אכזבה

genotip

New member
אכזבה ../images/Emo7.gif

28 מנדטים הם אכזבה (ואני אחד מהם, כמובן) - איך שלא מסתכלים על זה. ולצערי האשם היחיד במצב הוא ראש המפלגה, שהיהירות והשחצנות המיותרת שלו גרמה למצב האבסורד הזה שמנדטים רבים (אם לא עשרות) הלכו למפלגות הזויות או נשארו בבית. מי יתן ואולמרט יהיה מעט משרון ולא יעשה את השטות הזאת שנקראת "התכנסות", כי זאת לא דרך שרון! בהצלחה ל"קדימה", ואני מאוד מקווה שאני ורבבות אחרים נגיע גם בעוד 4 שנים ונצביע לקדימה, ולא נגלה שטעינו.

trigotrigo

New member
האשם אינו אולמרט

האשמה נתונה בכל הפוליטיקאים שהיו מעורבים, בדרך זו או אחרת, בכנסת האחרונה. בין השאר - פרשיות השחיתות, המצוקות ההשכלתיות (כן, למשל, רוחמה אברהם ועמיר פרץ), שלצערי מאפיינות לא מעט פוליטיקאים, ועוד היד נטויה.

זאב 27

New member
"אוכל" את הכובע=אפללו

כבר היו לא מזמן בסקרים 44 מנדטים, אז הלכו 16 מנדטים לפח.אומרים שהבעיות הן אפללו ורוחמה אברהם שלא אוהבים אותם בציבור של קדימה .הכי גרוע היה שכבר רשמו כאן שרפי אפללו הוא סגן-שר וכמוהו גם רוחמה אברהם.

genotip

New member
לא יודע מה איתך...

אבל לא ראיתי הרבה אנשים שלא הצביעו לקדימה בגלל עמרי שרון ועצם זה שהוא הועמד לדין - אלא להיפך. כאלה שבחרו לא להצביע קדימה כי כוחו של שרון הבן הצטמצם. מצד שני, ראיתי הרבה אנשים שלא הלכו להצביע קדימה כי אולמרט אמר שהוא כבר לא צריך אותם, ועוד יותר ראיתי אנשים שהצביעו משהו אחר כי הרי קדימה גם ככה גדולה. את היהירות הוא היה צריך לשמור עד אחרי הבחירות, ולא לחלק תיקים ולתת את המפתח של המדינה כשהוא עוד לא קיבל את המנדט לזה. הצבעתי קדימה כאמור, ומקווה שבעוד 4 שנים (או פחות) אוכל ללכת בלב שלם להצביע למפלגה הזאת שוב. לאולמרט יש קואליציה מצויינת ל4 שנים "חברתיות". אם הוא יתעלם מזה וימשיך רק עם הנסיגה, הרי שבבחירות הבאות כבר לא תהיה קדימה.

זאב 27

New member
אם קדימה רוצה בנו+עשייה

עד עתה קדימה הבטיחה.מפלגה חדשה, יש מאין, צריכה גם לעבוד -ובשבילנו .עכשיו, זה לא כ"כ חשוב אם ישנם 28 מנדטים או 44 מנדטים חשובה ההנהגה האמיתית שתנחיל לנו מדינה עם עתיד טוב יותר. אני הייתי מתחיל מהאוצר שיהייה סביר והגיוני ולא יגידו ש"חייבים" את העבודה בקואליצייה ולכן יתנו לפרץ את התפקיד, כי רוב העם לא מוכן לקבל אותו באוצר .לא הייתי מבריח מכאן את המשקיעים רק בגללו.אולי נראה אותו כשר הבריאות , שם לא יזיק לקדימה?

trigotrigo

New member
אני הייתי נותן לו את תיק הרווחה

זה לא תלוי בי, כמובן, אבל אם הוא ייקח את הרווחה ויבקש את האוצר לברוורמן, זה נשמע ריאלי למדי.

זאב 27

New member
../images/Emo127.gifמסכים: אולי כדאי לו להעדיף

את תיק הרווחה : תראה מה קרה לשר האוצר הקודם, נתניהו, שבגלל שהותו באוצר התרסקה תדמיתו לחלוטין.

trigotrigo

New member
בלי השוואות לנתניהו

זה לא במקום. בכל מקרה, אני סומך על פרץ ואולמרט שיעשו את החלוקה הנכונה.

פרץ זה לא נתניהו, הוא יתן לא יקח.

זה ההבדל בין להפוך לאיש השנוא ביותר במדינה לבין להפוך לאיש האהוב ביותר במדינה. ואת זה לא הבין אף שר אוצר של הליכוד, אם היה מבין היה יכול להיות היום ראש ממשלה.

הוא יתן רק את מה שיש או שגם יחלק

את מה שאין? אם יעשה גם את החצי השני של שאלתי, הוא יהיה מאוד שנוא.

OMER G17

New member
שיהיה אוצר לברוורמן בכיף אין בעיה..

רק לא פרץ באוצר והכי חשוב: רק לא ש"ס בממשלה!!!!

זאב 27

New member
נניח ,עומר17,רק לא ש"ס../images/Emo140.gif

אז איך הקואליצייה תיראה: קדימה+עבודה+גימלאים+יהדות התורה הם 61 מנדטים ,אז עדיפה מרצ עם 4 וזו קואליציה של 65 מנדטים בלי ש"ס .האם זו כוונתך ? אם לא-תקן אותי.

יהדות התורה לא תיכנס בלי ש"ס

יהדות התורה זאת אחותה התאומה של ש"ס , והיא לא תיכנס לממשלה בלי ש"ס , ובקשר למרץ מי סופר אותם כולה 4 מנדטים כמו מפלגת חד"ש , ומתיחסים אליהם כמו למפלגות הערביות

עומר בלי ש"ס אין ממשלה

אלא אם אולמרט מעוניין שיתמכו בו המפלגות הערביות של טיבי ועזמי בשארה

OMER G17

New member
עדיף את ליברמן מש"ס..

אני חושב שאלו תוצאות נוראיות...ש"ס שהתייבשה באופזיציה חוזרת ובגדול ועתדיה לגרום נזקים אדירים לחברה ולמשק הישראלים כמו שגרמה בעבר...שש"ס לא תהיה בממשלה זה חשוב כמו תוכנית ההתכנסות ולכן עדיף את ליברמן בממשלה..לא כל חברי סיעתו של ליברמן הם ימניים...צריך לבדוק את הנושא.הכול רק לא ש"ס!!!תהיה ממשלה בלי ש"ס!

toxic2004

New member
למה?

שש``ס יכנסו לממשלה ונראה את ההבטחה שלהם שהם נגד תוכניות לגירוש יהודים. אני די מאמין שהם יתקפלו, כמו שאגודת ישראל התקפלו תמורת כסף. כסף יותר חשוב להם מיהודים. כסף כסף כל היום כסף.

למעלה