אכזבה...

Tolch

New member
אכזבה...

היי :) אני קוראת בפורום כבר בערך חודשיים אבל אף פעם עוד לא כתבתי... אני בכיתה י"ב ואני עם החייל כבר 4 וחצי חודשים. השבוע קרו פשוט כל-כך הרבה דברים שאני מרגישה ממש צורך לפרוק ואני מאמינה שאתן תבינו אותי יותר מחלק מהחברות שלי... בקיצור, החבר שלי בחי"ר קרבי, סיים עכשיו אימון מתקדם ושבוע הבא הם עולים לקו. אבל מה, הוחלט שהבייבי שלי יצא לקורס מ"כים. מצד אחד, הוא מאושר ואני שמחה בשבילו, באמת... אבל מצד שני... זה אומר לראות אותו פחות וזה כלכך מתסכל.. גם יש לי קצת הרגשה שכבר לא כלכך אכפת לו לא לראות אותי פחות.. לפני חודש-חודשיים כזה... כשדיברנו על השיקולים שלו לצאת לקורס הוא אמר משהו על זה שזה אומר לראות אותי פחות.. אבל מאז הוא לא הזכיר את זה וזה מתסכל.. בכללי, לא ראיתי אותו כבר שבועיים והוא היה בסופ"ש שעבר בבית אבל אנחנו גרים ממש רחוק והיו לשנינו דברים אז לא נפגשנו והוא היה אמור לבוא אליי בשבת בלילה ואז אמא שלו עשתה צרות אז זה לא קרה ועשיתי לו קצת רגשות אשם ונראה לי שהוא קצת מרגיש שאני מתנהגת כמו ילדה קטנה.. בקיצור, הוחלט שהוא יוצא לקורס אז שבוע הבא יש לו הכנה והוא היה אמור לצאת בסופ"ש הזה סוף סוף והיינו אמורים לחגוג את ה-4 חודשים שלנו (שהפכו כבר לוחצי..) ואת יום האהבה אתמול בערב הוא מתקשר ואומר לי "מותק, יש לי משהו לספר לך" ואני כזה אוי לאאא... בקיצור, הוא סוג של התנדב לסגור שבת בשביל שיתנו לו את השבת הבאה כי גם ככה השבוע אני צריכה ללמוד מלא מתמטיקה אז נתראה ממש קצת... אבל בכל זאת, זה כלכך אכזב אותי כי חיכיתי לזה כלכך :( ושוב התנהגתי כמו ילדה קטנה, כמעט ניתקתי לו בפרצוף מרוב עצבים ואיכס אבל אז הוא באמת היה חושב שאני תינוקת או משהו... קיצר, אני ממש מאוכזבת כי ממש רציתי לראות אותו... ועוד משהו שבכללי אני שונאת אצל בנים זה שהמילה הכתובה לא מספיק טובה בשבילם... אם הם רוצים לומר משהו הם יאמרו אותו בקול. אני מאד אוהבת את זה, באמת. זה מקסים לי כל פעם מחדש.. אבל רבאק, כתבתי לך כבר שני מכתבים.. ואני תמיד כותבת SMS והוא כותב הודעות רק כשממש בא לו לומר אבל אי אפשר לדבר... ואני ממש אוהבת הודעות ממנו.. אבל זה לא קורה הרבה... :( הוא מעדיף לדבר... ובכלל, יש בשבוע האחרון תחושה שהוא לא באמת רוצה לדבר איתי.. או שהשיחות שלנו לא ממש ארוכות, באמצע הלילה ושנינו עייפים... שבוזה וזקוקה לעידוד... מה הוא מתנדב לסגור שבת?!!!???

XxMidnightxX

New member
HUG HUG קודם כל ברוכה הבאה!

אז ככה..מצב קשה..^^".. אני בוגרת קורס מ''כים של חייל האוויר...(חבר שלי מ''כ...ולחייל האוויר יש חרא של יציאות) ומה שיש לי להגיד לך בקשר לקורס זה...היציאות לא גרועות כמו שאת חושבת...רוב הזמן הם יצאו..(חוץ משלי שנשאר 28 בגלל גילוח..תזכירי לחייל שלך להתגלח!!...חח) אין להם הרבה זמן לדבר בקורס (ושלא נדבר בחי"ר קרבי שזה קשה)... וכן הם נורא עייפים אני זוכרת הרבה לילות שדיברתי עם החייל ואני פשוט הרגשתי שהוא עומד להירדם..צריך להבין אותם ובאמת שאין סיבה לכעוס..:) ותראי הוא התנדב לסגור כדי שהיה לך מספיק זמן להתכונן למטמתיקה וכדי לצאת סופ''ש אחרי זה כדי שהיה לכם יותר זמן להיות ביחד.. בקשר לSMSים וכאלה.... כהוא היה בטירונות כתבתי לו מכתב..(שהוא עד עכשיו שומר בארנק..) ומה אני קיבלתי??...כלום.. בעוד שפעם אחת אחותי הקטנה הייתיה מעוצבנת וחבר שלה חשב שזה בגללו אז הוא רשם לה מכתב כל כך מושקע ויפה...(הם בני 13) והחייל היה לידי כשהיא הראתה לי את זה ואני כזה נותנת לו מכה קטנה ואומרת לו.."אתה לא כותב לי מכתבים... תראה ילד בן 13 כותב מכתב לחברה שלו ואתה לא?.." כמובן שהוא ידע שזה לא ממש ברצינות אני חייבת להודות שבSMSים הוא מעולה..הוא שולח לי בבוקר (כשהוא יכול) כל מיני מילים יפות.. את יודעת שאת תמיד יכולה לדבר עם החייל שלך ולהסביר לו שזה מפריע לך... לא רק על הSMSים אלא על הכל..כל מה שאת מרגישה...בלי לריב..רק תגידי לו שככה את מרגישה.. אני מקווה עזרתי...^^

את מוציאה דברים מפרופורציות...

קודם כל,יש בנים ויש בנים.לי יצא להכיר יותר בנים שאת הרגשות הם מעדיפים לכתוב,ופחות לדבר,וזה הפריע לי. אני חושבת שבכל מצב זה יפריע כי בחורה פשוט רוצה את השילוב של שניהם. לגבי ההתנדבות...לא היתי לוקחת את מה שהוא אומר ברצינות,אף בן אדם לא מתנדב לסגור שבת.אני היתי לוקחת לצומת לבי שזה סוג של משחק אגו,כי בכל זאת כמו שתארת המצב ביניכם לא משו,אז דרך קנאה כלשהי או צפיה בזה שהבן הזוג השני פחות "מעוניין" או כל דבר כזה או אחר,אפשר אוליי שמשהו יתחדש לפחות מהצד שמקנא או נעלב. שוב,זאת השערה שאני היתי מסיקה,לא מאמינה שהוא באמת כמו שאת חושבת שהוא לא רוצה לראות אותתך לדבר או כל דבר אחר.אז זאת סהכ דעתי,אם זה לא ככה אז סבבה. את צריכה לדבר איתו וזהו...לשאול מה קרה,לפתוח את כל הקלפים על השולחן,ולשאול לא לקבוע עובדות ולומר לו :אתה עושה ככה וככה כי ... ,לא!...פשוט לשאול למה המצב הזה ככה ולדבר על הכל..ותראי שיהיה יישור קו..

rotem611

New member
יהיה בסדר.

תכלס אני ידיד שלי הוא מ"כ ובקורס היציאות שלו היו ממש גרועות אבל עכשיו הוא יוצא כמעט כל סופ"ש ובדרך כלל גם חמשושים אז תקווי שזה ישתפר וזה באמת רק תקופה. חוץ מזה גם אני והחייל שלי 4 וחצי חודשים וגם רצו שהוא יצא עכשיו לקורס אבל הוא לא הסכים חחח בקשר למכתבים ולהודעות, אצלי המצב דומה. אני כתבתי לחייל שלי כבר 2 מכתבים ממש מושקעים והכל ואני כותבת לו הודעות והוא בקושי מחזיר לי אבל פשוט קשה לו מאוד בצבא עכשיו ואני יודעת שהוא אוהב אותי והוא כל כך רוצה להיות איתי יותר ובאמת להשקיע הכל בקשר שלנו אבל זה קשה בצבא ובאמת שאת לא צריכה לקחת את זה קשה. את יכולה להגיד לו הרבה שאת אוהבת שהוא כותב לך הודעות ושהוא בעצם יבין שזה חשוב לך. וכן. להתנדב לסגור שבת זה ממש לא נשמע טוב אבל זה לא ממש להתנדב, הוא חייב "להתנדב" כדאי שכל פעם מישהו אחר יסגור ואין ברירה.

GrowingMadness

New member
היי לך. ../images/Emo13.gif

קודם כל, אני ממש מזדהה איתך, כי גם חבר שלי מתלבט אם לצאת לקורס. האמת? שאני רוצה שהוא יצא. לדעתי זה חשוב לצאת במהלך השירות שלך לכמה שיותר קורסים ולהיות מוכשר להרבה דברים. זה מגוון את השירות, שובר שגרה וזה גם יכול לפתוח המון דלתות אחרי הצבא. אם הוא רוצה לצאת לקורס הזה- תני לו. תפרגני לו. תתמכי בו. זה קורס קשה שלא כל אחד יכול לצאת אליו. אבל מעבר לזה התפקיד בסדיר כלכך מאתגר ומספק, אתה אשכרה מרגיש שאתה אבא לקבוצת טירונים. אם תמנעי את זה ממנו או תגרמי לו להרגיש רע עם זה, יש מצב שהוא פשוט לא יסלח לך אחרכך. וגם את תרגישי חרא. ובכלל, היציאות בקורס לא כאלה נוראיות. אני הבנתי שיוצאים הרבה ושלפעמים אפילו יש חמשושים.
ובנוגע להתנדבות- מאמי, הוא לא לבד שם. רוב הסיכויים שהוא היה מתנדב מתישהוא, בשביל שפעם הבאה חברים שלו יסכימו להתנדב בשבילו. הם חייבים לחלוק ביציאות הבית וכולם חייבים להתנדב מתישהוא. לדעתי את טיפ'לה לא מציאותית. בלי לפגוע כן? את לא יכולה לצפות ממנו שיעשה הכל לפי הרצון שלך לראות אותו, כי תאמיני לי שגם הוא רוצה להיות בבית כמה שיותר ולראות אותך. אבל אם הוא רצה להתנדב הפעם ולצאת לקורס מכים את לא יכולה למנוע את זה ממנו.. וגם לעשות לו ריגשי זה לא הרעיון הכי טוב כי חוץ מריבים זה לא יעשה שום דבר. תתמכי בו, תראי לו שאת כאן בשבילו.

../images/Emo45.gif בדיוק מה שאני חושבת לגבי הקורסים

כדאי שהם יצאו לכמה שיותר קורסים כי מה.. הם כל היום יעשו שמירות ובמקרה הטוב פעם במארבים ועצירות? אני בעד שהחבר שלי יגוון את השירות שלו כמה שיותר, גם אם זה אומר שתהיה תקופה של יציאות לא משהו- העיקר שיהיה לו טוב ומעניין

GrowingMadness

New member
אממ

לחבר שלי יש דווקא הרבה אקשן, אבל כל הקורסים האלה יכולים רק להוסיף לך ולתת דברים חיוביים אז למה לא לצאת אליהם ?

חח טוב לאדעת

חבר שלי עדיין באימון מתקדם :) אבל אני מתארת לעצמי שקו במשך שנתיים זה משעמם, ואני מקווה שלא יהיה לו אקשן

GrowingMadness

New member
אהה..

חחח דווקא זה לא כזה נורא..הם מוגנים בכלכך הרבה שכבות ודברים
וגם הצבא מוציא אותם להרבה קורסים.. חובשים צלפים חבלה.. ככה שהוא בדוק יוכשר לעוד משהו.. :)

למעלה