אכזבה

תולתולה

New member
אכזבה

אני חושבת שעכשיו אני מבינה בכל גופי ונשמתי את משמעות המילה אכזבה!!!! כל כך קיויתי, רציתי, ציפיתי שהחודש זה יקרה (אני ארבעה חודשים אחרי גרידה בשבוע 10). והיום בבוקר התחלתי להרגיש מחזור והתחילה לה הפרשה, ופשוט בכיתי בכי ענקי ובלתי נשלט!! איזו אכזבה כל חודש מחדש!! אף פעם לא חשבתי שאני כל כך אתאכזב מקבלת מחזור. אז זהו, הייתי חייבת לפרוק קצת מתחושות הייאוש והתיסכול שלי- ויש הרבה!! ומנסה להיות אופטימית לחודש הבא!!

מ ט ר נ ה

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תחזיקי מעמד. בסוף את תצליח, עוד תראי!

קובולט

New member
כל כך מבינה אותך יקירתי../images/Emo24.gif

שולחת לך אלפי
ים לעידוד למרות שאני יודעת שזה מעודד רק לשניה מקווה שבחודש הבא ילך יותר בקלות ותחזרי להיות בהריון....

סנונית 1

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif לעידוד

מכירה את תחושת האכזבה, כל הדם כאילו יוצא מהגוף ואין כוחות, אז קחי לך את הזמן אנחנו פה כדי לאסוף את הדמעות שלך וכדי לתת לך יד. מאחלת לך הריון מהיר ארוךךךךךךך ובריא. בהצלחה.

מעין26

New member
הרגשה כל כך מוכרת לצערי, קחי לך

את הזמן שלך להיות מדוכאת כמה שאת צריכה אנחנו פה בשבילך ותראי שתוך יום יומיים חוזרת האופטימיות ומתחילים בסבב חדש. אבל הייאוש והתסכול מובנים לחלוטין.

נעמולה

New member
אני כל כך מבינה אותך

קבלי
וירטואלי ענק, אני מאוד מאוד מקווה בשבילך שזה היה החודש האחרון של הציפיה והבכי בעקבות האכזבה ושחודש הבא תתחילי לספור דברים אחרים, משמחים יותר!!!!!! בכי זה דבר חיובי כדי לפרוק את המטען השלילי - אבל חייבים לחייך ולהמשיך הלאה. אל ייאוש!!!!! הדרך ארוכה אבל המטרה גם לנו בקצה שלה מחכה...

shirna

New member
תולתולה...

אל תשכחי שתמיד הירידה היא לצורך עלייה, אז תשאפי למעלה ובסוף תגיעי, אל תתני לאכזבה לייאש אותך, בהצלחה בהמשך המסע

Galit29

New member
קבלי גם ממני ../images/Emo24.gifים לעידוד

ובהצלחה בפעם הבאה

תולתולה

New member
בנות, תודה!!

בנות, תודה על כל העידוד, אני באמת מרגישה יותר טוב ומשתדלת להיות אופטטימית כמה שאפשר ולחשוב שחודש הבא זה יצליח- גם לי וגם לכן ושיהיה לכולנו יום מקסים!!! תולתולה- אמא לעתיד

למעלה