב: למה, למה זה צריך להיות ככה? ככה בחיים לא תצליחו למסד את הספורט בישראל שביניכם לבין עצמכם אתם לא מצליחים להסתדר וכל אחד מושך את העגלה לכיוונו הוא.

zataomm

New member
ושכחתי לציין

הודעה אחת, תמימה ובודדה שבסך הכל שאלה לפרטנר לטיולי שטח ונשארה בודדה כי כולם היו עסוקים בניגוחים הדדיים ומה הלץ הזה, רוכב השטח הזה מציק לנו בשאלות על טיולים?!

המטיייל

New member
מסכים איתך, לכן אין מה לחפש שם..

לצערי (ושלא יבינו אותי לא נכון) רק הפורום כאן ראוי לביקורים. אני אומר לצערי בגלל שיש מקום לעוד פורומים - בשביל המגוון. הפורום כאן ידידותי ומקצועי ולכן צמצמתי את כניסותיי לפורום עמותת השטח מפעם בשבועיים (להצצה) לאפס. כשיתבגרו החבר´ה שם אולי יקרה משהו. לגבי פרטנרים לשטח אולי אני יכול לעניין אותך. אננחו חבורה של כ- 5 על אינדורואים (XR,XT,DR), נסיעות רגועות עם אופי טיולי יותר מאשר אתגרי. פעם בשלושה שבועות, לשבת בבוקר. אם נשמע לך מעניין, תשאיר הודעה ואצור עימך קשר.

המטיייל

New member
אז איפה הוא?

אין לי בעיה עם זה, רק שיצור קשר. אשאיר לו הודעה? או שאתה יודע איך ליצור איתו קשר?

Great Blue

New member
ממש לא - Big Foot- כנס לכאן

צור קשר עם המטייל במייל לטובת מי מה מו... אפשר גם ב- 057622037 ואני אקשר .

השכן

New member
ראש חוג הטיולים, המטייל :

נראה לי כי האחריות עליך גוברת והולכת על פי מספר המתעניינים. זה מחייב אותך שבעתיים, ואולי כדאי כבר להקים תת-פורום לעיניני טיולי שטח רגועים, להלן : תפלש"ר.

עד כמה רגועים ../images/Emo35.gif

יכול להתאים לי (ולאופנוע שלי...) אקסטיזית, שיום אחד עוד תרד לשטח

המטיייל

New member
עד שנרדמים..... סתאאאם..

רגועים הכוונה בלי לשבור עצמות/ מתלים/ כידונים. נסיעת שבילים בעיקר, אתגרים קלים ולא מסוכנים. נסיעה לא במהירות גבוהה. בקיצור להנות מהאופנוע, מהשטח ומאופנוע שטח. טיולים של מספר עשרות ק"מ בשבתות. נחמד כזה. איזה אופנוע יש לך. חובה אופנוע עם יכולת שטח ומיגון מלא כי למרות התיאורים יש ונתקלים בבעיות עבירות או קטעים קצת יותר מסוכנים (מעלות וירידות בעיקר). מעוניינת?

קולרגול מבקש סליחה מהמבקר האקראי

במידה ואתה הוא זה שפנה אתמול בפורום העמותה אכן בדר"כ אני עונה לכל מי שמבקש עצה קושיה או סתם בא לו לברבר ימים אלו אמנם הנם ימים נוראים לעמותה ימים שאולי במידה והמהלך יצלח בידנו יהוו תחילתה של תקופה חדשה תקופת עשייה אנו כדמויות וירטואליות די מוגבלים בעזרה לחברי העמותה ( בל תחשוב שאין אנו מסייעים פיזית רבים מאיתנו עוזרים ועוד איך) לאחרונה עלה הסף והגועל ההודעות הפורום אתה יודע אני די דומיננטי שם בביקורת כלפי הפטפט ( מיקה מרקוס) אך תמיד תמיד אני שומר על שפה נאותה לעולם לא תשמע ממני קללות או דברי נאצה דברי באים מכאב לטובת שיפור ולא להרס ( כפי שאמר חבר נכבד לאחרונה ) צר לי כי ראית אותהו בקלקלותנו חג שמח וגמר חתימה טובה

למעלה