אכזבה!

אכזבה!

השעה 00:36 ועדיין אין זכר למשינה בערוץ 33. נכון...מוצרט זה גם נחמד אבל זה עדיין לא זה! וגם חמי רודנר בערוץ 10 זה לא תחליף מספיק טוב... רוצים משינה עכשיו! לא ב-3:00 בלילה!

תיקון!

בדקתי עכשיו והקונצרט של מוצרט נגמר! יסלחו לי קברניטי ערוץ 33 (?) שפקפקתי בהם. איחור של עשרים דקות זה עדיין יותר טוב מכלום.

זה פשוט מפתיע אותי כל פעם מחדש

המעברי כלים של אבנר :) רגע ליד הפסנתר, רגע עם סקסופון ביד

חחח

עכשיו היה קטע מצחיק....ברקע נשמעים אקורדים הבוקעים מקלידים חשמליים אבל רואים את אבנר שותה מים להנאתו :) לאיש כנראה יש יותר ידיים ממה שאנחנו חושבים....

Vdrums

New member
ושרואים את איגי שותה מים...

איגי מנגן שם רק מהבית השני, ובפיזמון הוא סתם מוסיף מצילות... מנוחת הלוחם...

אני פשוט חייב להגיד את זה שוב...

אכזבה! את החלק הטוב הם חתכו....איפה העמותה איפה בדרך אל הים? :( ואיך הם חתכו את שלג צח בגסות כזאת?! זה פשוט פשע... אני חושב שכדאי לחזור לתוכנית ב' - לשגע אותם!

זה שוב רק החלק הראשון

וזה היה מתוכנן ככה מראש...הם עוד לא הגיבו לטלפונים ולאי מיילים שלנו... בטח בחודש הקרוב תשודר ההופעה והכתבות שלפניה בחתיכה אחת...נקווה

פשוט......

בא לי לבכות!!!!!
אני גם רוצה להיות שם עם כל הקהל ולקפוץ לשירי משינה..... עכשיו בבית הגברתי את הטלווזיה לפול ווליום ופשוט קפצתי לי פה בבית... אני גם רוצה להיות בהופעה של משינה!!!!!!!!! א-ב-ל ההופעה הייתה צתוינת ונהנתי מכל רגע ררק חבל שהיה קצר מ-א-ו-ד קצר

IndianBoy

New member
פשוט אין לי מזל עם ההופעה הזאת..

כל פעם אני מפספס את זה.. הפעם נרדמתי באמצע של מוצארט (כמה נדוש...אבל אני לא משקר!)..

למעלה