אכזבה

נוש

New member
אכזבה

אכזבה

בוקר טוב אנשי הצ`ט והפורום ! התרגשתי והוקסמתי להציץ לתכנים,לקשר,לחום שמציץ בין השורות והמילים רציתי להיות שותף,לקחת חלק,לקבל ולהעניק פניתי אליכם,הצהרתי על היותי ירוק,ולא מנוסה ברזי הצ`יטוט והפורום משום מה לאור החום המוקרן מהשורות שאתם כותבים היה לי הרושם שיהיו מתנדבים לסייע לי לנווט פה א כ ז ב ה כלום ח ב ל

אורית 36

New member
בוקר טוב לך נוש..

אם אפשר ...הייתי רוצה להפנות אותך לתשובה שכתבתי לפני מס` דקות להוריקן ידיד טוב שלי. אם תקרא ...ותרגיש שאתה מתחבר לזה.. קח את זה . זה שלך ... או לפחות חלקים. אם תזדקק לעוד קצת סיוע.. יש כאן המון אנשים שיהיו מוכנים להושיט יד, גם אני בהצלחה. ממני אורית 36

נוש

New member
תודה :cool: :)

אורית תודה דרך אגב,בניסיונותי להבין את רזי הפורום גיליתי איך להשאיר הודעה,לקרוא תגובות,ואז גיליתי שאפשר ללמוד ולהכיר קצת את האדם שהגיב ע``י קריאה של היסטורית ההתכתבות שלו בפורום. הצצתי לדברים שכתבת פה בפורום. הוקסמתי,נהנתי,חייכתי,שמחתי. היה שווה להתבכיין הבוקר, לקבל ממך תגובה,ולצאת ליום עבודה עם תחושה.......על כך אוריתי ת ו ד ה שמח להכיר

חן.

New member
לנוש...

קצת לא נעים ומנוכר לבוא למקום חדש בלי להכיר אף אחד, אך הנה אתה כבר כאן, בפורום, אתה הטייס והנווט של עצמך, הקשר ייווצר ע``י הדברים שתספר, או השאלות או הבעיות שתדבר עליהן, תתחיל ותראה שהתגובות יגיעו, גם בצ`אט, תכנס , תברך לשלום, תתחיל לשוחח עם אנשים, והקשרים ייווצרו, אם תרצה אותם. תרגיש חופשי... :cool:

נוש

New member
לחן

סחתן על העידוד באמת מרגיש יותר חופשי אחרי תגובות כאלה המבוכה נעלמת נשתמע ד``ש לכולם נוש

לנוש...

מצטערת אנוכי כי התאכזבת מאנשי הפורום בכלל וממני כמנהלת הפורום בפרט. אשמח תמיד לעזור בכל בעיה שתקרא בדרכך הן בפורום והן בצ`אט. אני רואה כי הספקת כבר לעיין בפורום זה ואכן המון אנשים חמים נמצאים כאן הפתוחים לקבל כל אחד בחיבוק חם ואוהב... אנא ממך מצא את דרכך בפורום ואז אנו נמצא גם אותך. ליהי

נוש

New member
שוב תודה

ליהי ה... תודה וסליחה תודה על ההתיחסות וקבלת הפנים החמימה סליחה על ההיתבכינות וחוסר הסבלנות עשיתם לי את היום את,אורית וחן נשיקות יוום טוב נ ו ש

נוש היקר,

אני ממש מצטערת לאמר שלא ראיתי את הודעתך. אולי הדבר קרה ביום שתפוז החליט לעבור דירה,לא יודעת... בכל זאת ללא שום תירוצים.. ברוך הבא לפורום החמים שלנו, וסליחה אם ההתחלה הייתה על רגל שמאל. נשמח לעזור בכל שאלה אני ורבים מחבריי כאן. שלך בכנות, אלת האהבה.

למעלה