אכזבה משלי..

jess ועוד

New member
אכזבה משלי..

מחר יוםשישי ובעלי נוסע לחרמון עם החבר´ה מהעבודה וזה יהרוס לי את כל השישי... כי הוא יגיע מאוחר ... ממש לא פייר ככה ביום חופש שלנו יחד לגנוב לי אותו אחרי שבוע קשהההההההה ממש מעצבן

הכרתי אותו דרך פורום אחר...מדברים

בטלפון.הכל סבבה.הוא משתחרר מהמילואים ב14.ואז ניפגש...תקבלי פרטים

jess ועוד

New member
איזה יופי!!!!

מחזיקה לך אצבעות ....להצלחה

@@

New member
היי מתוקה

את צודקת נורא מבאס שהוא נוסע, ואת תהי לבד עד הלילה אבל...... הוא חוזר לזרועותייך, אז שלא תהיה לך שום אכזבה, כי יש לך מישהו שאוהב אותך. וגם אנחנו פה אוהבים אותך.
ריקי

jess ועוד

New member
אין כמוכם ../images/Emo24.gif

עכשיו התברר לי שהוא יעשה את המאמצים להיות מי שיוביל את שומרי השבת חזרה למרכז... מה שאומר שהוא יגיע עד 16:00

@@

New member
את רואה

כל דבר לטובה, ועכשיו לא תשארי לבד, ועוד תספיקו להדליק
שבת ביחד. אוהבת ריקי

jess ועוד

New member
כשהוא יחזור

משהו אחר ידלק...
וזה לא יהיה
(אם את מבינה על מה אני מדברת..)

@@

New member
ואווווו איך שאת מדליקה ../images/Emo62.gif

עם אשה כמוך בבית, כל גבר היה נדלק, אני כבר מדמיינת את הניצוצות שיעופו שם......
ריקי

mariana

New member
היי ג´סיקה

היי מה שלומך! כשקראתי את תחילת ההודעה הבנתי את האכזבה שלך, אבל בהמשך התעודדתי. את לא יוכולה לנסוע איתו לחרמון? או שזה רק עובדים(עבודה של בעלך)? אני בטוחה שקצת געגועים תמיד כייפים. אז תתגעגעי אליו כמה שעות ואז תחגגו כל הלילה, נאינה נאינה. בינתיים קבלי מימני
ענק אין כמוך מרין

ליאן.

New member
ג´סי ג´סי ג´סי ג´סי ../images/Emo98.gif ../images/Emo42.gif

יש אלוהים! וקוראים לו נטקפטור. הצלחתי להתגבר על התקלות שהיו לי באקספלורר !! מה את מתבאסת שהוא ילך לחרמון עם החבר´ה לחצי יום ? את צריכה לשמוח שיש לך קצת שקט ומנוחה ושהוא הולך לבלות קצת, אפילו שזה לא איתך.. אל דאגה, הוא יסבול כשהוא לא איתך ומאוד מאוד יתגעגע בלעדייך, ובטח יתקשר חמש פעמים בשעה לבדוק שהכל שפיר. תמיד יש לך את יום שבת ואת הזמן פנוי אפשר להקדיש לחברות שלא ראית מליון שנה (מאז היומולדת)
אז ביי..
נשארו עוד כמה אייקונים שלא ניסיתי, נשמור אותם לפעם הבאה..

למעלה