אכזבה

שושה7979

New member
אכזבה

בנות יקרות ! רציתי לעדכן שצדקתן שזהו סימן להריון הדימומים שהיו לי אך נאמר לי היום שרוב הסיכויים שההריון לא תקין .ביקשו שאעשה בטא נוספת עוד יומיים לראות שהבטא יורדת .

רגע, רגע!!!!!!

לא קראתי את ההודעה הקודמת שלך אבל!!!! לא מבינה איך אומרים לך כזה דבר? לכל כך הרבה נשים יש דימומים בתחילת ההריון וההריון תקין. אחותי הייתה בטוחה שהפילה, הלכה למוקד והכל היה תקין. אישה נוספת שהכרתי דיממה כמעט כמעט לאורך כל ההריון. זו תופעה ידועה ומכעיס מאוד שזה מה שאמרו לך. ברור שאת צריכה לעשות בטא נוספת אבל, שלא תעזי ללכת עם תחושת יאוש, ממש לא.
בהצלחה.

שושה7979

New member
תוצאות בטא

אני ניגשתי ביום העשירי להחזרה והבטא היתה 14 ומהקופ" ח עשו לי בטעות גם בדיקת e2 שהיה 730 ופרוגרסטרון היה 30 . הבוקר ניגשתי שוב היום השתיים עשרה להחזרה והבטא היתה 20 e2 - 500 והפרוגרסטרון 12 .

יקירתי הדימומים הם מהפרוגסטרון הנמוך

דברי עם הרופא שלך שיעלה לך מינון של תמיכה. הבטא אמנם נמוכה אבל היו כאלה כבר שהתחילו עם בטא 18 ביום ה-18. היא עולה ב-1.5 בערך שזה תחום הנורמה.

שושה7979

New member
דימומים

אני מקבלת תמיכה מוגברת גם זריקות גם אסטרופם וגם אנדמוטרין

לעיתים בבטאות כאלה ד"ר בר חווה נותן פרגניל
אם אני זוכרת נכון את במסלול אסותא רמת החייל?
רוצה להראות גם את הצד החיובי לרגע, גם אם זה הריון כימי, זה מראה שהגוף מצליח להכנס להריון וזה גם טוב
מעבר לזה לצערי אין לי רעיונות רק להמליץ לעקוב אחר הבטא ולראות במידה ולא עולה כדאי לראות שמתאפסת
חיבוק ענקי
איילת

שושה7979

New member
אכזבה

איילת יקרה ! תודה שאת תמיד נמצאת בשביל כולן ! יהיה טוב ב"ה ! מהנסיון שלי בחיים למדתי שאחרי כל ירידה יש עליה ! אז מאחלת לכן בנות יקרות פורים שמח והתגשמות כל משאלות לב

אין לי הרבה מה להוסיף על הנאמר

רק רוצה לאחל לך שדברים יסתדרו בצורה הטובה ביותר, ושבעזרת ה' יהיה לך הריון תקין שיסתיים בידיים מלאות.

שושה7979

New member
תוצאות בטא נוספות מהיום

אתמול 20 היום 23 ופרוגסטרון אתמול בסביבות 12 והיום 15.8 . מבקשת את עצתכן - האם הייתם ממשיכות לקחת תמיכה ? כי לא בא סתם להמשיך לקחת הורמונים .

למעלה