אכזבה

אכזבה

לצערי ואני בטוח שרבים שותפים לדעתי, אפי אושעיה נבחר שוב ממחוז השרון. למה לצערי ? במהלך השבוע האחרון לא הסתרתי את מורת רוחי מההתנהלות במפלגה כלפי אותו מועמד ואתמול זה שוב חזר - אני יודע בוודאות שלפחות בנתניה הקולות אינם כשרים מכמה סיבות : 1. באותה הקומה שבה נערכו הבחירות החזיק אושעיה חדר טלפניות - על חשבון המפלגה ! ועוד באותה הקומה של הקלפי, לא בדיוק 25 מ´ נטולי תעמולה. 2. נתפסו טפסים אמיתיים מוכנסים לקלפי מסומנים אפי אושעיה. אתם יכולים ואני מניח שגם תתנגדו לקביעת עובדות אלו, אבל לטעמי לא יכול להיות מצב שבו ב-7 וחצי בערב מרימים טלפון לבית המפלגה, מספרים להם מה מתרחש בחדר הטלפניות בנתניה ואף אחד לא טורח להזיז את עצמו ולבדוק - הרי אצלנו אין דילים והכל כשר... נקודה נוספת קשורה דווקא למחוז שלי (לשם שינוי...) - הצפון, לפי מה שהבנתי בצהריים דרור ללוש הוביל בפער של 24 קולות, איך בספירה המחודשת שולה כהן הפכה את הקערה וזכתה בפער גדול ? דבר אחד בטוח מבחינתי - אני אולי חבר מפלגה אבל אינני מתכוון להצביע לה - לא אתן את ידי לכניסת אושעיה לכנסת, מבחינתי גם 24 מנדטים זה הישג.

EverMan

New member
אי הצבעה למפלגה

זה כמו יריה עצמית ברגל. זה אי הכנסה של יעל דיין. זה אי הכנסה של שולה כהן. זה אי הכנסה של יוסי ביילין. זה אי הכנסה של רבין. בגלל אדם אחד לא להצביע למפלגה זה פסול. עלינו להתאחד ולהצביע - כי רק העבודה תוכל לשנות ולהשפיע.

בואו כולנו נירגע

אי הצבעה למפלגה זו אופציה רלבנטית ביותר, אני מתקשה להבין כיצד אחרי כל המהלכים ניתן להצביע לאדם כמו אושעיה. אני גם מבקש ממך שלא להכניס את רבין לעניין, לגבי ביילין, למען האמת לא אכפת לי, אני תמכתי בו והייתי פעיל שלו בפעם הקודמת אבל הראיון שנתן לאחר שפואד הפסיד עכשיו הגעיל אותי, ההתוודות שלו על כך שעשה הכל כדי שפואד לא יהיה היו"ר היתה לא במקום וגרמה להפסדו.

EverMan

New member
אני גם תומך בו לחלוטין

ואני מקווה שקולט אביטל תעשה את המעשה הנכון ותפנה את מקומה בשבילו. גם אני עזרתי לו בפריימריז. ולא הכנסתי את רבין לעניין - זו החתימה שלי.

למעלה