אכזבה

• פותח הנושא sidi
  • פורסם בתאריך

sidi

New member
אכזבה

אני רוצה לשתף אתכם באכזבה שלי, אבל נורא קשה לי לכתוב, אני לא רגיל לפתוח את הלב יותר מדי... אבל בכל זאת... לפני שבועיים הכרתי מישהי נחמדה, סוף כל סוף מישהי שמצאה חן בעייני. אבל על חוק מרפי שמעתם? אז זהו שהיא סיימה קשר לא מזמן והיא כרגע מבולבלת ולא יודעת בדיוק מה היא רוצה מעצמה ולכן החליטה שהיא צריכה חופש וזמן כדי לראות מה בדיוק היא רוצה מעצמה. הקטע הוא שאני יודע שכן מצאתי חן בעניה והיא נהנתה להיות במחיצתי. לא בגלל שהיא אמרה לי אלא מכיוון שנודע לי ממקורות אחרים. אז מה הקטע...? לא יודע. בינתיים קצת באסה אבל מקווה שזה יעבור...

golem

New member
סידי..

לא ברור לי כרגע מה טיב הקשר ביניכם...אבל אני חושב שאולי כדאי לך להמשיך לעבוד עליו.. אני האמת מבין למה היא אמרה את זה... אז לדעתי תן לה איזה חודש - ותראה איך זורמים העניינים... ושיהיה בהצלחה!!!

sidi

New member
מממ

טיב הוא הקשר הוא כזה, היא אמרה שאני אמשיך להתקשר אליה, כמובן שאמרתי שאם היא רוצה היא יכולה גם להתקשר. לא נראה לי שאני אטריד אותה ואמשיך להתקשר. כתבת שאתה מבין למה היא אמרה. אתה מוכן להרחיב?

golem

New member
תראה סידי...

יכול להיותשאני סתם מנסה להבין אותה ומה שאני אומר עכשיו זה לא נכון...אבל הסיפור הוא כזה...כשנפרדתי פעם ממישהי - אני כמעט התחלתי קטע עם מישהי אחרת..אבל מה שעצר אותי היה זה שלא הייתי בטוח אם אני רוצה להישאר עם הקשר הקודם(כאילו לחזור אליו וזה כמובן תלוי מה היה טיב הקשר הקודם שלה)), או להתקדם לקשר חדש - עם כל מה שכרוך בכך, או להישאר קצת לבד - אני חושב שזו בדיוק התקופה הכי מבלבלת שיכולה להיות. לכן אני חושב שאם אתה רוצה אותה.... תן לה להרגיש את זה - כלומר תמשיך להתקשר אליה, ותן לה את הזמן שלה לזרום ולראות מה היא מרגישה...אבל לא יותר מדי זמן גם כן..תן לה חודש-חודשיים - זה אמור להספיק בשבילה להחליט...

sidi

New member
הבנתי

לגביי טיב הקשר הקודם שלה, אז הבנתי שמבחינתה הבן אדם ההוא מחוק כיוון שהוא פגע בה מאוד (גם את זה כבר שמעתי מליון פעם אבל לך תדע) למען האמת גם אני רואה את זה כך. הקטע הוא שאין לי כוח לשגעונות האלו ולא בא לי להתקע על זה. בסופו של דבר הכרתי אותה בסה"כ זמן קצר. תודה על הייעוץ אחי

golem

New member
בכיף...

כמו בצבא לא צריך תודה..
ואני מסכים בקשר ללהיתקע . ובגלל זה אמרתי לך גג חודש לתת לה צ´אנס - וגם זה אם היא מוצאת חן בעיניך כמובן

סידי יקירי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לפעמים אומרים שהבן אדם מחוק וזה רק בעצם לחזק את עצמה ואולי היא אמרה את זה יותר בשביל עצמה מאשר בשבילך (ובאמת באמת בתוך הלב זה לא כך) ולכן זה לא כך קח זמן תן לה לנשום אם נועדתם אחד לשני זה יקרה ואם לא אז טוב שזה היה רק קצר ולא יותר מדי כואב

Queen Of Love

New member
סידוש מתוקי!!

זה יצא ארוך, אתה לא חייב לקרוא הכל..
אז ככה, זה שהיא נפגעה ממנו והיא אומרת לך שהוא מחוק, הרי אתה יודע שמצב זה יכול להשתנות, גם אותו בחור שיצאתי איתו שנתיים היה "מחוק" כמה פעמים..חחחחחח. אז לא לסמוך על זה. כשנפרדנו והוא באמת היה מחוק, הייתי צריכה איזה מישהו שישלים בלבי את החסר, חיפשתי מישהו כזה, באמת. ומצאתי, יצאתי עם חברות והכרתי בחור מקסים, היינו מדברים שעות בטלפון, על הכל...וזה פשוט עזר לי זה הוריד מהכאב שהיה תוקף אותי כל הזמן. הוא רצה קשר רציני איתי, ואני פשוט לא יכלתי, בהתחלה לא הייתי בטוחה, עכשיו אני יודעת בדיעבד שלא הייתי מוכנה לקשר נוסף. הרגשתי שאני כאילו "מנצלת" אותו ותפסתי אותו לשיחה, הסברתי לו שאני נהנית בחברתו מאוד, ושהוא עזר לי מאוד לעבור תקופה מאוד קשה בחיי ונשארנו ידידים טובים מאז. המלצות של לירי:
אז לגבי הבחורה, אני במקומך לא הייתי נקשרת יותר מידי אליה,
אל תלחץ עליה, אם היא תרצה לתת דחיפה לקשר אני בטוחה שהיא תראה את זה, תרמוז לך בדרך כלשהי.
תן לה יותר ליזום את השיחות, והבילויים
תן לזה זמן, ברגע שאתה רואה שזה סתם "נמרח" יותר מידי, תצא איתה לאיזה בית קפה שקט ונחמד, ושוחח איתה, תראה מה הכוונות שלה, ומה היא רוצה בדיוק, בקיצור שלב פתיחה הקלפים. מאחלת לך המוןןןןן
!!!
תראה לה מי ה-
סומכת עליך כבר... חחחחח

sidi

New member
קוויני

תודה על התגובה הארוכה, קראתי הכל. בכל מקרה לא נראה לי שהיא תשמע ממני בעתיד, לפחות לא כפי שזה נראה. נכון שזה באסה וקצת עצוב כרגע אבל זה יעבור לי. אני לא מתכוון להיכנס לתוך זה, אם היא תרצה היא יודעת איך למצוא אותי. בכל מקרה לי נשאר כרגע רק לאחל לה כל טוב והרבה אושר בחיים.

Queen Of Love

New member
סידוש...

אל תמהר לסגור את הדלת כל כך מהר...!! אבל גם אל תצפה ליותר מידי. וכן היא תדע איפה למצוא ואותך!!

orbotek

New member
DARLING C.D

אני יכולה להגיד לך מהצד הנשי של העניין שאני מבינה את הבחורה מכיוון שגם אני כרגע סיימתי קשר עם בחור שהייתי מאוהבת בו ויצאתי מאוד פגועה ממנו ואני מאוד רוצה להתחיל קשר או קשרים חדשים עם אחרים אבל אני יודעת שיהיה לי קשה ובאיזשהו מקום "מסכן" החבר החדש זאת אומרת אני לא רוצה שהקשר החדש שלי יהיה ריבואנד של הקשר הקודם אתה מבין? לכן אני חושבת שלפחות הבחורה הזו יצאה פירית ואמרה לך את האמת שתדע איפה היא עומדת אני מציעה שבאמת תיתן לה קצת מרחב וספייס כדי שהיא באמת תדע לסגור פרק קודם ולהמשיך פרק חדש ב ה צ ל ח ה!!!
באי ניקי

sidi

New member
אני גם מבין

מצויין ואני לא בא אליה בטענות. להיפך סבבה, שתיקח את הזמן שתחשוב אבל אני לא חושב שאני צריך גם להיכנס לבלבלות ומחשבות. אמרתי כבר ואני מתכוון לזה, אני מאחל לה אחלה חיים והמון אושר ואהבה. רק דבר אחד, אם את אחרי קשר אז אל תרוצי לנסות להיכנס לקשר אחר מהר מדי קחי את הזמן שלך.

mariana

New member
סידושששששששש../images/Emo24.gif

שמת לב שכל בחורה שהכרת הן כולן סיימו קשר לא מזמן? איזה קטע. אז העצה שלי הוא אני דווקא הייתי בכיוון ההפוך גם סיימתי את הקשר שלי עם אריאל ואז הכרתי איזה בחור מה זה נחמד והייה לי כייף איתו אבל תמיד הייתי חושבת על אריאל כמובן סיפרתי לו הרגשתי שגם אנט מנצלת את אותו הבחור למרות שזה לא זה, אז אמרתי לו שאני עכשיו לא מעוניינת בקשר אבל נישארתי איתו בקשר ידידותי וממש נחמד הבחור הזה וגם הוא נקשר אליי ואמר לי זאת, פחדתי לפגוע בו אז אמרתי לו, אז כמו שניקי אמרה טוב שהבחורה יצאה פירית למרות שרואים עליה שהיא מעוניינת להמשיך בחייה, וגם אני אמרתי לאותו בחור שאראיל מחוק אצלי אבל הגלגל יכול להיתהפך ואתה לא יכול לדעת. אתה זוכרת את הבחורה שיצאת איתה? שהייתה אמורה להיתחתן עם מישהו והיא ניפרדה מימנו בגלל שהוא לא רצה מחוייבות? ועובדה היא אמרה לך שהוא מחוק אצלה אבל בסופו של דבר חזרה אליו. אני לא רוצה להישמע בוטה אבל אל תכנס לבעיות כאלה מנסיוני האישי. אני חושבת שאתה יכול להיתקשר אליה פעם בשבוע ככה לראות מה העיניינים וזהו. בינתיים קבל
גדולהההההה ו
ענקקקקקקק שיספיק לך לכל השבוע

~מעיין~

New member
סידוש..

אני יתחיל מזה שלא קראתי תגובות של אחרים אז אם אני חוזרת על מישהו אז סורי.. אז ככה.. בתור בחורה.. יש לי את הצד שלה ואני מבינה אותה כ"כ תמיד זה ככה אחרי שמסיימים קשר.. עדין יש את רסיסי האהבה הקודמת וכל תנועה וכל פיפס מזכיר את האקס המיתולוגי.. וכאנחנו הבנות חושבות על זה אנחנו אומרת "מה שוב לריב?" "שוב להפגע?" זאת תגובה מאוד לגיטימית וטבעית אחרי פרידה על אחת כמה וכמה שעוד פגעו בה פה ניסיתי להסביר את העמדה שלך עכשיו לעצתי.. אם היא אמרה לך את זה היא אמרה את זה בקטע שתבין אותה שהיא לא רוצה שתרוץ מהר עם כל הקשר.. תן לזה לזרום לאט לפי הקצב שלה.. אפילו את זה יהיה מייאש.. תחשוב על התוצאה הסופית וכמו שאתה יודע הזמן.. הזמן תמיד עושה את שלו גם לטוב וגם לרע.. ובמקרה שלך הוא יהיה לטוב.. תתקשר אליה.. תהיה איתה ברגעים שהיא נזכרת באקס ותשמש לה כמשענת ותתמוך בה.. אם יש משהו שבחורה צריכה אחרי פרידה זה עידוד ותמיכה ופה אתה נכנס לתמונה.. תעזור לה תראה לה שאכפת לך ממנה.. מילה שלי אתה קונה אותה בכזה מצב אל תראה לה שכל מה שאתה רוצה עכשיו זה קשר ולהיות איתה כמו דבק.. תן לה להכתיב את הקצב וכמו שאמרתי זה קצת מייאש אבל זה שווה בסופו של דבר שוב תן לזמן לעשות את שלו.. הוא תמיד עושה אני למשל.. עם שי.. הוא נלחץ ממחויבות אבל אני נותת לו את הזמן שלו לראות שהכל יהיה בסדר לעומת הכל.. והזמן הזה באמת עשה את שלו לטוב כל אחד צריך את הזמן שלו את הספייס הזה מהכל.. מי לא רוצה להכתיב את הקשר על פיו? תן לה את זה.. מקווה שעזרתי ב-
ועד אז קבל
ענקי -אני- מחכה לעידכון

sidi

New member
לכולם

אין לי כרגע זמן להגיב על כל ההודעות שלכם, אני פשוט עסוק מאוד. אז אני אגיב לכולכ ביחד. נראה לי שלא הבנתם משהו, הקשר בינינו נגמר כרגע, היא אמרה שאם אני רוצה אנחנו יכולים להשאר בקשר מדי פעם ויכול להיות שבעתיד כן ייצא משהו. מבחינתי יש לה את כל הזמן בעולם, אבל אני לא מתקשר יותר אני לא נכנס לסיפורים כאלה. לא צריך את התסבוכת הזאת על הראש. אם היא תהיה מעוניינת בעתיד היא תמיד יכולה ליצור קשר במידה כמובן שאני אהיה פנוי. ואם לא אז הפסד שלה. אני לא מחפש קשר של 24 שעות ביחד אבל אני מחפש קשר נורמלי, ששני הצדדים יודעים שהם מחוייבים אליו. אני מבואס קצת כרגע כי חבל לי שזה לא הלך, אבל זה הכל.

למעלה