אכזבה

סנטימנט

New member
אכזבה ../images/Emo10.gif

סופסוף החלטתי שהגיעה העת להראות את פני ב"טיש". ביררתי עם יודעי-דבר היכן ומתי, ויצאתי לדרך. הגעתי ב-23:15 - ואין איש עדיין. יצאתי לסיבוב
, חזרתי ב-24:00 ועדיין אף אחד. אחד מעובדי המקום אמר לי שלאחרונה הפורום מתכנס בשעות מאוחרות יותר (היאך לא ידעתי?). רכבתי הביתה וחצי תאוותי בידי. חבל. באמת רציתי לפגוש אתכם...

סנטימנט

New member
לא אשמתך... אתה בחופשה!

ולמה אתה לא מסתלבט על החוף עכשיו? מה, אינטרנט יותר מעניין???

יעלוש2

New member
אני הגעתי כהרגלי בשעה 12:10

ואף אחד לא היה ישבתי לבדי עד 12:30. אם אתה מיתכונן להגיע אי פעם כדאי שתיצור קשר עם משהוא שמגיע, וככה תיפגש איתו קודם במיוחד שזה הפעם הראשונה שלך.

מיכל25אב

New member
מגיעים הרבה

סנטימט ,אני מצטערת שהתאכזבת. בדרך כלל זה באמת ארוע המוני יותר,כמובן שיש יותר מוצלחים ופחות מוצלחים. אבל למיטב הבנתי הרבה הגיעו כמוך וכמו יעלוש,ופשוט לא ישבו שם כי לא רצו להיות הראשונים-חוץ מיעל שכנראה הגיעה קצת מאוחר. מישהו צריך להיות הראשון שבא ומתישב כדי שהשאר שבאים יצטרפו אליו. מאחר,וזה לא מפגש מאורגן על ידי מישהו-לפעמים גם דברים כאלה קורים. אני מקווה שתבין ותנסה שוב.

מיכל25אב

New member
אין זמן קבוע..

אף אחד לא יבוא בשמונה בערב,לעומת זאת גם באחת-שתיים בלילה-תוכל לבוא ולמצא חברים... זה בכלל לא מה שאמרתי,אמרתי שזה לא מפגש מאורגן,אין שעה קבועה,אין הזמנות שנשלחות במסרים,הטיש בירושלים הוא כנראה שונה כי יש מי שמארגן אותו. הטיש המדובר הוא לא מאורגן הוא ספונטני,ובזה חינו. והוא גם לא מחייב. את מה שקרה השבוע ניתן היה למנוע בכמה דרכים: 1. מי שבא מוקדם פשוט מתיישב,המלצריות כבר יגידו לו מה האזור שלנו... 2. מתאמים עם כמה חברים שבאים בדרך כלל,דרך מסרים-ואז גם אם אתה הראשון-אתה יודע שיש למי לחכות. 3.שמישהו ירים את הכפפה ויארגן את הטיש-אבל זה לא ראלי וגם לא מתאים לאופיו החופשי של הטיש.

rigoletto111

New member
הנקודה היא שמגיעים שעה אחרי הזמן

הקבוע, ואז מי שחכם יגיע שעה וחצי אחרי, ואז האחרים מגיעים יותר מאוחר וזה לא ייגמר...

מיכל25אב

New member
לא,הנקודה היא שאין זמן...

אגב,מתברר שב1:00 בערך כבר התכנס טיש בשולחן הקבוע..... כנראה מי שהיה עוד לא התעורר..... צריך להיות הראשון שיושב,או צריך לתאם עם מישהו...

סיכום אירוע

כנראה שלמרות הכל, למעלה מ-15 אנשים הגיעו בשעה זו או אחרת ל'טיש' אך חלק גדול מהחברים כשראו שהם הראשונים - העדיפו ללכת במקום לחכות. כך יצא שכל אחד כשהגיע, ראה שהוא הראשון ונעלם. יקיריי, יקירותיי, חבל. גם לי קרה יותר מפעם אחת שהגעתי ראשון. הזמנתי לי קולה (או דיאט קולה. תלוי במצב הרוח), שתיתי עוד כוס קפה וחיכיתי בסבלנות עד שהצטרפו אלי עוד ועוד ועוד ועד שלא נותר מקום בשולחן. חבל שאתם לא נשארתם עוד קצת גם בשבילכם וגם בשביל אלו שהגיעו כמה דקות אחריכם, ראו שהם ראשונים והלכו גם הם...

שווה לחכות קצת... ../images/Emo45.gif

מקסימום אפשר לפטפט בינתיים עם המלצרים/להכיר אנשים מהשולחנות ליד...

מיס פטל

New member
מה גם שאנחנו מגיעות בשמונה בערב..

ועד שכולם מגיעים, אנחנו כבר הולכות הביתה... (כן, יש כאלה ששעה 1:00 בלילה היא כבר לא ריאלית בשבילם).

למעלה