אכזבה של החיים...

Jony Jerusalem

New member
לשקר אין רגליים

טוב שזה קרה עכשיו ולא מאוחר יותר. חבל שזה קרה, וזה עצוב שזה קרה. אל תתייאש וקח לך פסק זמן להרגע. אל תבקש התנצלות ואל תבקש הסברים קיבלת את זה בצורה הכי ברורה מול העיניים. אל תתפתה לחזור כי זה יחזור אליך בשלב אחר כבומרנג אני מאמין שאתה שווה יותר ואז תמיד יהיו התחלות חדשות תהייה חזק ג'וני

ואו איזה בת זונה! (כנסו..)

איזה כלבה! מה זה צריך להיות?! ועוד עם הידיד?! ואחרי קשר של 3.5 שנים ביחד? איזה בושה! ממש חרפה!!! זה ממש מוגזם מה זה היא ממש כלבה! לא נורא אתה יודע מה אומרים? כל רעה לטובה אתה כבר תמצא לך אחת אחרת יותר טובה ממנה! זבל כמוה לא מגיעה לאחת כמוך, סתם שרמוטה. אני בטוחה שעוד הרבה זרקו אותה ככה שגילו שהיא משטרללת ברחובות. אם כבר שלא תהיה נשואה בכלל בישביל מה צריך אחת זבל כמוה?!

תשמע..

זה שהיא לא בסדר. אין ספק.. אבל אל תרגיש רע... תתן ללב שלך להתגבר עליה.. בסופו של דבר אתה בחור מקסים, היא לא שווה את הכאב.. ואתה תמצא מישהי יותר טוב :]

kohav aher

New member
מזדהה

גם לי הוא ברח למקומות בודדים עם כל מיני "ידידות" שלו. עם האחרונה הוא כבר איבד את הצפון כי מדובר באשתו של חבר טוב שלו ובהריון. נכון זה כואב מאד אבל אתה פשוט יכול לקום וללכת. אני לא. אני נשואה לו עם ילדים ובלי עבודה.

הגעתי לכאן מהדף הראשי

וקראתי, וקראתי שוב, ואני מצטער להגיד אני ממש לא בטוח שהיא בגדה בך. אני מכיר אנשים, שברגע שידיד מתקשר אליהם בנוגע לאיזה שהוא מקרה חירום אמיתי או ריגשי, והוא צריך תמיכה ומבקש כתף או אוזן, הם ידחו הכל וילכו אליו. את השלב שבו הם עצרו באזור מבודד, עפ"י הודעתך הם כבר ידעו אז שאתה עוקב אחריהם. זה לא בהכרח היה חלק מהתכוניות שלהם. אפילו יותר סביר שהם עצרו שם כדי לדבר איתך, כי עקבת אחריהם. בנוגע ל"היא לא הייתה לבושה בשביל לדבר, וגם לא הוא..." אם אתה מתכוון לכך שהם היו לבושים בגדי עור צמודים, אני מסכים איתך. אבל אם הם סתם התלבשו יפה, אולי הם חשבו לדבר בבית קפה, אבל לא יצא להם, כי החבר המטורף מקינאה שלה רדף אחריהם בכביש. אחרון, אם הסימן היחדי שלך לכך ש"משהו לא בסדר" היא שהיא שלחה הודעה שהיא צריכה לזוז ותדבר איתך מחר, יש לך בעיה רצינית של בטחון עצמי. לסיכום, אם יש לך ראיות אחרות שלא רשמת פה, יכול להיות שאתה צודק. יכול להיות שהיא באמת בגדה בך גם אם רשמת כל מה שקרה, אבל לך אין ממש דרך לדעת זאת. אתה פרנואיד וקנאי, זה בסדר, יש הרבה כמוך. אבל תשתדל להדחיק ולא להפגין את זה. זה יעלה לך בעוד מערכות יחסים.

שימה

New member
מסכימה עם האיש...

גם אני חושבת שאחרי שתרגע קצת תתקשר אליה ותדבר איתה ותנסה להבין מה קרה שם ולמה.. אם באמת יתאמתו חשדותיך אז הייתי מנסה ללבן מה הביא למצב הזה זה כמובן בהנחה שהיא באמת חשובה לך כל הצער והכאב והכעס שמציפים אותך לא יובילו בהכרח למקום שאתה באמת רוצה יכול להיות שאולי זה לא יעזור הרבה למערכת היחסים הזו אבל בהכרח יעזור לבאה ואני בהחלט אומרת כל זאת עם כל הסימפתיה האפשרית שיהיה בהצלחה...וחשוב שתזכור שאת הכאב הזמן תמיד מרפא

בהצלחה

חבל שלא קראת את המפה יותר טוב יש הרבה סימנים רק חבל שאין בית ספר שמלמד זאת אבל תחשוב שיצא לך מזה טוב בהצלחה בהמשך

H113

New member
דגים בים

יש הרבה דגים בים וטוב שהעפת אותה לקבינימט שרמוטה זולה

shainy1

New member
מחיר האהבה

כאחד שעבר אותו דבר -זמן מרפה ,ומה שאמור ליקרות קורה ומה שלא ,לא היה אמור להיות כמו כל דבר בחיים נשמה...

BrokenOne

New member
ההמשך!!!!!!!

קודם כל תודה לכולם על התמיכה העידוד וההודעות הפומביות והמסרים האישיים. אפילו הגעתי לעמוד הראשי , והייתי המום מכך. וניגש לעיקר... אז אחרי כל מה שקרה, בלילה שבין שישי לשבת לא יכולתי להירדם, לבסוף נרדמתי אך ישנתי רק 4 שעות... הסיפור חזר גם בלילה שבין שבת לראשון... 3 שעות שינה... ביום ראשון הגיעה ההודעה הראשונה.. "אין לי מושג מה גרם לך לעשות מה שעשית אבל אני מקווה שאתה מבין שזה חולני לעקוב, כואב לי שכואב לך כל כך..." והתגובה שלי לא אחרה לבוא (למרות שחשבתי אם לענות בכלל) "שיקרת לי כדי לצאת עם מישהו אחר, אין לך מושג כמה זה כאב לי וכמה זה העיר את עיני ששקרנית היית ושקרנית תיהי, אני לא שונא אותך, אני הרבה מעבר לזה... יום אחד כשניפגש למעלה אני אשאל אותך אם זה היה שווה את זה , עד אז אני מקווה לא לשמוע ממך ועליך, הרסת את חיי זמנית אבל אני אתאושש.." לאחר כמה דקות הגיעה התגובה : "לא בגדתי בך מעולם, רציתי אותך יותר מהכל, למה הרוע הזה?" ואז ההודעה שהיא רוצה לדבר איתי... בדחיפות.. והצילצול... עם השם שלה על המסך... חשבתי אם לענות ובסוף החלטתי שכן... ממש לא משנה מה היה בשיחה , אני אפילו לא זוכר, רק זוכר שהיא ניסתה להסביר לי שזה לא מה שאני חושב למרות שהיא הודתה ששיקרה, ושהיא הייתה מספרת לי על זה אח"כ, ושלא קרה כלום... והכי "מצחיק" זה שהיא לא שמה לב שאני עוקב אחריה בכלל , לא עד שחסמתי אותה עם האוטו! אמרתי לה שאין טעם לדבר בכלל, והשיחה אפילו הגיעה לוויכוחים... סיימנו את השיחה (שוב לא זוכר אפילו איך) ובצעד חסר תקדים, עשיתי משהו שלא חשבתי שאעשה אי פעם... מחקתי את המספר שלה מהמכשיר... זה הסוף, אולי יהיו עוד קצת פרפורי ניסיונות מצידה אבל אני חסמתי את ריגשותי אליה לחלוטין, רק מחכה שהם ידעכו... וכמה שיותר מהר... שוב תודה לכולם על התמיכה הנפשית... ואם קראתם עד לפה מגיע לכם פרס :) שיהיה לכם יום מדהים

BrokenOne

New member
הקפצה

................................ .......................... ......................... ....................... .................... ..............

anatotel

New member
יש לי את ההרגשה

שתצטער על זה, תחכה קצת שהרוחות ירגעו, אל תגיע להחלטה סופית עכשיו. יכול להיות שזה במת היה תמים...

BrokenOne

New member
אין שקר תמים

זאת לא פעם ראשונה שהיא משקרת לי... ויתרתי כבר פעמיים אחרי שתפסתי אותה, מי יודע כמה פעמים לא תפסתי אותה... אני לא אוותר פעם שלישית...

שימה

New member
אולי אין שקר תמים אבל לכל שקר יש

סיבה משלו...(אולי היא ידעה מראש שתקנא ותפגע ולא רצתה בכך..) עכשיו שודאי נרגעו הרוחות מציעה לך לשוב ולדבר איתה רק בשביל שלא תצטער על כך.. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

זה שבוגדים בך זה כואב

אבל זה לא אומר שאתה לא צריך לבטוח באף אחד יותר אף פעם זה רק אומר שאתה צריך להיות יותר זהיר תלמד מהטעויות שלי

למעלה