אכזבה

אכזבה

פניתי לjewisgen רשמתי את מפחת פניגר מיבוזנו בפולין. אחרי תלאות מרובות, הם קבלו את ההרשמה, אחרי שבתחילה דחו אותה בטענה שאין עיר כזאת. בסוף הכנסתי את שם העיר לברור אם היו אנשים שפנו בשאלות עליה, התברר שפנו 16 איש בשנים האחרונות. למרבית הפלא הופיע שם המשפחה מנישואין של אמא של בעלי - שנקר. אבל הפניה היתה בשנת 1998 וכשכתבנו לו מכתב, התברר שהכתובת שגויה. מכיוון שמדובר במישהו שכנראה חוקר, אולי הוא מוכר למישהו בפורום. השם הוא אריה רוזנבלום. אם למישהו יש מידע בענין אודה על עזרתו. יעל

כוכה

New member
|חיבוקשלום יעל וברוכה הבאה למשפחתנו

כולנו מברכים אותך על הצטרפותך (איך עשיתי משפחה וכולנו ?.....) אבל ישנם כמה דברים בסיסיים שאת צריכה לקחתם בחשבון בתחילת הדרך - היא תהיה ארוכה וסזיפית רוויית דד-אנד,ס ומכשולים - אך תהיינה גם הפתעות מדהימות כמו לכולנו. סבלנות, סבלנות וסבלנות, חיטוטים זהירים ושיתוף במה שיותר פרטים. האנשים כאן נפלאים והם יסייעו בידך במה שיוכלו ובעיקר יפנו אותך למקורות ולינקים - יסייעו אך לא יעשו את העבודה במקומך. ואחרי כל האזהרות וההטפות - אנא שרשרי - כלומר: אם את פותחת הודעה חדשה - הוסיפי תגובה למגיבים לך כדי שכל הקונטקסט יישאר כחטיבה אחת. חג שמח - הצלחתך הצלחתנו!!!!!!!!!!!

הדס ח

New member
יעל

אני מצטרפת לדבריה של כוכה, גם בענין ה"ברוכה הבאה" וגם בענין הסבלנות הרבה והאימוץ המתמשך של המח ברעיונות יצירתיים למציאת מידע. למשל, משהו פשוט - חפשי באתר 144 את אותו אריה רוזנבלום.... פשוט התקשרי לכל מי שתמצאי... ואולי אחד מהם יהיה האדם הנכון. חוצמזה, אני מכירה משפחת פניגר מקרית מוצקין.... הדס

משפחת פניגר

להדס שלום תודה על התגובה. משפחת פניגר בקרית מוצקין, היא חלק ממשפחתנו. גוסטה פניגר היא דודה של בעלי - אריה שנקר. היא בת יבוז'נו בעצמה, בזמנו הצלחתי לשאול אותה כמה שאלות על העיר, ולקבל תשובות ענייניות. בניה רותי ואבנר הם בני דודים של בעלי,ורותי גם גרה די קרוב אלינו,ואנחנו בקשר. יעל

הדס ח

New member
פניגר

תמסרי לכולם ד"ש חם ממני. מכירה את כולם. גוסטה "המנגנת"... אירית של אבנר ואחיה שמעון. אלי של רותי. בנם אהוד היה בן כיתה של בני (כשגרו בגבעת אלה....). הדס

הדס ח

New member
יעל

אני מצטרפת לדבריה של כוכה, גם בענין ה"ברוכה הבאה" וגם בענין הסבלנות הרבה והאימוץ המתמשך של המח ברעיונות יצירתיים למציאת מידע. למשל, משהו פשוט - חפשי באתר 144 את אותו אריה רוזנבלום.... פשוט התקשרי לכל מי שתמצאי... ואולי אחד מהם יהיה האדם הנכון. חוצמזה, אני מכירה משפחת פניגר מקרית מוצקין.... הדס

כוכה

New member
פניגר ושנקר

פניגר - משפחת ששכלה שני בנים - גבעת חיים איחוד שנקר - יש קשר עם חלוצי הטכסטיל????---- מכירה קרובים שלהם.

למעלה