אכזבה

yulanda1

New member
אכזבה

שלום,
האם מישהו הרגיש תסכול ובזבוז של המון כסף אחרי אבחון?
אחרי אבחון שני, בהפרש של מס' שנים, ואצל רופאים שונים, הנחשבים מובילים בתחומם-גם בפסיכיאטריה וגם באבחון קשב וריכוז, התחושה היא של אכזבה קשה ובשביל מה הלכנו בכלל?
2 הרופאים סיכמו את 3 המפגשים, אחרי שיחה איתנו, ההורים ועם הילד, בחזרה על דברים שאנו אמרנו, בלי לחדש שום דבר ובלי להתייחס באמת לכל הדברים שהתיחסנו אליהם בפניתינו. וכמובן, שכשמגיעים לדבר על דברים נוספים, אז נגמר הזמן וצריך לקבוע עוד פגישה בה שוב נוציא הון עתק ומן הסתם, לא נקבל תשובות.
תחושה נוראית של בשביל מה בכלל הלכנו? לשמוע את מה שאנחנו יודעים, גם לגבי פתרונות ושהדברים יסתדרו עם הזמן?ובעיקר, חזרה על אותם דברים בדיוק שנאמרו על ידינו!
3000 ₪ ואין שום הצעות אופרטיביות שבשבילן הולכים למומחים.
אשמח לשמוע האם מישהו עבר התנסות דומה.
יום נעים.

כן, קרה לנו עם האבחון הראשון של הבן הגדול

עד היום אני כועסת על הרופא ה"נחשב", שעשה אבחון חובבני, ושלח סיכום עוד יותר חובבני כעבור חודש. משהו שאי אפשר היה להשתמש בו לשום מסגרת, ומסקנותיו היו מאוד לא חד משמעיות.
מכעיס אותי יותר שאותו "מומחה" עדיין נחשב כזה, וממליצים עליו כל הזמן. נכון שעברו כבר 17 שנה מאז אותו אבחון אומלל, ואולי הרופא משתדל היום קצת יותר להיות מקצועי, ובכל זאת ה"אבחון" הזה גרם לכך שהבן שלי לא קיבל טיפול בכלל מגיל 6 ועד גיל 13. ואלו היו שנים קריטיות.
מה שאני עשיתי היה- לפנות לאבחון מקצועי אצל רופא של קופת חולים- נאורולוג רגיל של הקופה- 20 ש"ח +מבחן TOVA, ולפני שערכנו אבחון פסיכודידקטי מלא- בררתי טוב על המקומות שבהם ניתן לעשות אבחון כזה - שהוא מקצועי מוכר, יש עליו המלצות, ובחרתי את הכי זול...
גם שאר ילדי עברו אבחון רפואי אצל רופאים של הקופה. וכשלא הייתי מרוצה- החלפתי רופא.

zivadina

New member

למעלה